Тренировка за изчистване

02.05.11
17:02

Здравейте,

тренирам по тази програма вече 3-та седмица: http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa#axzz1LCghFhCv

Целта ми е релеф т.е. трябва и малко изчистване. Стажът ми в залата е 2 г. Въпросът ми е за целта ми, тренировката интензивно ли да я правя или не? В смисъл интензивно с малки почивки и по-малка работна тежест или с големи тежести и съотв. по-дълги почивки между сериите?

То си пише, пич...

При възможност слагайте по-голяма тежест в следващата серия спрямо предишната. Почивайте около две минути между сериите и около три минути между различните упражнения.

T.e. тежестта трябва да е такава, че да можеш да изпълняваш зададените повторения, като в последните такива да се затрудняваш оптимално.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.05.11 17:09.

02.05.11
17:17

“Пич”,ти май не четеш, а? Аз не целя маса, макар да пише, че програмата е за такава. Пък и съм на НВД.

Тогава съм пас. Явно не мога да ти помогна.

Все пак, ако бях на твое място, нямаше да избирам програма предназначена за една цел и да я използвам за друга. Целта на програмите не е просто приумица на авторите им. Просто се различават по енергоразхода си и използването на енергийните запаси. Нооо...ти си ги знаеш нещата. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.05.11 17:33.

02.05.11
17:30

Не се занимавай с простотии от сорта тренировка за маса релеф.... ала бала.... тренирай тежко, намали малко почивките и това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1