Ах тези дами!

03.05.11
10:29

мдам......тези дни половинката решила да ме сюрпризира “ПРИЯТНО” :)
Миналата седмица и споменах че ми свършва пудрата,и след командировката трябва да си поръчам,и я помолиш да поднови “виза”-та,понеже с нея ги правя тези неща.
Та,в неделя тя със много жизнерадостен тон ми написа СМС че имам изненада,и вчера се прибирам,тя със много широка усмивка ми казва:решиха да те изненадам,и ти взех протеин от “твоя”

И ми показва една 80 дозова Грийн маг матрица......

И понеже нямали от “тия моите” 2,5 килограмовите разфасовки “В МОМЕНТА”,нашичката решила да вземе 4 кутийки
АМа много скъп тоя твоя протеин бе деане,нали беше 120 лева!

4 кутии по 80 дози матрица  бате

Това си е матрица за 2 години при моя прием,тая жена иска да ме умори :)

Кво да ги прави човек,нали е то добри чувства.....

Хаха...честито на печелившите! :D

То пък няма как да й се сърдиш...с добри чувства го е направила жената. То, добре, че е уцелила от това, което ти пиеш. Че сега можеше да имаш долнокачествена и жалка БГ пудра за 2 години напред. :D

03.05.11
10:42

казано от ProXxX на 03.05.11, 10:35:

Хаха...честито на печелившите! :D

То пък няма как да й се сърдиш...с добри чувства го е направила жената. То, добре, че е уцелила от това, което ти пиеш. Че сега можеше да имаш долнокачествена и жалка БГ пудра за 2 години напред. :D

Е тя явно е ьвърлила едно око на кутиите ми ,а тя нали е една зеленичка и явно запомняща се....дано ги приемат обратно днес,щото 4 опаковки.....а и НВД + матрица...честно казано не ми се иска да пробвам

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 03.05.11 10:43.

MF

03.05.11
13:11

Хехе! Честито! Ама за жената честито! :Р
Евала на партньори, които проявяват разбиране и подкрепа. :)

03.05.11
13:29

поне има ли годност 2 години напред? :))))
поне се е сетила жената да те изненада ... моята само мрънкаше (напоследък ме натисна кризата и няма кешове за добавки :( ), че кутиите и заемат място :)

03.05.11
13:31

Би трябвало в магазина да приемат зобта обратно :D Иначе евала на жената :)

03.05.11
13:33

Не е нужно да пиеш всичкото. Може да я продадеш на приятели или познати. Мисля, че дори във форум, ако попиташ ще има хора, които да те освободят от този ти “товар”. :D
Все пак си мисля, че жестът е бил доста мил. ;)

Мнението беше редактирано от Dimzata на 03.05.11 13:33.

03.05.11
13:34

супер подарък ти е направила - честито! Само не разбрах кой е точно продукта?

03.05.11
15:58

Добре че хората излязоха разбирани,няма да ми върнат парите но утре преди работа ще прескоча до офиса им с цел размяна на останалите 3 кутии,срещу пудра и екстенд.
То е ясно че от добри чувства,аз не я упреквам,в началото и тя беше доста против ” АНАБОЛИТЕ” но след 1 годишно обясняване и тнт,сега да я видиш как пита,абе я ми забъркай от това червеничкото диненото щото ше правя кардио :)

Просто интересна поръчка ,затова реших да споделя

04.05.11
02:40

Ти се радвай, че ти е направила подарък жената :)

За мойта, всичките фитнес добавки, които приемам, са под общото наименование “боклуци” :D

04.05.11
11:17

Честито и от мен! Мощна дългосрочна инвестиция е направила жената! :D

И при мен ги наричаме “зеленичкото” (greenmag), “черничкото” (xtend), “лилавото” (purple wraath) и т.н. :D

P.S. Като почнах да чета, че ти е взела ГМ ми стана смешно, но като прочетох, че за да направи грамажа е поръчала 4 кутии вече избухнах на глас :D

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 04.05.11 16:48.

04.05.11
16:51

казано от Стоянчо на 04.05.11, 11:17:

Честито и от мен! Мощна дългосрочна инвестиция е направила жената! :D

Хахахаха, да.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1