Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

Нечовеци!!!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.05.11 14:04.

03.05.11
14:44

Има ли чист кофеин по аптеките ?

03.05.11
17:37

казано от emzo на 03.05.11, 14:44:

Не, търси в магазин за добавки.

03.05.11
19:15

Апатията е гадно нещо...

03.05.11
19:32

Пичуе, някой гледал ли е “Food Matters” ? Днес го гледах и съм промит мозък, мисля да си взема Адам, Special Two и Animal pack и д аги пия едновременно :D

03.05.11
19:45

Хахахаххахахаха :D :D :D :D :D
Иначе, да гледа съм го.Много е интересен, направо ще го дръпна да го изгледам пак. :D

03.05.11
20:16

това да не е онзи филм дето показва ужасните условия за отглеждане на животни после дават тия дето живеят в еко ферми или там както се наричат?

03.05.11
20:39

Link ? .?

03.05.11
21:30

Заповядай:  http://www.zamunda.net/details.php?id=206690&hit=1
дръпни и този, ако ти се гледат филми на такава тематика
http://www.zamunda.net/details.php?id=213225&hit=1

Мнението беше редактирано от Андриан К на 03.05.11 21:34.

03.05.11
21:50

Някой ако има излишна регистрация в Zamunda ще съм му благодарен. :D

03.05.11
22:43

казано от Скота на 03.05.11, 20:16:

това да не е онзи филм дето показва ужасните условия за отглеждане на животни после дават тия дето живеят в еко ферми или там както се наричат?

Не бре байко, ти за Food Inc. говориш :D Тоя е за храната, съвременната медицина и особено витамините :)

03.05.11
22:53

А хубаво- значи ще го сваля :D

03.05.11
23:08

Вярно ли е че на Христомир Христов сега на европейското по културизъм, щяло да му бъде последното състезание в кариерата ?

03.05.11
23:10

казано от emzo на 03.05.11, 20:39:

Link ? .?

Това за кофеина или за филма беше?

ПП Имам подозрение, че Емзо е набарал Ефедрин :D :D :D
ПП2 Аз със Сидата ползвах този http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/244/0/ цената е повече от добра

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.05.11 23:18.

04.05.11
10:54

казано от Андриан К на 03.05.11, 21:30:

Заповядай:  http://www.zamunda.net/details.php?id=206690&hit=1
дръпни и този, ако ти се гледат филми на такава тематика
http://www.zamunda.net/details.php?id=213225&hit=1

Мерси.

казано от Valdis на 03.05.11, 17:37:

казано от emzo на 03.05.11, 14:44:

Не, търси в магазин за добавки.

Мда, убедих се.

казано от Valdis на 03.05.11, 23:10:

ПП Имам подозрение, че Емзо е набарал Ефедрин :D :D :D

Не съм, но и няма смисъл, Стим Х е в пъти по-ефективен.
Аз съм на вълна качване вече :)

04.05.11
11:03

Шегувам се, сидата при мен имаше много добър ефект ама ме карше да се чувствам странно и ще се замисля преди да повторя. А колкото до кофеина винаги си нося с мен, на дълъг път е незаеним просто, в момента който усетя, че ми се доспива 200мг и след 20-ина минути съм свежарка.

04.05.11
12:40

Ако те питам пък дали има йохимбе в аптеките, хептем няма да ми повярваш :D

Преди имаше кофеин + калций на ПроЛаб, ама нещо не го намерих, което си е оферта, понеже кофеина изчерпва калция.

04.05.11
14:21

:D :D :D

Мнението беше редактирано от emzo на 04.05.11 14:22.

04.05.11
14:22

казано от korpusito на 03.05.11, 19:32:

Пичуе, някой гледал ли е “Food Matters” ? Днес го гледах и съм промит мозък, мисля да си взема Адам, Special Two и Animal pack и д аги пия едновременно :D

Аз лично не открих нищо кой знае колко практически полезно - само общи приказки за чудодейната сила на витамините и няколко примера за успешно излекувани хора. Дори си признавам, че не го изгледах до край - писна ми от цитиране на статистики и плюене по традиционната медицина... То е ясно, че това е просто една печеливша индустрия. А в началото това за растителния протеин, който е напълно достатъчен и 100% усвоим чак ми беше странно.
Може и аз да съм с “промит” мозък, но точно в бодибилдинг форум (макар и насочен в здравословна насока) този филм няма на какво толкова ново и интересно да ни научи. Предполага се, че хората тук са добре запознати с полезното действие на една добре балансирана и богата на витамини диета.
И почти забравих и примера на единия “учен” за негов близък свалил 60 кг с тази чудодейна диета и ядене на разни треви, но забележете - да спортувате докато се пречиствате може да е много вредно... “не искате да изкарате токсините от тялото си чрез потта си, по-добре ги изпикайте” !? И как за 1 ден въпросния човек изпикал 7кг от теглото си хах!  Е това ако не е едностранчив подход - хем да живеем здравословно, хем да не си мърдаме задниците.

BU

04.05.11
14:27

Аз го изтеглих,но сега прочетих мнението на Мадман и няма да гледам филма. :) Да не сме спортували и да пасем трева...тия “учени” са нек’ви сектанти,да ги еба.

