Мини цикъл

Темата е заключена.
PS

18.05.05
19:39

Има ли такова нещо-едноседмичен цикъл със средносилен стероид,като Винстрол например?Да цели не 5 санта в ръката за два месеца че и по-малко, а да кажем един сантиметър отгоре за тая седмица.И после почивка.Да е малко вреден, малко ефективен, но все пак да има ефект от него.

18.05.05
20:12

е къв ше е тоя стероид бре. то няма смисъл изобщо. трябва да е някои дедо бързо влиза в действие, ама за една седмица не се зимат стероиди, тва е глупаво. или зимап как треа или не.

18.05.05
21:41

xaxaxaxa кви са тия простотии бе пич не се излагаи :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

19.05.05
00:44

Момчета, момчета! Така наречените блиц цикли са много модерни в развитите държави! И ефективни! И мноооого скъпи! Тука в бг още си пият бионабола и мислят, че зимат химия :D ! Утре като ме мързи по-малко, ще пообясня накратко и ще дам примери :wink: !

PS

19.05.05
11:55

Мeрси PC Genius. Ето един дето мисли по-различно!

19.05.05
14:02

1 см за 1 седмица може да качиш като ползваш креатин. Не е нужно да се вкарва винстрол или други субстанции.
Принципа на бодибилдинга е следния. Почвате да тренирате тялото си. Впоследствие правите правилен хранителен режим. След това започвате с добавките основно протеин и аминокиселини. След това креатин глутамин. Впоследствие минерални соли и витамини. Просто всяка една добавка стимулира тялото. Затова е хубаво да има надграждане. Защо ако растеж да си купиш креатин? А да не изчакаш да стигнеш до застой и тогава. Помислете и малко върху този аспект. А и другото което е че бг състезателите употребяват стероиди основно в предсъстезателния си период ( периода на релеф ).

19.05.05
15:04

Значии така! Блиц цикли!
Идеята им е да се поемат много високи дози за кратко време (1-3 седмици)! Т.е. бързо насищане на рецепторите с препарата (казвам препарата, защото не се използва само тест, а и цитомел, растежен хормон, инсулин...)! Използват се няколко препарата наведнъж - в повечето случаи са 3-4 препарата! Всеки от тях си има своя роля в цикъла, но общо казано те се допълват в дейстията си! Продължителността на ефекта от един такъв цикъл няма нищо общо с продължителността на самия цикъл! Най-важното обаче за блиц циклите е това, че се препоръчват само и единствено на много напреднали спортисти - с дълъг опит в залата, опит със стероидите...! С други думи - за хора, които мястото им е на сцената!

Ето и един пример, който е едноседмичен

Хормон на растежа : започва от третия ден 4х2i.u.(на ден) и така до седмия
Инсулин            : започва от третия ден 2х6i.u. (на ден) и до края
Цитомел            : от третия ден 2х25мкг на ден
Тест. проп.        : седем дена по 200мг на ден
Анадрол            : седем дена по 50мг на ден

19.05.05
16:07

Срещал съм такива цикли в нет пространството, и се съгласявам с написаното. Но не го толерирам, а го приемам само като теоретичен фаткт.

19.05.05
18:48

няма никакав смисал само се тровиш с много боклуци в големи дози !

И какво като качиш за 1 седмица 1 сант голяма работа ли си ???

19.05.05
20:56

Съгласен съм с Pc_genius и aeshna за тези цикли макар че не мисля че са по-добър вариант от другите. Само да допълня че Propellerheads STAINED не иска да прави такъв тип цикъл а просто не е сигурен че иска да се трови с цял цикъл и един вид иска половината от ефекта на цял цикъ а също така и половината странични ефекти.

Propellerheads STAINED препоръчвам ти да не опитваш това което си замислил, най-вероятно ефекта ще е нулев :)

PS

19.05.05
21:49

Аз сега да питам друго нещо. Ако почнеш нормален цикъл само с Винстрол 4 седмици да кажем. Но след една седмица се окаже, че няма откъде да си го набавиш и си качил да кажем нещо като маса. То ако се спре рязко цикъла, нима няма да съумееш да запазиш постигнатото. Тва ми беше идеята. :)

20.05.05
01:33

[quote author=“Propellerheads STAINED”]Аз сега да питам друго нещо. Ако почнеш нормален цикъл само с Винстрол 4 седмици да кажем. Но след една седмица се окаже, че няма откъде да си го набавиш и си качил да кажем нещо като маса. То ако се спре рязко цикъла, нима няма да съумееш да запазиш постигнатото. Тва ми беше идеята. :)

То постигнатото за една седмица с Винстрол мога да го постигна с натурални суплементи за същото време и за същите пари :wink: !
Иначе такова нещо като - “ще си бия два винстрола, че да не е като без хич” е меко казано несериозно (това го говоря по принцип, не е свързано с никой лично)!
Само да ти кажа, че постигнатото с Винстрол, дори и за 4-5 седмици не е кой знае какъв зор да се задържи, щото при винстрола не се наблюдава ефекта на спукания балон, както при теста, бионабола и анадрола!

PS

20.05.05
09:39

Мерси PC Genius :wink:

20.05.05
10:58

[quote author=“Propellerheads STAINED”]Аз сега да питам друго нещо. Ако почнеш нормален цикъл само с Винстрол 4 седмици да кажем. Но след една седмица се окаже, че няма откъде да си го набавиш и си качил да кажем нещо като маса. То ако се спре рязко цикъла, нима няма да съумееш да запазиш постигнатото. Тва ми беше идеята. :)

Преди да се започне цикъл, първо се осигурява цялата химия необходима за него и тогава се започва, а не ден за ден.

20.05.05
13:14

[quote author=”Чукундур”]Преди да се започне цикъл, първо се осигурява цялата химия необходима за него и тогава се започва, а не ден за ден.

Даааа, това е много добър съвет! Наистина си осигурявайте всичко, преди да започнете цикъл - химия, протектори, суплементи, витамини и минерали... Щото почне ли, не трябва да има компромиси!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1