Стави

27.11.10
20:49

Здравейте! Използвах търсачката но не получих точен отговор . Та аз съм на 16 години и имам ставни проблеми ( мисля че беше износване или нещо от този род ) . Травматолога ме пенсионира за 6 месеца , но почивах 2 и почнах да спортувам, защото се чувствах изпълнен с енергия . Предписаха ми http://apteka.framar.bg/30014940/%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D0%B5%D1%84%D1%84-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-2-20 това да го пия през тези 6 месеца . В последно време пак се появиха болежки и ме е яд за тая глупост дето направих . Та има ли някой който го е пил, какво мисли за него И можете ли да ми препоръчате нещо което да комбинирам с Ренквакса и да се оправя за 3 месеца ?
Благодаря много на всеки който ще опита да ми помогне :) .

Флексибилити - гъвкавост и подвижност. Комплексно решение за ставите и съединителната тъкан!

При всеки човек ставите ежедневно са подложени на сериозни натоварвания. С течение на времето това неминуемо води до износване – особено при хора с наднормено тегло, спортисти или упражняващи професии, които натоварват ставите (например седене пред компютър и продължителна работа с мишка и клавиатура, работа с различни инструменти, често заемане на принудителни пози и т.н.). Ако не се грижим както трябва за ставите си, след определено време те може да се износят или възпалят, да се намали гъвкавостта и подвижността им и така съществено да се влоши качеството на живота ни. Едва ли има хора след 40-50 годишна възраст, които да нямат повече или по-малко изразени ставни проблеми.

Много от нещата, които наричаме храни, са вредни за ставите, тъй като ги задръстват с токсини, влошават кръвоснабдяването им или водят до възпаление. Какво е решението? Най-важното е да снабдяваме ежедневно ставите си с определени хранителни добавки, които възстановяват хрущялната тъкан, предотвратяват и лекуват възпалението, подобряват кръвоснабдяването и ни помагат да бъдем гъвкави и подвижни. Но как да открим правилната формула? Вече е лесно – просто трябва да вземаме по няколко капсули Флексибилити – съвременното решение.

Това би ти помогнало.Но не е от най-евтините(което от своя страна говори за качество).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1