11.07.10
10:07
Приятели, баща ми, който е на 54 години, преди 2-3 години прекара рак...и както знаете предполагам имунната му система просто пропадна, в смисъл цял живот е вършил тежка работа, но последната година ако работи нещо няколко часа по-тежко, след това се оплаква от болки в стави, кости, мускули...отслабнал организъм доста :(
Той е от хората които никога няма да отиде в аптека да си вземе някакви витамини...затова ако може, препоръчайте ми някакви витамини и минерали....или нещо друго, което да заздрави костите и ставите му...но да не е нещо което да влияе на сърдечната система, все пак е възрастен човек. Мерси предварително!
11.07.10
15:48
Ribenoto maslo mai ima vruzka s surde4nata deinost, ne s stavite
11.07.10
16:16
Май е време да си сложиш кирилица и очила за четене.
11.07.10
16:51
Здравей,
по стечение на обстоятелствата се наложи да проверя, какво е препоръчително да се пие при хора с прекаран рак. Наблюдавам приема на следния списък от добавки
- Omega 3-6-9
- Q10
- Lycopene
- Antioxidants
- Astragalus
- Eleuthero
- Ginkgo Biloba
- Pau D’arco
- Aloe Vera
- Soy Isoflavones
- Lecithin
Всяко от посочените се приема според препоръчителната на етикета доза, като при първия прием дозата беше двойна. Резултат има, положителен разбира се.
Държа да отбележа, че от раково до раково заболяване има разлика и не бих могъл да кажа, дали тази комбинация ще даде същия резултат при баща ти. Струва си да се опита обаче.
Човекът, който ги пие, също имаше резерви към толкова количество “хапчета” на ден, но няма особен избор в този случай.
Успех!
06.05.11
20:42
В коментара си Димитър има право, аз мога да ти препоръчам продукти които ползвам и биха помогнали 100 % на баща ти. Особено щом е прекарал рак, то вредните радикали в тялото му са взели превез, той има нужда от антиоксиданти и хр. добавки които се борят с вредните радикали. Аз пия коластра, която обновява всички тъкани, има растежни фактори тоест дълголетие и здраве, готови антитела, също водорасли , активиращи имунитета и един продукт антиоксидант с макуй бери и асай бери и още дребни плодове, които със сигурност ще помогнат на баща ти, ако имаш интерес може да ми пишеш, и да поговорим по обстойно. Фирмата от която си ги взимам тия добавки има също специален продукт за ставите който аз нямам нужда да взимам все още. Държа да отбележа, че откогато ги ползвам тези продукти не сам боледувал и не мисля да ги спирам, и това е причината че си позволявам да ги препоръчвам, аз съм убеден в техният ефект! Бъдете здрави!
Мнението беше редактирано от Светослав Йорданов на 06.05.11 20:45.
Светослав Йорданов, като чета нещата, които си написал, да не би случайно да имаш предвид продуктите на AquaSource (АкваСорс)?
08.05.11
09:34
казано от antov12 на 06.05.11, 22:04:
Светослав Йорданов, като чета нещата, които си написал, да не би случайно да имаш предвид продуктите на AquaSource (АкваСорс)?
Да, ползваш ли ги? :)
Мнението беше редактирано от Светослав Йорданов на 08.05.11 09:43.