18.05.05
15:13
Хора искам да ви питам нещо. Значи вече за 2ри път ми се случва след френска преса да ме болят гурдите и по спецялно дясната част. Това става за 2ра поредна седмица, и то само след това упражнение. На някой друг случвало ли му се е, и ако можете да ми дадете някакво предположение защо става така ще съм ви много благодарна!!!:) А да и междодругото болката минава след около час, започва да се притъпява и накрая изчезва, но в началото е доста остра:(
18.05.05
21:10
Вероятно болката е невралгична и просто натоварването ти идва в повече. Опитай един - два пъти с аспирин; опитай и с мако по - дълга почивка!
..и да добавя.. много сериозно загряване.. с малки тежести... като постепенно покачвай теглото.. oпасявам се, че тежестта идва много.. и трябва време да свикнеш.
[quote author=“perlsite”]..и да добавя.. много сериозно загряване.. с малки тежести... като постепенно покачвай теглото.. упасявам се, че тежестта идва много.. и трябва време да свикнеш.
А така. Най-вероятно тялото привиква на натоварването и/или е попреуморено от него. Възможно е и да има претрениране.
Аз така имах една болка в прасеца, мислех, че е костта и то отвътрешната страна, а си беше зверско претрениране.
Поздрави :)
Мерси много за съветите!!! Определено ще си дам малко почивка и ще вкарам доста добра загрявка! :D Отново много мерси!
D3BEP edit: Много моля занапред пиши нормално. Четем чудесно и ако не всичките ти постове са с шарен текст, маркиран като болд. Идеята на цветовете е да може в даден пост важен текст, предупреждения, определения и ключови думи например да бъдат маркирани подобаващо, а не всеки потребител да си има запазен цвят!
А я ми помогнете на мене - имам подобен проблем , само че от ляво (плаша се да не е сърце) :roll: Начи тренировките ми са бая тежки - по 3 часа , като последния час задължително е корем :arrow: Имам тъпа болка под самото зърно и малко настрани към перката , ама не мога да я локализирам , дали е мускул , дали е ребро , дали е сърце или друг орган :roll: Мисля си дали не е от това , че пуша + пия 1-2 пъти седмично (по 400-500мл. концентрат) + енергийни напитки , квото ще друго да е само не сърцето , че лошо :cry: Дано поне тука има някой , който да ми помогне , ко не отивам на лекар :roll:
:shock: 3 часа тежки тренировки :shock: , ти сцепи косъма на 2, ко праиш бре mаfiа кви са тия тренировки бре... може да се натоварваш много, което води до преумора и болки ! Все пак отиди на лекар, а може и да е мускул :shock:
Всеки ми се чуди , но тая система по кято тренирам прави удеса ,ако някой се интересува - мога да му пратя подробно цял 6-месечен цикъл за трениране :wink: Само за пример ще дам , че откакто я почнах (без никакви медикаменти и добавки) качих 3см. ръка за 3 месеца и изкарах горните 2 реда на корема :shock: 8)
[quote author=“mаfiа”]качих 3см. ръка за 3 месеца и изкарах горните 2 реда на корема :shock: 8)
3 саниметъра за 3 месеца?? И са ти излезли плочките????? И от това съдиш, че системата ти е успешна?? :shock: :shock:
Пич, ти в гората ли живееш и тренираш? Виж как го правят другите хора. Защото с тези 3 часа, ще се скапеш.
Бъди умен, не прави простотии.
А за болката... ми какво да ти кажа... при такава методика може да е абсолютно всичко каквото се сетиш, нама да ме учиди... :?
Всеки ми се чуди , но тая система по кято тренирам прави удеса ,ако някой се интересува - мога да му пратя подробно цял 6-месечен цикъл за трениране Само за пример ще дам , че откакто я почнах (без никакви медикаменти и добавки) качих 3см. ръка за 3 месеца и изкарах горните 2 реда на корема
3 см за 3 месеца не са някакво необикновено постижение и може да се постигне със всяка разумна методика, без да е необходимо да висиш по 3 часа в залата. А ако си начинаещ, дори не е нужно да се стараеш много :)
Спомням си като излязох от казармата - не бях тренирал общо взето от една година. Влязох с ръка 38 см, излязох пак с 38 см. Октомври се уволних и поднових тренировките, ноември ръката ми беше 40 см, и бях поприбрал шкембето, дето пуснах в казармата :) Ама не твърдя, че методиката ми е била супер ефективна ;) Напротив.
Та общо взето, гледай да си вместваш тренировката в 60 - 80 минути (максимум). С много дълги тренировки ти пада интензивността, и освен това има едно нещо, наречено кортизол :)
Значи - тука да ви дам едно доуточнение :wink: По откакто почнах тая система (преди това бях в момент на застой - 2 месеца не мръднах нито милиметър в която и да е част на тялото) , пия доста (средно 3 излизания седмично по 400-700мл. концентрат) , пуша от 8 години , като в момента съм на кутия и 5-6 цигари дневно (Бяло Виктори) , по-рано от 1-2ч. не си лягам вечерно време , ставам средно около 11-12ч. , лишил съм се само от пържено и газирано :wink: Затова смятам , че ефекта е много добър :wink: Не знам ако спра вредните си навици , които споменах по-горе , тогава какъв ще е :shock: :lol:
А като се прибавят и стресовите ситуации , които имах в продължение на месец (поринцип начина ми на живот е стресов за организма) , направо си е чудо , че съм качил и милиметър :lol: А забравих да добавя и един друг факт - за това време не съм качил нито килограм (даже по едно време в началото почнах да свалям и свалих 5кг. , тука е и другото , че съм висок 198см. и тежа 97кг. сега , а както предполагам ви е известно , колкото по-висок си , толкова по трудно правиш обем) :wink:
mаfiа, казал си доста странни неща. Някои леко клонящи към “глупости”. Но това е лично мнение, ти се решаваш.
Все пак ще ти кажа, че е апсурдно защото живееш неправилно да си правиш също толкова неправилна трен. система. Може да доведе до много жестоки проблеми. Мисли повечко преди да правиш изводи, защото като нищо да са 100% грешни.
Поздрави
п.п. Mechence, извинявам ти се за неприятното отклонение, но исках да го направя.