Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:
P&

02.05.11
17:25

Виждам, че си правил бърпита 4 часа (tmi) Имам една идея - защо не ни станеш опитно зайче ? :D Да, да, съвсем сериозно говоря. От скоро и без това търся някой да пробва методиката на Абаджиев, за да видя дали може да се привикне към такъв тип трениране. Е, какво ще кажеш ? :D :D

02.05.11
18:00

Е за можене може- ама аз нямам прекалени спортни амбиции, а и така или иначе в момента увеличавам натоварването генерално с повече тренировки... за да искам да тренирам по методите на Абаджиев. Ти защо не тестваш за известно време- ентусиазъм ли ти липсва :D

P&

02.05.11
20:06

По-скоро време. И без това през целия ден ми се тренира, но...

02.05.11
20:54

Аааа момчета, ще се караме.Взехте Бойко за мезе...Само едно мога да ви кажа, това момче е мазохист и е луд, не го доказва само със спортните си постижения.Може да ви искара джигера и да го изпече на скара, след което да го подправи с мащерка и чубрица и право в тумбака.Не продължавайте, за ваше добро е!

ПП. Браво Бойко!UNDISPUTED :P

02.05.11
21:23

Храна и вещества:
  9:00- 5мг йохимбин
12:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
14:00- 5мг йохимбин
17:00-  200гр свинско, 50гр картофи, сос сметана  и топено сирене, репички, 50гр овес, 2 яйца, 2 лъжици сладко
20:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:30- 150гр панирано сирене, 100гр сметана, репички, 5гр черен шоколад
23:00- 40гр протеин, 2 лъжици тахан

***Тренировка:
10 серии предмишница- 5 упражнения по 2
4 серии прасец

03.05.11
16:24

Храна и вещества:
10:00- 5мг йохимбин
12:30- 3 яйца, панирано сирене, репички, гъбена супа, орис с гъби, сушени сливи
14:40- 5мг йохимбин, 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
16:00-  40гр протеин,  сушени сливи
17:30-  200гр свинско, 20гр масло, ориз с гъби
18:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:00-

***Тренировка:
гилотина лег- 4х8х45кг 8х40 6х40F 15сек м/у серия
кофички неуспоредни- 4,6,8,4 30сек м/у серия

разгъване на дъмбел зад врат- 8х8х15кг 15сек м/у серия  8х35кг+8х20кг+8х12,5кг+13х7,5кг

тръстери(заучаване)- по 2-3х20,30,30,40,50кг 0х60кг, по 5х40,30,20

навиване на въже за предмишница- 2х20кг 35кг

Още имам мускулна на корема, гърба, кърста, рамината, леко на гърдите и бицепсите... тааа уж с леко, но след 4та серия си рекох 45 са много тегави вече та свалих на 40кг и на втората на тези кг и общо 6та серия с по 15сек м/у тях отказ :D- добре, че леко та се изправих и оставих. Починах 2 минути и почнах с кофите, ама раменцата ще ме скъсат, как да е направих няколко серии и минах на трицепса тия 15кг ми бяха пре леки- тоест не уцелих тежеста, ама не иках да повтарям фиаското на лега, та добавих един голям дроп сет... починах 2-3 минути и почнах да правя жалки опити за тръстери. С 20кг тъпо щото неудобно да си муша ръцете да хвана лоста добре основен проблем е, че почвам да залитам, като го правя по-рязко движението- то аз отстрани не мога да се видя има си кусури и други, но уцелвам лесно позицията на която да поставям щангата на врато, ама не са синхронизирани нещата и бутам повече с рамо... абе ще стане така с по 30-40кг ще правя по някоя друга бройка, за да свиквам. А да и нещо гадно на машинката с въженцето обърнах нокътя на палеца си- първата серия навивах много бързо и въжето се заби в палеца ми... боли много гадно посиня ми пръста малко... за днеска толкоз утре мисля нещо BW и малко бягане, ако не е пре мокро.

