05.05.11
10:53
Здравейте! Събрах някой лев и мисля отново да си взема креатинова матрица тъй като до сега пих Сайз он и останах много доволен ! Но се чудя какво да взема дали отново да взема сайз-а или нещо ново. Прочетох това, онова за другите 2 продукта Клоут и Си бол и като гледам повечето позитивни мнения са за Клоут-а. Бил нов тип креатинова матрица най-добрия тип креатин до сега и доста хора са доволни (поне в чуждите форуми) също така видях и анализа на 1 наш съ-форумник http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49661 и мисля ,че ако ще е 1 от 2та да е Клоут. Но все пак ако някой е има различно мнение бих се радвал да го чуя, тъй като този напомпващ ефект ме заинтересува.
А сега за Клоут и Сайз ето какво мисля аз:
- Сайз е по изгоден тъй като се пие само повреме на тренировка, докато клоут-а се пие всеки ден.
- Сайз съдържа доста захар и протеин които са доста добри съставки за повреме на тренировка.
- Сайз е първият креатин от когото оставам с много добро впечатление (пил съм Селлмасс от матриците и монохидрат , етил естер.. от “обикновенните)
- Клоут обаче има доста интересни добавки които би трябвало да дадът още по-силен ефект върху тренировките ми (поне на хартия)
- От сайз-а усетих доста голям прилив на сила повреме на тренировките които не престана до последната доза. Не получих нито едно килограмче в плюс, но все пак мисля ,че силата не е никак малко.
И все пак очаквам да чуя мнения за тези продукти. Благодаря ви предварително !
05.05.11
11:18
Подкрепям Сайз-а, да не говорим, че имаш хидролизат+бцаа+суманати витамини, а и спечели наградите за 2010 на bodybuilding.com за Интра продукт и Креатинов продукт. :)
05.05.11
11:22
От месец го използвам и просто разбрах каква е идеята на креатина - да дава сила, енергия и да те надува. Освен това като вдигне инсулина освен изброените неща като вкараме протеин след тренировката всичко си отива на местата.
05.05.11
11:48
Ето и малко review-та. Като цяло май C-BOL e интересен продукт:
http://www.supplementreviews.com/thermolife/c-bol
http://www.supplementreviews.com/man/clout
http://www.supplementreviews.com/gaspari-nutrition/sizeon
Да прочетох доста подобни ревюта. Тези са доста интересни, но оценките не са особен фактор тъй като за Си-бол има само 2 мнения и е 10/10 за Клоут-а има повечко мнения и единствения минус е вкуса (което не ми е проблем) а за сайз-а има много мнения и е нормално някой да не е особенно доволен.
Много се чудя дали да рискувам и да пробвам нещо ново или да си взема отново Сайз-а който е един наистина прекрасен продукт. В Бодибилдинг ком видях сравнения точно между Си Болл и Клоут и повечето хора които са ползвали 2та продукта казват ,че са по-доволни от Клоут-а. И все пак... дали си струва този Бета аланин и креатин Октан който толкова много хвалят навсякаде... Или не е нищо повече от поредното писание на някой автор от фирмата им. А и все пак Сайз-а си е малко или много по-”Известен”, по-икономичен..
Има ли някой който да ги е пробвал и 2та продукта ? (Сайз и Клоут)
Сайза си го пил, опитай нещо ново според мен. Глас за Клоута, много добър, но подценяван продукт тук в България.
Владо там е въпроса дали да пробвам нещо ново и да рискувам да овисна с 80 лева (тъй като с продукт като селлмас нямах никакви резултати) или да си карам на това което знам. Ти лично пробвал ли си Клоута и с какво впечатление остана ? Пробвал ли си сайз-а и има ли база за сравнение и кое ти е харесало повече.
Боцко май събираш “мнения” ,че пускаш тема към която аз съм дал линк в 1вия пост на темата ?? Ако нямаш мнение няма нужда да го пишиш и все пак благодаря!
Също така да ви попитам всички които имат опит с клоут-а Мога ли да го пия в тренировъчни по 12 гр а в не тренировачни по 6 грама ? Тъй като на кутията пиши ,че е възможно в зависимост от килограмите, а по форумите чета малко противоречиви мнения. 70 кг съм. Благодаря
Извинявай не съм видял че си постнал моята тема в началото. Просто исках да ти помогна в избора между Clout и C-Bol понеже и аз се бях заинтересувал от тях и там има мнение което може много да ти помогне нямам никаква цел да събирам коментари или каквото и да е било а само да помогна с каквото мога. Лека Вечер :)
Не съм го пробвал, пил съм само сайза. Но в този спорт е риск печели риск губи, в сферата на добавките. Дори и някой да е ползвал двата продукта, то на него са му действали по Х начин, докато на теб ще действат по Y начин. Ако ще го пиеш пий си го в стандартни дози, от пестене файда няма. Замисли се поне за момент къде не си ги набутвал тези 80лв, аз винаги съм смятал е че по-добре да ги набутам в добавки, храна или нещо здравословно за организма си, отколкото цигари, алкохол, хазарт и т.н.
Забравих да спомена, че за Clout и C-bol трябват 2 опаковки за пълен цикъл и при CellMass също за пълен цикъл трябват 2 кутии :)
Благодаря ви! Май май ще си карам на познатите продукти т.е. Сайз Он. Но с тези М-тел и това май няма да се случи..
12.05.11
11:11
Сайз Он-а е най-добрият избор