24.04.05
19:42
какъв трябва да е цикъла.
никой ли не може дА отговори???
Не пускай последователни мнения моля , Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
Ами по 1 таблетка на ден.Приема се 20 мин. преди тренировка(предполагам кардио) заедно с аспирин и кофеин.
Вместо кофеин на таблетки можеш да изпиеш 100мл. кафе.
25.04.05
13:46
Може да е прекалено много.
Ами,ако му се струва много да започне с половин таблетка на ден и след 10 дена да премине на цяла. :D
Иначе по 1 на ден е добре.Но никога не взимай повече от 1.Ще изперкаш. :shock:
25.04.05
21:22
слушайте сега за да няма пострадали :wink:
почвате с половин таблетка ,1 кафе и 1 упсарин. 20-30 мин, преди тренировка.Тавана за ваимане е до 1 и половина на ден таблетки за да не си повредите нещо,а както време е до 80-90 дни.
стига се до 2 пъти дневно сутрин и следобед до 5-6 часа най късно щото после няма заспиване.на мен лично на съня не ми пречи.но има по чуствителни и те трябва да внимават.ако повече ви интересува питайтеме ще ви помогна с удоволствие.обичам тези които като не знаят питат,а не се правят на разбирачи.аз също като не знам питам,няма нищо срамно в това .Не може да знаете всичко я :))))
04.05.05
14:01
а има ли значение личното тегло,колко години си тренирал??
Защото аз тъкмо завършвам цикъла с Метан и смятам да се поизпържа малко с ефидирин!Някъде към 60 таблетки съм приготвил и си мислех по 2 пъти на ден да взимам....ама :?
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
1. Не използвай нецензорни думи
2. Не замествай Ч с 4
3. Поста ти е леко нереален
DJGorgio-Astor
момчета знаете ли дали действа на концентрацията тоа ефедрин. понеже имам да уча много, а времето е малко и мислия да взимам за да мога да се сасредоточа. иначе сам като парцал и немога да запшомна ништо.
50 мг.
Много е.
Много го мразя този хап,на никой не го препоръчвам.Преди 3 години си взех ефедра и напраих една страхотна грешка да гълтам по 3 хапа на ден.Но тогава бях неопетен и не бях запознат с нещата.Напрао тези хапченце си ги гълтах като БОНБОНКИ!!
[quote author=“kapitana”]ХХХХХХХХХХХХХХХХХ Оправих го
DJGorgio-Astor
е просто нямам думи за написаното. в момента ми липсва коментар просто, но все пак пускам тоя спам, за да не оставя подобен пост неотбелязан.
19.12.05
19:17
как може да допускате такива теми все пак ефедрина е обявен за наркотик от бг законодателство