03.05.11
19:11

Постепенно бицепсовото сгъване изчезва от дневника ти (sun)
Дано пръста се орпави по-бързо!

03.05.11
19:14

Боли ама не много- ще мине до някой ден : )

ПП Какво толко го хулите това бицепсово :D- аз си го харесвам, а и ми е силно движение :D

ЕДИТ За утре съм замислил това:
Walking lunge 400m - едит: без ия напади те са от другаде :D
4 rounds of:
Run 400m
50 squats

Не пише дали е за време, ама аз ще засичам.

ПП2 След малко може да пусна един клип с неспортна насоченост :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 03.05.11 20:02.

03.05.11
19:37

Тичането след ходещи напади е много специфично :D Супер си го намислил, успех :)

03.05.11
19:56

А след 400метра напади клони към невъзможно бягането,последния път като правих 400м walking lunges реших да по разбягам малко накрая,ама краката ми бяха кашкавалени и беше невъзможно да избягам повече от 10метра без да мина във вървене.

03.05.11
19:59

Аз съм копнал малко повече от нужното :D тия 400м напади са от друг комплекс :D или колонка. Само 4 рунда бягане и 50 клека е

Eто го и клипа, трябваше уж звука да му се смени, ама нещо не се получи :D по принцип по-добре се получава, ама глупавия ми телефон много зуумва и заставам в невероятна поза, за да го заснема. Простотия е, ама нищо
EДИТ- аа получи се, а песента  беше от “чувствам се късметлия” бутона :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 03.05.11 20:02.

03.05.11
20:12

Ха ха ха...яко :D

ЕДИТ : и музичката се е нацелила :D

Мнението беше редактирано от Мая на 03.05.11 20:13.

04.05.11
19:38

Храна и вещества:
13:00- 3 яйца, сирене, ориз с гъби, салата, овесена питка със сладко от ягоди и 3 яйца
17:30-  40гр протеин,  тахан, черен шоколад,
17:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
17:30-  200гр свинско, 20гр масло, ориз с гъби
18:40- 5мг йохимбин
19:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:00- ориз с гъби, свинско, салата, сирене, сушени сливи

***Тренировка:
4 rounds of:
Run 400m
50 squats
12:18 min

Нещо от вчера съм попаднал в “дупка”- при мен са чести тия полюсни състояния... все едно- днес в университета загубено време, защото нямах нищо и се разходих ей така, от това следва, че можеше да ида на работа и да изкарам някоя паричка...  По обяд смятах, че ще се провали плана ми за комплексчето, че валеше лошо, но пък вятъра навакса и беше сухо. Времето е плачевно ама толкоз мога за сега- голямата ми грешка бе, че не некъсах клековете още от начало- първия път ги направих на веднъж и краката ми бяха като пълни с олово после уж 2х25 и последните 2 25,15,10, което се оказа тъкмо. Друг път повече- сега ще видя дали го има комплекса в раздела да постна резултата, а и да видя другите как са се справили. Много ме болят рамената мамицата им- в петък мисля един клек и малко гребане с щанга и в неделя каквото правим и това да е за тази седмица.

Мнението беше редактирано от Бойко на 04.05.11 20:02.

04.05.11
20:09

За първи път ти влизам в дневника и първото нещо, което ми мина през ум като прочетох хранителния ти режим беше да не да имаш аптека или нещо и нощес, кат спиш на системи ли се закачаш? Бахахаха, тва само 2 от храненията разбрах какво са (за пържоли съм чувал) ;) Бъзикам се!

Мнението беше редактирано от andre7080 на 04.05.11 20:13.

04.05.11
20:22

А сега иди обяснявай Скот за гладуващата част от форума.... :D

04.05.11
20:27

Андре, спокойно : ) то реално днес храненията са ми 3 истински + протеина, а и неслучайно съм писал “и вещества” :D

Владо, немотия голяма е :D

04.05.11
21:52

Юхууу - тая днешната ти тренировка и аз ще я опитам скоро време. Добре изглежда :P

05.05.11
12:44

Добре беше- трябва да подобрявам времето, ама лека полека почва да ми идва въздуха : )

Инак хубаво е това да имаш дневник- направих си няколко справки... нещо пак ми се тренира, ама май ще мирувам, че нищо не ми е минало още... утре някакъв клек и нещо гребане за гръбче...

