04.05.11
23:01
От кое мога да кача повече мускулна маса, бсн но - експлоде или бсн целл - масс, ходя на фитнес 3 пъти седмично ! Тренировките са ми доволни. :)
Дайте да говорим за целл масс или но - експлоде, кое е по - добро за по - бързо качване на маса, решил съм го, един от тези 2 - те ще е :)
04.05.11
23:07
Много лесно: виж кое тежи повече. Ако не вярваш в магии, то ти е ясно, че не може да вкараш кило и да излязат 4 кила. Демек в най-идеалният вариант колкото прах има в кутията - толкова мускул ще качиш.
Пък знам ли, може и да вярваш в магии. Щото се вижда, че не искаш да вденеш, че масата ще дойде от храната...
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.05.11 06:06.
04.05.11
23:19
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.05.11 06:07.
05.05.11
14:32
Н.О. Екслоуд е напомпващ продукт,от такъв дълготраен ефект не можеш да очакваш според мен :) Селмасс е креатинов продукт който съдържа креатин етил естер,глутамин акг,Cinnulin – PF,Дикалциев, дикалиев и динатриев фосфат - това би трябвало да са главните съставки (т’ва може и да го видиш на описанието на продукта в някои сайт но невърмайнд...)и няк’ва по-пречистена версия на декстроза май имаше или нещо такова о.О... има доста теми/статий и за 2-та продукта в форума,както и за отделните съставки в тях (или поне някои) така че се поразтърси преди да вземеш :) от 2-та продукта съм опитвал само единични дози на няколко пъти така че за дълготраен прием не мога да кажа,но от мненията на съфорумниците смея да твърдя че селмас е по-добрия избор за маса :?
НО НА ПЪРВО МЯСТО ИДВА ХРАНЕНЕТО..нямаш ли правилно хранене добавките ще са просто пари хвърлени на вятъра :)
Добре, мерси ! Ходя на фитнес от 2 месеца и 2 седмици г/д, 2 - та месеца тренирах по 2 програми за начинаещ, нали 1 - вия месец по една програма, 2 - рия месец по друга ( за начинаещи ), сега през тези 2 седмици правя следния сплит :
Понеделник : Гърди, трицепс
Сряда : Гръб, бицепс
Петък : Рамо, трапец, крака
Корема го правя в нас .. добра ли е програмата или да я сменя, някакви предложения, защото си взех но - експлоде
07.05.11
01:02
Два месеца и добавки - и ти ще станеш здрав, ама друг път :D
“Доволни” тренировки и нито дума за храна :D В едно популярно филмче, такива като теб ги наричаха GYM RAT’S :D