Въпроси относно хранителните добавки

05.05.11
22:49

Здравейте на всички! Четох доста от вече създадените теми за хранителните добавки и горе-долу се ориентирах какво да правя,но все пак,за да съм напълно сигурен, реших да задам въпросите си.Тренирал съм доста време баскетбол и тогава ходех на фитнес,но с прекъсвания(2 месеца ходя,2 не),но сега от  месец тренирам вкъщи,имам необходимите уреди,по тази програма  http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1LVQsxNxh .Целта ми е покачване на ЧИСТА мускулна маса.От това,което прочетох и знам,храненето е най-важното нещо и се старая да се храня правилно,доколкото ми е възможно,но искам да ви попитам има ли смисъл да си купувам някакви добавки на този етап и ако да бихте ли ми препоръчали какво и на коя марка.Знам,че някои може да си кажат,че това е поредната тема боза с някакъв си,дето иска да пие нещо,но не е така.Просто търся максимален ефект и искам да постъпя правилно.Затова се допитвам до хора с повече опит от мен в този спорт.На 21 год. съм,181 см.,теглото ми варира мжду 82-84 кг.Благодаря на всички отзовали се :)

05.05.11
23:09

Трудно се качва чиста мускулна маса.. просто ей така..

И все пак щом питаш за добавки ето:
Протеин (някаква матрица най-добре бих препоръчал Синта 6)
Креатинова матрица (за сила и издръжливост бих препоръчал Сайз Он)
И един Азотен БУУСТЪР (пил съм само Но експлоуд и беше добър вариант останах доволен)

05.05.11
23:21

Щом имаш пари за добавки си вземи карта за фитнес . По-добре ще ти се отрази.

06.05.11
00:07

Може би не съм се изразил ясно и сте останали с впечтление,че парите не са ми проблем,напротив.В момента разполагам с 50 лв.и мисълта ми беше въобще на този етап заслужава ли си за тези пари да си купя нещо или е още рано и ако да,евентуално кога- след 2,6 месеца,година?Допитвам се до вас,защото искам да не си хвърлям парите на вятъра още повече,че съм и студент.

HE

06.05.11
00:20

Изчакай поне 6-7 месеца да посвикнеш малко и тогава почвай с добавките. Изгради си хранителен, тренировъчен режим и си вземи едни витамини - друго не ти трябва. Отделно друг е въпроса, че с тия 50 лв. нищо не правиш, а ефекта от тия хранителни добавки, които евентуално би взел ще е толкова минимален, че не е нужно да си хвърляш парите на вятъра.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1