05.05.11
22:08

Добавките са наполивина от обикновено, риба, яйца, овес, свинско, забележете пържени картофи- не бях ял може би от година, тахан, салата, домашно сладко. Като цяло скапан ден, но те мойте всички са такива.
рест ин пийс.

05.05.11
22:10

Тахана с мед ли го ядеш. Аз не мога да си представя да го ям без.. Пържените картофи.. нали е важното да дават енергия  :D

05.05.11
22:20

Днеска на обяд имах щука и ми се доядоха точно пържени картофи и си рекох какво пък :D Тахата си го блъскам така с лъжицата от буркана- кефи ме, тоест без мед : )

ПП А да и 2 бири имам днес!

06.05.11
17:03

Храна и вещества:
12:30- сирене, ориз с гъби и агнешка карантия, салата, овесена питка със сладко от ягоди и 3 яйца, пилешка супа
15:15- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак, 5мг йохимбин
16:30-  40гр протеин,  тахан, сушени сливи
17:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
19:00- ориз с гъби и телешка карантия, сирене, салата, месо някакво, масло

***Тренировка:
Преден клек- 2х5х20кг 5х30кг 5х40кг 6х50кг 8х60кг 6х70кг 3х80кг 2х85кг 8х60кг

гребане с щанга- 8х8х50кг 15секунди м/у серия

опити за набирания- фейл

сгъване с прав лост- 15х10кг 10х30кг 5х40кг- бавно и контролирано
скотово наобратно- 2х8х28кг 6х38кг
сгъване на някакъв скрипец- 5х20кг 10х10кг- бавно и контролирано
негативно скотово с дъмбел 6х25кг
“21”х15кг

корем 3 серии долна част

Денят е скапан разбира се... освен това ме боли зъб само преди около 2 месеца дадох не малко пари и си уж оправих всички неща по зъбите, а сега ме боли “излекуван” такъв... как да е... На предния клек след 70 китчиците взеха да се обаждат инак 3ката и 2ката можеше да са молко повече- другия път ще добия еластичност- та сравнително лесно беше- може би макса ми е около 100кг 1ца. Гребането уцелих точно тежеста- на последните 2 серии последните повторения бяха тегави, дори последната серия малко засилка ми помогна. бях запланувал да се набирам с тежест да видя до колко мога да закача с подхват и надхват, но само като се хванах за лоста без тежест и раменцата щяха да ме скъсат и се отказах... Вчера с Николаев говорихме за трениране и реших да се тествам с неговата програма- съкратих всъщност с 1 серия... Предстоящите тренировки ще направя същото и за другите мускулни групи- тоест “билдърски” обем ще вкарам- повечко серии. За кросфита утре има шанс да не ида, а за неделя е сигурно, че няма да успея- ще работя, което от друга страна е чудно. Ще си измисля нещо да компенсирам де...

07.05.11
18:16

Храна и вещества:
12:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:00- сирене, ориз с гъби и агнешка карантия, салата, овесена питка със сладко от ягоди и 2 яйца, пилешка супа, витамини
18:00-  40гр протеин, халва
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
19:30- ориз с гъби и телешка карантия, сирене, салата, свинско, масло

Same shit different day and year… трябваше да ходя на кросфита днес, но утрешната ми заетост се премести за днес, а по-късно тотално отпадна, но вече беше късно, за да ида... утре ще е... не обичам, когато плановете ми не се получават- аз съм planning freak. По принцип имам нужда от reset бутон последно време не ме бива в главата повече от нормалното... може да си спретна някаква лека инквизиция, а имам много добра треска на корема и на гърба и то само от 8 серии гребане- чудна работа : )

07.05.11
19:07

Днес си мислех да кажа на Десо да те впише в черния тефтер, но забравих. Защо сега се вкарваш във филми, като не ти приляга?
Ядеш си прилично. Тренираш с подобаващи тежести. Пиеш си добавки... Като изключим корема ,понеже твърдиш, че ти е проблемен (въпреки, че аз не смятам така) останалата част от тялото ти е съразмерна, хармонична и добре развита.

