01.05.11
22:26
Здравейте може да е малко тъп въпроса ми ,но ще рискувам да го задам. Знаете ли нещо което да повишава апетита тъй като нещо последно време не съм на “ти” с масата :D:D
В повечето случаи липсата на апетит е причинена от еднообразното меню.Поне при мен е така.
Физеческата активност също е фактор.
Ами може да е и от това еднообразие. Ама.. нямам голям избор тук :/ А тази бирена мая каде мога да я намеря ? А рибено масло помага ли ?
02.05.11
19:06
Всичко е до физическа активност по моему!Аз като нямам апетит отивам да врътна няколко кръгчета с колелото и ти гарантирам,че след 30-40 минути (темпо в зависимост от настроението,но определено не си давам зор) такъв глад ме тресе,че човек мога да изям...
Сещам се само за още един вариант и това е да имаш лениви черва,но дори и при тях физическата активност помага много!
За съжеление нямам време да бягам някаде или да се въртя с колело :)
А тази бирена мая.. как се приема ? Имам предвид по колко ,кога ??
Проблемът може да е от дехидратация. Минимум по 2 литра чисто вода на ден поемай.
Липса на витамини и минерали, лични проблеми, стрес, недоспиване.
Пробвай с бирена мая, ако не друго то поне ще те изчисти, поне при мен действа много добре.
Днес си купих една кутийка на нея пиши по 3 на ден.. ще пробвам пък да видим какво ще стане. Благодаря ви много !
Хаха аз колко бирена мая съм изпраскал. Даже си събирах кутийките, но станаха много и ги изхвърлих. Забрави тия глупости. Има една рецепта за въпроса ти - апетитът идва с яденето. Насилвай се да ядеш повече няколко седмици и да видиш после като свикнеш на повишения прием на калории как ще се чустваш различно. За първата седмица добави едно хранене, например филия хляб със сирене и 2 яйца. Втората седмица включи и 1 кофичка кисело мляко с мед примерно и т.н. Всичко е до воля, успех.
Пробвал съм да се тъпча ,но просто няма място .. а като ям на сила.. после се чувствам леко отпаднал.. което не е особенно приятно особенно когато имам да начертая една къщичка (6-7 чертежа). НО! Взех си бирена мая и се чувствам много добре ! Определено мисля ,че има ефект.. или си въобразявам (което е доста вероятно) или наистина имам по-добър апетит. Много съм доволен! Точно това исках да получа от нея ! :)
Благодаря на всички !
Пробвай, ако искаш преди ядене, 5 мин., да изпиеш 1-2 чаши вода. Много помага за апетита. Изпитано е при мен и околните ми приятели и роднини. ;)
Особено сутрин е много добре на гладно 2 чаши вода. Полезно е и действа очистващо на организма. ;)
05.05.11
14:06
Чул съм, че и вечер преди да си легне човек е било добре да се пие 1-2 чаши вода.
05.05.11
16:14
Съгласен съм с всички,които казаха,че е от физическата активност.Раздавай се на макса в залата и ще видиш как ще огладняваш мъжката :D :P Иначе и това за еднообразното хранене е вярно.Позволявай си от време на време нещо,което ти се хапва :)