04.05.11
18:34
момче на 17 години тренирам от 3 месеца и съм против стероиди и всякакви добавки но пия едни разтворими мулти витамини ето какво съдържат
въглехидрати 0,4 g
витамин Б1 1,1 mg
витамин Б2 1,4 mg
витамин Б6 1,4 mg
пантотенова киселина 6 mg
биотин 1 mg
витамин C 80 mg
витамин E 12 mg
съдържание в една таблетка пия по една на ден
та въпроса ми е има ли смисъл да ги пия имат ли някакъв ефект не говоря само за фитнеса а като цяло за повече енергия или по-голям имунитет срещу грип
та моля който знае нека сподели да знам има ли смисъл да ги пия
Темата беше редактирана от agentbg agentbg на 04.05.11 19:59.
04.05.11
18:38
Струват ми се твърде слаби, като за спортист. Погледни карето горе “полезни четива”. Описани са дозировки и предозировки на изброените витамини.
04.05.11
18:46
прегледах статията и като гледам взимам точно колкото трябва при някои има малка разлика мримерно вместо 1,2 при мойте е 1,1 но все пак е ок значи продължавам да ги взимам
казано от agentbg agentbg на 04.05.11, 18:34:
пия едни разтворими мулти витамини които са разтворими те имат различни витамини
Поздравявам те за съставянето на това толкова сложно изречение :)
Иначе и на мен ми изглеждат слабички. Най-добре си вземи комбинирани витамини и минерали.
По-добре си вземи една Daily formula вместо разтворимите шитове дето продават по аптеки и супермаркети ;)
04.05.11
22:33
Прочетох поста ти и не повярвах, че си на 17 години и си учудващо неграмотен!
Не би трябвало да ти отговарям, но ще пробвам, а дано следващия ти пост да е различен от този.
Това, което съм засичал по аптеките и си струва са витамините на Допъл Херц - Депо от A до Z. В друга тема също писах, че се различават съвсем малко в дозировката от NOW Special One и ако не ти се дават много пари, първото е добър избор.
05.05.11
13:10
Много слаба работа са витамините, които пиеш. Купи си комплекс от мултивитамини и минерали. В съдържанието, което си дал липсва много голяма част от важни за тялото витамини, а минералите никакви ги няма. Има по аптеките качествени и евтини продукти. Питай аптекаря/ката да ти препоръча някои. :)