07.05.11
19:18

Ами кажи му- то и аз съм един негативен :D Инак лошата “карма” и супа от елементни дисбаланси в главата ми не е свързана със “спортната” ми кариера :D- тоест аз си мрънкам за това онова, но като цяло не съм толко зле- ставам :D просто съм социално отритнат и на моменти тежи или социално ненамерил нишата/средата и тн нещо слъжно със социално в него :D… други работи ме тормозят... иначе благодаря за хубавите думи.

07.05.11
19:32

Стига мрънкане и негативни мисли. Стягай се, че ни чака тежък комплекс. Чакаме те цялата кросфит компания утре в 10 ч. и най-важното е да си позитивно настроен, че негативисти не ще ме :) :) :).

А за социалните, контакти много е трудна тая работа. Когато се оплача на някой, че ми липсват социални контакти с хора, които споделят моите виждания, обикновено отговорът е, че аз съм си виновна, защото не търся това, което ми липсва и може би е така. Много е трудна тая работа, почти нерешима. При мен лично спорта запълва тая липса :).

Айде, още едно име в черния тефтер :D

07.05.11
19:54

На човек винаги му липсва нещо, няма начин. За това се радвай на това, което имаш и си постигнал без да мислиш за това, което нямаш :) . Иии смазвай ставите за утре :D

08.05.11
14:09

Храна и вещества:
10:00- 5мг йохимбин, 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
13:00- картофи, свинско, сирене, салата, гъби, овес, яйца, сладко от ягоди, сладко от смокини, кисело мляко, витамини, сметана
16:00- 40гр протеин, халва
17:00- 5мг йохимбин, 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак
***2
19:00- картофи, масло, свинско, сирене, яйца, овес, салата, кисело мляко, сладко от смокини

***тренировка- кросфит с Юли:
загрявки, 200м теглене на гума с 20кг ей така за теста, учене на напади
тест- скок на кутия 60см- 27 мисля беше
български клек малко 2х16кг пудовки, български клек с подскок по няколко бройки
пистолети няколко серии от кутия и няколо без нея по 1-2-3 бойки на крак
комплекс 3 станции различни напади- целта е 100бр на крак на станция в каквато искаш конфигурация, поредност и тн
-напади с 2х16кг пудовки
-напади с 10кг диск над глава
-напади с българска торба 7,7кг май беше
Времето ми нещо около 70 мин май беше- в темата ще пише
накрая малко разтяжки

***Тренировка 2:
08/05/2011
Death By Deadlift, BW (75kg)
Резултат: 13 full + 10

прасец на калф- 20х20кг 20х30кг 20х40кг

2 серии корем

Излишно е да споменавам, че деня е скапан... тоя път съм що-годе доволен, че не завърших последен, ама пък не е толко за радост щото на другите от вчера им беше тегавко... абе бива... По принцип ми се върти нещо в главата за днес, ама да видим какво ще стане...

Карпи, днеска не мрънках много : ) аа другото- в другия живот : )

Десо, куче с наденица все едно плашиш с тоя тефтер! :D

Кини, даже пренатегнах :D

Добавка- бях си наумил, че ще го правя тоя комплекс- като задрямах следобяд сънувах тяга... еми пих бльоджите и отидох- за малко да завърша и 14тата минута, ама нищо другия път- накрая почнаха краката да ме предават- пот се лееше от мен- наистина рядка гледка- абе почупих се днес. Имам няколко мостри акай бери и ще се антиоксидатирам тия дни :D… ами стига толко за днес.

Мнението беше редактирано от Бойко на 08.05.11 18:41.