04.05.11
14:41

Не ме разбирайте погрешно - не казвам, че не си струва да се гледа. Дори за средностатистическия човек, който е описан във филма гледането му е задълително. И дадените учени НЕ отричат спорта, но просто въпросния пример ми беше странен.
Ето точен цитат, защото и аз не описах достатъчно добре ситуацията:

Първо пийте вода... и после започнете деня! Първото което забелязваме е, че
всичко започва да “изтича навън”. Братовчед ми свали над 60кг за около 18 месеца чрез
нашата програма. Суровите органични храни, за които
говорихме. Той премахна всичките тези токсини през
отделителната си система. Ходеше по 12 пъти до тоалетната и в един
ден само загуби почти 7кг! Забележителен резултат, но е наистина
трудно да се говори с хората за това. Ние винаги свързваме отслабването с
множество упражнения и потене.Всъщност в наши дни с всички токсини
които се намират в мастните клетки Не е много добре да изпотявате тези неща
през кожата си, а да ги изхвърлите чрез отделяне
възможно най-бързо.

Също беше интересно и това, че се лекува рак с венозно вливане на витамин Ц.
Филма е добър - просто аз бях малко краен. Има интересни неща относно модерната медицина и потулването на доказани изследвания относно здравословното хранене и алтернативната медицина. Не искам да откажа никой да гледа филма.
Дори го доизгледах, за да не излезе че обсъждам нещо без да съм го разбрал/изгледал :)

Мнението беше редактирано от Madman_ на 04.05.11 14:45.

Тоя Деян не е луд, не !!!!

04.05.11
15:59

казано от emzo на 04.05.11, 14:21:

:D :D :D

OOO, Божеееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Хич не е луд, той лудите ги е измислил :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

04.05.11
16:19

тоя има снимка в речника под думичката “олигофрен”  :х

в края на месеца ще има Спортен празник и в училище ще има състезания по-различни спортни шашми... та едно от тях е дърпане на въже в отбор по 10човека :D ако някой има strongman програма да я дава насам имам 2седмици за да станя корав :D ( като изключим шегата ако някой наистина има програма да я даде ... не, че ще тренирам по нея ама от любопитство да видя как тренират тези момчета, че ги гледаме там носят едни тежки неща а пък никой не казва как тренират )

настоявам Емзо да бъде съден за това което е пуснал в сайта ! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.05.11 18:01.

http://baceta.com/bla-bla/евтините-жени-на-софия/

А то колко истина има в тези думи.... УЖАСТ!

BU

04.05.11
20:08

Изваяни тела друг път.

04.05.11
20:12

Тоя със сигурност е някакъв късоглед далтонист, хронично страдащ от кокоша слепота

04.05.11
20:15

Човекът има някакъв поглед върху някакви неща, които, за съжаление, са истина. Но аз съм тотално ок с това :)

бтв статията за сумо тягата е супер :) и може би има и връзка с клека, поне при мен.

МХМ и ние сега спорим, че вероятно тоя е резнат от някое момиче и е решил да я нареди, но има истина, което не е добре. Нас ни устройва, но до време. После се оказва, че да намериш истинско момиче е много трудно и тогава стафа кофти.

04.05.11
20:23

Имах един колега, дето в най-преебаните ситуации, точно когато всичко върви надолу, казваше: “Абе добре е,беее :)” Та и аз така и същата работа с жените :) много е позитивно да мислиш така

BU

04.05.11
20:34

За мен изваяно тяло е да е тренирала пичката 10 години за fitness competitor някъде + да не си е загубила циците по пътя И генетично надарена откъм дупе. :D Затова тия дет’ въртят колелетата у фитнеса ,оцеляват на кафета и танцуват по баровете не можеш ми ги бутнеш за изваяно тяло НИКОГИШ!

Гласувайте за този пост,ИСКАМ ГО В ОРАНЖЕВО! :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.05.11 20:37.

Ако гласувам ще раздаваш ли кифтета и лимонада?

04.05.11
20:41

казано от anxiety на 04.05.11, 20:21:

После се оказва, че да намериш истинско момиче е много трудно и тогава стафа кофти.

Търсенето определя предлагането....факт.

BU

04.05.11
20:42

И ЛИМОНАДА ?! Брей,че важни взехме да ставаме. :)

BU

04.05.11
20:44

Карфичка,ти беше правист,не икономист!Аз съм завършил тука икономически техникум,аз ще кажа!

Та,търсенето определя предлагането! :Д

Е ти се радвай, че не ти искам пил. пържоли + протеинов шейк :)

карфичка, не знам какво предполага търсеното, но определено когато намериш е страотно :)

04.05.11
20:58

казано от DeadManWalking на 04.05.11, 20:44:

Карфичка,ти беше правист,не икономист!Аз съм завършил тука икономически техникум,аз ще кажа!

Та,търсенето определя предлагането! :Д

Добре, ‘айде :D :D :D
Както DeadManWalking каза - търсенето определя предлагането :D

@anxiety просто търсят се лесни жени - лесни жени се предлагат.

Обаче, аз не съм съгласна със статията...това са едва 5%, да кажем, от жените, това са някакви абсурдни генерализации. Ако търсиш такъв тип жена, като описаните в статята, трябва да си богат чичко, ако търсиш нормална, умна, интелигнетна, морална, с ценностна система жена, която знае колко струва, е тогава нито е нужно, нито е достатъчно да си богат чичко. Този тип жени са за този тип мъже. Въобще няма начин някой да е прав в твърдението си, че всички жени са такива и че трудно се намират истински жени/момичета. Зависи какъв си, какво търсиш, как го търсиш, какво влагаш (и не, не говоря за пари).

Колкото до “изваяното” тяло - 1000% съм съгласна с дедмен.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.05.11 20:59.

04.05.11
21:02

Пффф искам Хед да нарежда някои плажен.

04.05.11
21:04

Къде ги тия лесните бе?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1