Мнения за протеина на Nutrim-Pure WHEY PRO

19.05.05
01:12

Това е протеина.Изчетох доста теми,но като цяло не се извади едно общо мнение за него,та понеже съм го набелязъл,а и вероятно още доста хора,та да им помогнем в избора :) .И ако може някой да каже как се пие протеина идеално ще стане :) .

®N

19.05.05
10:44

На самата опаковка си пише как трябва да се приема.

OH

19.05.05
11:10

Човече, ти не си в ред! Толкова безмислена анкета... баси. Протеина е готин, да. Както и доста други марки. НО качването не зависи само от него - трябва да се яде добре, да се почива добре и да се тренира добре. Да жулиш протеин просто ей така може да има някакъв ефект, може и да няма.

19.05.05
12:30

аз го ползвам и ми харесвеа като качество
пия по 100 гр. на ден а на опаковката пише 60-тренировъчен ден и 30-нетренировъчен

19.05.05
13:32

[quote author=“oho”]Човече, ти не си в ред! Толкова безмислена анкета... баси. Протеина е готин, да. Както и доста други марки. НО качването не зависи само от него - трябва да се яде добре, да се почива добре и да се тренира добре. Да жулиш протеин просто ей така може да има някакъв ефект, може и да няма.

Ясно е че резултат ще има,ако се спазва диета.Не съм писал,че всичко ще стане от само себе си.Въпроса е протеина да не се окаже боклук от сорта на JK.

MI

19.05.05
14:38

аз не мисля че JK са боклуци , даже мисля че са доста качествени в сравнение с атлетик и биогейм , иначе то всички БГ продукти са лоши и така трябва да избираме от най-малко лошите продукти , макар че аз лично си мисля че скъпото излиза евтино.
По темата:протеина не е лош , поне не чак толкова , идентичен е с този на JK , няматразлика за мене , ако диетата е наред и тренирането също , значи би следвало да има ефект от протеина на Нутрим:)
по-здрави

19.05.05
16:33

Да, ако бъде рациаонално съчетан с другата част - твърдата храна - удобен е за закупуване от към цена, ала бала, но без хапване не фърфи работата! Пий сутрин на гладно, преди и след тренировка!
За вечерно ползване разтвори с 200 мл мляко за да му забавиш абсорбирането и става бавен протеин!

CR

19.05.05
21:47

На един приятел майка му се е лекар и беше говорила с некакви Специалисти от София и ми казаха че ПРОТАИНА Е ВРЕДЕН ЗА ХОРА ПОД 18-20год. възраст, заштото КОСТИТЕ СПИРАТ ДА РАСТАТ !
Това вярно ли е !
Ако може някой “специалист” да ми отговори а НЕ всеки да казва каквото миси! МОЛЯ Ви
Благодаря предварително !

EN

19.05.05
21:50

Малко сам го ползвал но да ви кажа чесно ми хареса,мисля да продалйа с него,аз го използвам в период за релеф,зада не загубя много мускулна маса!Пия 3х30гр на ден!

OH

19.05.05
22:03

Тъкмо на време:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6733

MI

20.05.05
09:20

***********офф топик*******************************************
отклонявате се!!!Да не заключвам темата!!!!
продължавайте да пишете само по темата за да няма санкции!!!!!!
Ако има още един пост не по темата , заключвам я!!!

***********офф топик*******************************************

08.06.05
19:30

[quote author=”Питона”]Да, ако бъде рациаонално съчетан с другата част - твърдата храна - удобен е за закупуване от към цена, ала бала, но без хапване не фърфи работата! Пий сутрин на гладно, преди и след тренировка!
За вечерно ползване разтвори с 200 мл мляко за да му забавиш абсорбирането и става бавен протеин!

Протеина на гладно сутрин не мога да го пия :( .Просто като стана сутрин и съм примрял от глад.А пък и като знам,че 1 час и нещо след протеина не мога да ям и ще припадна от глад,а принципно качвам маса,но протеините не ми достигат  и затова съм си го взел.
За вечерната доза съм хипер гладен след 20:00.Само с протеин при положение,че си лягам към 1:00 ще пукясам от глад.Освен с мляко може ли с нещо друго да му се забави действието?

VA

08.06.05
19:47

Сега съм си взел 2 кила от този протеин и мисла да го изпия за месец- 90 грама в тренировъчни дни и 30 в останалото време(тренирам 4 дни в седмицата)Събота си вземам креатин на оптимум,гълтам и витаминки.Пил съм от почти всички протеини на Нутрим, но досега не съм ползвал този.Очаквам да остана приятно изненадан...но да видим.На тоя малко вкуса му е гаден,но като пасирам 1 банан с него става идеално.( хоум мейд гейнър) :D Ако някой има конкретни резултати от протеинето ,нека сподели .Макар че това е строго индивидуално,все пак е интересно.

08.06.05
20:49

за 3 месеца качих 10 кила и 3 санта на ръката с него

VA

08.06.05
20:52

Поздравления.В какви дози го приема?начинаещ ли беше?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1