08.05.11
14:20

Аз бях последния, който спечели. :)
Окей, няма нужда от уговорки - състезанието вече е между теб и мен. Кой ще бъде последен и кой предпоследен. :D

08.05.11
14:30

Ама аз не завърших предпоследен ;) имаше 3ма след мен- ти беше единият :D- ама виж стимула е хубаво нещо!

08.05.11
18:41

Дописах втора тренировка...

08.05.11
19:10

Сподели после как ти е кръста след тази тренировка. Аз лично с тяга още не съм толкожа смел да го правя.

Мнението беше редактирано от Никола Д на 08.05.11 19:10.

P&

08.05.11
19:14

Това ще го пробвам. На 65кг. ще се размажа :D

08.05.11
19:19

Ами супер много се напомпи към края- утре ще съм робот предполагам- аз заради малкото дискове на щангата реших, че ще е много лесно ама... :D

Дали утре да не се разбия и аз на това :D

08.05.11
19:29

Марш днес- твойта зала до късно работи :D

09.05.11
20:25

Храна и вещества:
  8:00- 5мг йохимбин
12:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:00- спагети, риба, лютеница, сирене
15:00- 5мг йохимбин
18:00- овес, 3 яйца, сладко от смокини, протеин 40гр
20:30- пилешко, яйце, сметана, картофи с гъби, протеин 20гр-, халва, кисело мляко, риба
22:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ

Днеска приблизително добре се движа, но с привършане на деня нещата загрубяват. Малко се намачках одевес топката за тенис, сега след вечеря пак. Бета аланина е почти на привършване- което значи, че съм го пил точно от естера има повечко обаче- явно съм приемал по-малки дози. Ще споделя нещо- не вярвам във съдби и тн глупости... опитвам се да вярвам в позитивното мислене и понякога ми се получава, но от няколко дни, може би седмица сънувам, че катастрофирам, блъскам су удрям нещо... дори преди да потегля ми минават някакви такива черни гледки и днес сутринта напълно наспан, нищо не ме разсейваше, пречеше, дразнеше, ядосваше и тн.... при паркиране на място където паркирам от години се наденах на един бетонен кол все едно го нямаше... не можах да спукам радиатора де, ама все пак- странно съвпадение или черните ми мисли се материализират... като се замисля имам и други подобни примери с пак кофти неща... все едно отивам да хапна.

09.05.11
21:05

Ще споделя нещо- не вярвам във съдби и тн глупости... опитвам се да вярвам в позитивното мислене и понякога ми се получава, но от няколко дни, може би седмица сънувам, че катастрофирам, блъскам су удрям нещо... дори преди да потегля ми минават някакви такива черни гледки и днес сутринта напълно наспан, нищо не ме разсейваше, пречеше, дразнеше, ядосваше и тн.... при паркиране на място където паркирам от години се наденах на един бетонен кол все едно го нямаше... не можах да спукам радиатора де, ама все пак- странно съвпадение или черните ми мисли се материализират... като се замисля имам и други подобни примери с пак кофти неща...

Еми , има ги и тез’ “закономерности” :)
Аз пък съм забелязала , че винаги , когато очаквам/опасявам се за нещо неприятно и изживявам всичките негативни емоции преди евентуалното събитие и то вземе , че всичко се нареди :) , ама всички разбират колко ми е напрегнато (т.е. - непоносима съм)..., ако си замълча и си го изживея сама - кофти филмите се сбъдват :D ...знам ли :)
Няма мн връзка и сори за спама , но сънят с катастрофата сигурно си има някакво тълкуване ( не , че вярвам в тез’ работи ) , но странно се е получило :D , сори :(

09.05.11
21:13

Не знам не вярвам в тия неща... ама пък ще взема да съм позитивен, ако не помогне поне се надявам да не навреди... то генерално нищо фатално няма- една счупена пластмаса за бая пари и последвалите съмнения в адекватните ми шофьорски умения. Как да е преглътнах го- сега се фокусирам над академичните неща :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1