06.05.11
16:28
Безвреден ли е наистина този продукт във всички аспекти? и наистина ли се покачва теглото с него както твърдят ?
Да , освен червеното хапче със стимуланти може да не ти понася нещо , но може и без него
06.05.11
18:15
При всеки различно. Чел съм отзиви, където хората се оплакват и други - където нищо им няма. Моето мнение е, че от добавка нищо неможе да ти каже.
07.05.11
13:12
Не давай такива гаранции.
казано от anonymous на 07.05.11, 13:12:
Абсолютно!!! Още се продават метилирани добавки с помоща на, които можеш да увредиш необратимо черния си дроб буквално за норматив. Тъй, че винаги с едно наум и добро проучване на съставките.
казано от Valdis на 07.05.11, 13:53:
Абсолютно!!! Още се продават метилирани добавки с помоща на, които можеш да увредиш необратимо черния си дроб буквално за норматив. Тъй, че винаги с едно наум и добро проучване на съставките.
Колега, какво имаш предвид под метилирани, с добавен метилтест ли? От къде имаш такава информация?
казано от VEGATA на 07.05.11, 16:20:
Колега, какво имаш предвид под метилирани, с добавен метилтест ли? От къде имаш такава информация?
Имам предвид метилирани прохормони и стероиди, които все още се продават като хранителни добавки в доста онлайн магазини. Човек спокойно може да се снабди със Супердрол, който вероятно е един от най токсичните стероиди, което лично за мен не е проблем ако се познава продукта и рисковете свързани с него, лошото е че доста хора ще го купят без дори и да предполагат какво точно представлява продуктът и ще го пият спокойни, че е хранителна добавка и се продава легално. Има десетки такива продукти, които се продават като хранителни добавки. В България почти изчезнаха в онлайн магазините, но това не означава непременно, че липсват от пазара.
Аз лично съм пробвал преди време и нямах проблеми, но не мога да се съглася с това ,че от добавка нищо неможе да ти “каже”, всичко натоварва организма зависи колко.
казано от VEGATA на 07.05.11, 16:20:
А това, което споменаваш вече е брутално! Попадал съм на подобен креатин, който беше “подарък” към кутия Синта 6 и Но Експлоуд, беше на JK 0.500кг. от който за норматив силата ми скочи невероятно и в момента, в който ми избиха няколко акнета по гърба веднага беше изхвърлен, още съжалявам, че не го запазих за да го изследвам, но със сигурност беше кръщаван. За съжаление не си спомням и кой беше сайта, просто тогава продуктите там бяха на промоция и цената беше много добра. Колкото до самия М-стак едва ли има основание човек да се притеснява от него, но все пак трябва да се вземе предвид факта, че славата на на въпросната фирма е именно от времената, в които са слагали прохормони като андростендион и други субстанции като ефедрин в продуктите си.
http://www.orbitnutrition.com/cart/prohormones-en/
за такива продукти ли става въпрос???
Да, ясно просто разбрах грешно значението на думата “метилиране” и се подлъгах точно от тази слава, която се носи за Universal N. от преди години. А лично аз смятам, че на този етап едва ли има несъотвтетсвие в етикетите на продукти от водещи фирми, така че както каза ти достатъчно е едно добро проучване на съставките. За креатина не се изненадвам все пак JK е БГ фирма и ако си го купувал преди 3-4-5 години нищо чудно да е бил ъпгрейднат с някой бионабол, то тогава нали го имаше по аптеките за жълти стотинки.
казано от VEGATA на 09.05.11, 19:11:
Да, ясно просто разбрах грешно значението на думата “метилиране” и се подлъгах точно от тази слава, която се носи за Universal N. от преди години. А лично аз смятам, че на този етап едва ли има несъотвтетсвие в етикетите на продукти от водещи фирми, така че както каза ти достатъчно е едно добро проучване на съставките. За креатина не се изненадвам все пак JK е БГ фирма и ако си го купувал преди 3-4-5 години нищо чудно да е бил ъпгрейднат с някой бионабол, то тогава нали го имаше по аптеките за жълти стотинки.
Случката е точно от миналата година по това време. А под метилирани имах предвид 17-алфа алкилирани, какъвто е и бионабола демек чиста проба отрови.
09.05.11
19:40
Днес в anabolicminds четох една статия за някакъв идиот, който решил да съди RPN, защото след 5 месечен непрекъснат прием на Havoc увредил необратимо черния си дроб.
Както каза и адаша - проблемът не е в самите “добавки”, а в невежеството на приемащите ги.