Неопрен

02.05.11
23:50

Рових с търсачка в теми с думата неопрен и нищо положително не видях...Но виждам, че в залата много хора тренират или правят само кардио с неопрен и продължавам да се питам дали всички те са в заблуда, и дали по същия начин седи въпроса със сауна костюма?Казват, че като се потиш не отслабваш а изхвърляш вода и токсини, но потенето е следствие на повишане на телесната температура при което се горят мазнини...и се си мисля, че ако нещо повишава температурата на определино място ще повишава и горенето на мазнини на това място и тогава няма ли логика в носенето на неопрен или някой да ми каже къде в бъркам в изводите си?

02.05.11
23:54

Повишена температура и потенето не са свързани с горенето на мазнините.
От там сам можеш да се сетиш къде бъркаш в изводите.

казано от VoZ на 02.05.11, 23:50:

....и продължавам да се питам дали всички те са в заблуда

Да.

02.05.11
23:56

Прекалено много реклами има по телевизиите, затова е така :)

03.05.11
02:19

АКо беше така,всички возещи се в градският транспорт през лятото трябваше да са фиданки. :D.

Топенето на мазнините не идва от температурата,а от физическата дейност следствие,на което температурата на тялото се покачва.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 03.05.11 02:20.

03.05.11
11:43

Аз винаги тренирам с неопрен,независимо дали е лято или зима,не заради сваляне,а за да поддържам постоянна висока температура и да съм винаги много добре загрят

За времето коеот тренирам съм се убедил е едно нещо:всичките си контузии съм получил(или хайде почти всички) от студена зала и постно облекло

03.05.11
14:56

А имате ли идея какво причинявате на вътрешните си органи с тази температура?

03.05.11
15:15

Но виждам, че в залата много хора тренират или правят само кардио с неопрен и продължавам да се питам дали всички те са в заблуда,

По принцип, по-правилната логика е “ако го правят много хора дай да видим дали няма някъде нещо сбъркано”, отколкото “абе много хора го правят, дали пък не е правилно”. За съжаление до там е докарана работата ...

03.05.11
15:45

казано от Anthony на 03.05.11, 14:56:

А имате ли идея какво причинявате на вътрешните си органи с тази температура?

И какво си причиняваме?А да си се замислял че от 100 години хората произвеждат такива облекла именно да запазят телесата температура по време на тренировка?Или какво,ние ползваме водолазни неопрени ? :)

АКо има такива със водолазни или полари,и тнт,толкова по зле за тях,аз говорих за спортните такива

С риск да се повторя:огримния си брой контузии съм получил именно от постно облекло

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 03.05.11 15:46.

03.05.11
18:13

казано от Dean Petrov на 03.05.11, 11:43:

Аз винаги тренирам с неопрен,независимо дали е лято или зима,не заради сваляне,а за да поддържам постоянна висока температура и да съм винаги много добре загрят

За времето коеот тренирам съм се убедил е едно нещо:всичките си контузии съм получил(или хайде почти всички) от студена зала и постно облекло

Напълно съм съгласен, това което си казал е абсолютна максима.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1