казано от nikypl на 17.04.11, 22:21:
тренира ми се нещо гадно-някакво двучасово мъчение.може и с пудовка:)
Да е нещо със handstanding и swings
поръчах кутията за подскоците-24инча/61см на 20инча/51см и дълбочина около 30см.утре ще стане готова,тогава ще знам и цената.
30 напада 10 лицеви и така 1 обиколка на сгурията за 22минути.февруари при тежки условия го правих за 29мин.
една обиколка.кутията е готова,струва 20лв.сега отивам да е взема,дано да става за подскоци
с бате слави решихме кутията за подскоците да претърпи преправяне преди да е влязла в употреба.нещо не бях домислил размерите:)
днес купих тиксото с което адаша ще прави футболните топки на медицински:)утре ще бъде готова и кутията.сега отивам на нашето стадионче да тренирам с халките!
21.04.11
14:19
Тъкмо щях да те търся да те питам да ли няма да пoтичаме.
П.П - 17 без 15 пред вас ? Земи тежестите за крака да потичам с тях :D
Проведох кросфит тренировка в Свищака :D Е вярно с 1-2 участника, ама добре е :D
Ние днес с Тошко правихме Death by Pull ups. Резултат: Аз - 14рунда и 14набирания, Тошко - 17рунда...
БРАВО чукове...!!!
Утре почиваме, но събота и неделя се залавяме за работа...и двата дена ще тренираме следобяд...
Допълнително ще се доразберем за часа.
не знам кога ще се върна от Згалево...но към 15.30-16
абе, обаждайте ми се на гсм-а и ще се разберем...
Мнението беше редактирано от slavko на 22.04.11 22:32.
15.30-16 на стадиона
ще има раменни преси и набирания за всички...
носете си яйцата:)
Утре вечерта ще ходя да говоря с треньора на Дани...че са го поканили на някаква гала-вечер по ММА, ще дебютира-Дани де!!! и да видим да стиковаме ММА тренировките и силовата работа...
Та не знам дали ще успея, а и ако времето е гнусно като днешното...
Мнението беше редактирано от slavko на 27.04.11 22:18.
утре ще тренираме ли? в събота ми е по удобно,но ако трябва ще дойда и в неделя.
утре съм на републиканското по силов трибой в Горна Оряховица.
ако има желаещи, да споделят за да се организираме.
Но, вие може и без мен да тренирате...разбирате се и действате:)
казано от nikypl на 30.04.11, 21:54:
утре в 16ч. съм на сгурията,ако има желаещи да заповядат;)
Там съм. Ако Слави го няма ще предложа едно комплексче (devil)
Днес в 16ч. горе на стадиона...мен, няма да ме има...но се надявам да няма скатавки...
написал съм комплекса на малък Ники...
ДЕЙСТВАЙТЕ!!!
да вземем да направим една тренировка в събота че нещо имам нужда от раздвижване
Да направим, обаче ако вали ще е доста кално, може в някоя зала да идем.
казано от naxx на 05.05.11, 21:54:
Да направим, обаче ако вали ще е доста кално, може в някоя зала да идем.
Няма да вали. Така го дават по прогнозата. Да вземем и пудовките обаче, иначе по добре на зала тогава :)
Заминавам за София да се видя с Юли и да защитя плевенската кросфит чест:)
Та...организирате се и по възможност да се тренира и двата дена...
Пудовките са в гаража, Стели знае къде е ключа, голям Ники да мине да ги обере...и ако някой одраска колата, ще има жертви!!!
Искам единия ден да се пробвате на максимална бройка бърпита...всичките...особено да видя Вальо, малък Ники и Стели на клипове...
Също спринтове и скок “кенгуру”...и Стели да се обади на Боби колоездача и на ММА-ците...
Е.. няма да правя бърпита по 2 пъти на седмицата ся :Д Следващата седмица ще снимам :) Щом съм обещал....иначе ще тренираме, но ще дойда само в един от двата дни, защото трябва да се садят домати на село :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 13.05.11 13:13.