Въпрос за приемане на азотен буустер

02.05.11
11:21

Значи проблема ми е следния... нямам възможност през седмицата да си взимам азота 30 мин преди тренировка тъй като съм на работа и знам как ще ме гледат колегите ако извадя 1 буркан и тръгна да си правя :D та проблема ми е следния... има ли някакъв азот или начин да си взема дозата от порядъка на 2-3 часа преди тренировка ( по време на обдната почивка ) и все пак да се запази ефекта защото поне хот блууда не успя да се справи.. буквално почва 1 потене и когато отида на залата нулев ефект :(

реално просто с гаджето заедно ходим на фитнес след работа и преди да почна да бачкам си го имаше това самочувствие което се постига като те напомпа азота а сега бая ми липсва ^^

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.05.11 11:32.

Азотните продукти действат бързо, няма смисъл да взимаш нужното количество 2-3 часа преди тренировка. Искрено се учудвам на твоя въпрос, защото това не се и налага. Толкова ли е трудно сутринта да сложиш дозата в едно шише (или шейкър), в което просто да налееш вода малко преди тренировка и да си изпиеш добавката? Защо трябва да разнасяш цялата кутия?

АН

02.05.11
13:57

Dimitur, като те гледам си само за азот.
Ш са побърка таз младеж...

02.05.11
21:02

Ииинтересно :)
Наистина защо не си слагаш дозата в един шейкър или шише от NesTea е доста удобно за сипване, защото е с широко гърло, ако все пак не можеш, направи си фунийка от лист хартия ;) и преди тренировка го пийваш, докато загрееш...вече ще “работи” :)

02.05.11
21:51

Хората над мен са ти дали най-точен отговор! Сипваш определеното количеството азот в шейкъра захлупваш,преди тренировка отхлупваш сипваш вода,шейкваш и си готов! Нищо сложно. ;)

03.05.11
15:06

само гледаи шейкъра да е сух !

Как ви е срам от тези неща не проумявам, но ако е такъв проблем си вземи силно концентриран продукт от типа на Jack3d, 1M.R. и т.н. Дозата ти е под 7 грама, спокойно можеш да го лапнеш в уста и с вода да го подкараш. Като толкова те е срам, направи го в тоалетната, за да не те видят. Прахчето можеш да го пренесеш в каквото си искаш (трябва да е сухо, както отбелязаха по-горе).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1