хранене за футболисти

01.05.11
20:35

здравейте на 16 години съм 173см висок и тежа 65кг тренирам футбол всеки ден но имам малко мазнини който трябва да сваля но не успявам само с футбола а мисля че ми трябва правилно хранене .В момента ям абсолютно всичко което ми се яде знам че нее правилно но всъщност не знам какво точно трябва да съдържа менюто ми.не пия газирано и по рядко сокове гледам повече вода да пия. моля дайте ми някаква примерна диета или режим на хранене за да постигна желания резултат :)

Имаш ли свои снимки, които да споделиш? Обикновено на такава възраст, тегло и ръст възникват питанки за мазнините, които искаш толкова да свалиш - по-точно, дали наистина ги има.

01.05.11
20:48

казано от Димитър Михайлов на 01.05.11, 20:39:

Имаш ли свои снимки, които да споделиш? Обикновено на такава възраст, тегло и ръст възникват питанки за мазнините, които искаш толкова да свалиш - по-точно, дали наистина ги има.

нямам възможност да кача снимки но мисля че имам нужда да стопя малко мазнини една от причините че не ми се личат никакви млочки когато съм отпуснат това е най простото за което се сещам

03.05.11
18:06

Ми като за начало трябва да спреш да ядеш бързи храни като хамбургери, чипсове и такива ти ми работи.  Яж готвено. Спри кока-колата и натуралните сокове. Не яж въглехидратни храни вечер.  Малко изтъркани съвети, да:). Освен футбола си прави бягания на стадиона - интервално или крос.

03.05.11
20:10

казано от forbidden на 03.05.11, 18:06:

Ми като за начало трябва да спреш да ядеш бързи храни като хамбургери, чипсове и такива ти ми работи.  Яж готвено. Спри кока-колата и натуралните сокове. Не яж въглехидратни храни вечер.  Малко изтъркани съвети, да:). Освен футбола си прави бягания на стадиона - интервално или крос.

засажаление ми е трудно да спра тестените закуски- защото в училище намо друго чипсове почти не ям вече само вода мисля да пия без никакви газирани и сокое въглехидратните храни малко не ги знам кой са. имам нужда и от истъркани съвети защото съм даста неинформиран по темата ;]

TN

03.05.11
21:25

казано от wilshere на 03.05.11, 20:10:

казано от forbidden на 03.05.11, 18:06:

засажаление ми е трудно да спра тестените закуски- защото в училище намо друго чипсове почти не ям вече само вода мисля да пия без никакви газирани и сокое въглехидратните храни малко не ги знам кой са. имам нужда и от истъркани съвети защото съм даста неинформиран по темата ;]

Взимай си в даскало храна от вкъщи..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1