02.05.11
18:22
Търсих 15-20мин, но ненамерих точната рецепта за овесените ядки.Как е най-подходящо да се приготвят за закуска и колко гр. ?
02.05.11
18:30
Има много рецепти за овесени ядки.. може да ги ядеш с кисело мляко или с прясно мляко.. Може да ги направиш и на бисквити, лично аз съм си правил и палачинки, дори и кексчета.. :) Отностно грамажа зависи от режима ти.. тоест качваш, сваляш или задържаш тегло.
Мнението беше редактирано от Иван Чолаков на 02.05.11 18:31.
02.05.11
18:32
Това е рецепта от 100 години които и близо до теб да попиташ секи ще ти каже
4 супени лъжици овесени ядки + 1/2 кисело мляко + 1 супена лъжица мед
Къде ги търси тия рецепти, че не ми е ясно?!?
На хора, мързящи ги да потърсят дори 5 минути, чакащи всичко на готово не отговарям, но айде да промотирам на колежката готиния сайт : цък
02.05.11
20:02
Мерси за рецептите по-горе.
Офф топик: Нензам каква е тая злоба в тия форуми бе хора, то човек да не попита нещо... Казах потърсих попадам само на сложни рецепти като от тези от сайта.Сутрин да накарам майка ми у 4 часа да стане да ми апви бисвити ли ?!? Немога да разбера какво щеше да ти стане gips ако ми беше отоговирл като нормален човек... Излгежда не съм на точното място където да потърся помощ.
Никакви лоши помисли нямам в коментара си. Дразни ме фактът, че ти не си си направил труда да потърсиш... опа извинявай, значи намерил си, но са ти сложни/трудни рецепти. Няма нищо лошо, но поне го напиши. Аз лично не съм гадател или ясновидец и не мога да ти прочета мислите. Ако беше написал нещо от рода на: Намерих тази и тази рецепта, но нямам време, средства, желание да ги приготвя.
Най-лесно е да накиснеш между 50 и 150 грама овесени ядки във 200-300 милилитра вода, мляко, протеин или друга течност.
По-здрави и “no bad feelings”.
02.05.11
20:17
казано от Turtlesapience на 02.05.11, 20:02:
Офф топик: Нензам каква е тая злоба в тия форуми бе хора, то човек да не попита нещо...
Злоба няма, гарантирам ти това. Точна и универсална рецепта за приготвяне на овесени ядки няма. Вариантите и комбинациите са толкова много, че няма как (а и няма никакъв смисъл) да се търси нещо фиксирано и точно определено. В зависимост от нуждите и целите ти накисваш определеното количество ядки в желаната от теб течност и след извество време ги изяждаш. Можеш да добавиш стотици неща към тях, за да получиш желан или разнообразен вкус, както и да допълниш хранителната им стойност. Нищо сложно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.05.11 20:19.
02.05.11
20:36
Изивнявам се... С две думи трябва да проявя въображение при приготвянето.