02.05.11
22:25
Здравейте. Значи пих креатин на Биогейм 2 седмици и след това на Оптимум Нутришън 3 седмици и нямам никакви резултати .. правих всичко както си мо е реда - зареждащи по 20 г. на ден с много добро хранене, но нито качих кг нито см нито ми дойде силица .. нз каква е причината просто не ми действа. Имате ли някакви идей? И какво ще кажете за Кре алкалина? Дали него ще го осетя (действието му) след като и той е от креатиновите продукти? Разберете ме . . вие сте последната ми надежда! ;[
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.05.11 06:27.
02.05.11
22:33
Като ти прочетох темата, се сетих за един комичен случай отпреди няколко години в една варненска зала.
Влизат двама пубери в залата и застават до залепения на стената плакат на културист (не си спомян кой точно).
Единият герой поглежда към плаката, обръща се към другия и с артистичен глас му казва:
- Ако до един месец не стана като тоя тука, спирам да се занимавам с тия глупости!
Та така и в твоя случай - ти какво очакваше да постигнеш за 5 седмици, та чак се отчая!?
За тоя спорт се иска постоянство.
Спокойно - и да изтървеш лято 2011, ще има лято 2012, 2013, 2014…
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 02.05.11 22:34.
03.05.11
11:02
Както те попита и Владо, ти какво очакваш, че ще постигнеш с креатина? Наистина - каква информация имаш относно креатина? Освен малко повечко сила и леко по-добро възстановяване на креатиновите нива, креатина с друго няма да ти помогне. Да не си очаквал, че ще качиш 5-10кг. мускул от него? Или пък, че ще успееш да вдигаш с по 20кг. повече от преди? Станал си един от редицата хора, които са си хвърлили парите на вятъра, понеже са очаквали магическо хапче или прах да ги направи да изглеждат като професионален бодибилдър от средна класа. Е, предполагам вече си разбрал, че без качествено хранене и правилно трениране няма да успееш. Ако не си - сега му е времето да го осъзнаеш. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.05.11 11:03.
“Защо нямам резултати след приемане на креатин?”
Може би:
Защото не се храниш правилно?
Защото не се храниш достатъчно?
Защото не почиваш достатъчно?
Защото не тренираш правилно?
Едно от тези ще е или може би всичките. Ако нещата ставаха само с протеин на прах, BCAA и креатин, то всички щяха да са с перфектни фигури. ;)
казано от Играч Иванов на 02.05.11, 22:25:
....
Разберете ме . . вие сте последната ми надежда! ;[
...
Здравей!
Колегите са казали основното, но това горното изречение ме озадачи... Къде е драмата? Каква последна надежда? Кажи ни какво ще се случи, ако не усетиш повишаване на силата?
Аз определено не съм специалист в добавките, но си има основни принципи - за да усетиш действието трябва да познаваш възможностите си и лимитите на тялото. Да тренираш съобразно целите си, да се храниш адекватно и почиваш достатъчно. Добавките, затова ги наричат така, защото не са заместител на основното.
Лично на мен всякакъв креатин ми дейста ненормално добре, та ми е странно, че хептен никакъв ефект не си видял. Поне +2-3килограма тегло и +10-тина кг сила на основните движения би трябвало да очакваш... Определено пробвай кре-алкалин за следващия си цикъл. Иначе докато взимаше креатин промени ли си храненето и тренировката? Комбинира ли креатина с други добавки? Откога тренираш и за кой път взимаш креатин?
05.05.11
07:27
Преди да ти отговорим трябва да ни обясниш какво е “много добро хранене” и как измерваш силата.
По принцип 1 на 10 някъде (груба цифра е това) не усещат моното. Затова трябва да опитат друг вид. Като втори избор препоръчвам челата, но други треньори/запознати с добавките могат да ти препоръчат и друго.
Креалкалинът също не действа на 100% от хората. Например аз не забелязах някаква промяна в показателите за почти цяло шише, докато лично съм се убедил неведнъж колко добре се е отразил на други.
Имаш и трети вариант, с който мнозина започват: избираш креатинова матрица. Тя съдържа няколко различни вида креатин и така имаш по-голям шанс да уцелиш “твоя”.
При всички случаи яденето трябва да е 100% достатъчно като качество и количество. И, по възможност, тренировките да са добре структурирани. Неща от рода “тренирам по класическия сплит и ям повече месо, яйца и ориз - защо не качвам” са меко казани несериозни и недостатъчни в 99% от случаите.
08.05.11
12:24
в периода за маса креатина е доста добър но е ефективен при вдигане на свръх тежести и кардио тренировки но аз не правя зареждащ прием никога несъм правил и ми действа добре ,голяма сила и биогейм,нутрим,атлетик пазарджик наи добрите фирми само от тях ползвам но е важно как тренираш а не на коя фирма взимаш добавките