Дневника на Сергей

Темата е заключена.

08.05.11
00:21

Здравейте.Правя си дневник,за да мога да наблюдавам постиженията си и да следя храната си.Ще се радвам да има критики от знаещите  :-) .Накратко-15 годишен,181 см,69-71 килограма Тренирал сам 4 месеца фитнес а сега хода на лостове за кофички и набирания от 1 седмица :D.Стремежа ми е да имам мускулатура но и да сам релефен сашто така бих искал да ми кажат какви опражнения и каква диета да подаржам за да искарам плочки.

Темата беше редактирана от Sergei kichukov на 08.05.11 00:25.

08.05.11
00:33

Ако може някой парво да ми каже каква диета да подаржам и какви упражнения да права за корем о после е др.Моля даите ми савет

08.05.11
00:53

Трудно някой ще ти помага с тоя правопис, ти си за буквар не за дневник.Нали ходиш на училище там не ви ли учат да пишете?С думи като: савет, хода, сам, сашто, опражнения, искарам...Та са кат почнеш да праиш корем, за плажа ше си релефен сашто, ше имаш мускулатура, направо пресата ше е като ренде до лятото, като питат кво работиш, ше викаш работим в кухнята, ползват ме кат ренде.Ама ти що ше почваш от толко рано да тренираш бе, те плочките се вадят за 1 седмица?То до лятото има време...Дано някой хора да не я четат тая тема :D :D :D

Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 08.05.11 00:54.

08.05.11
01:01

еми те ни учат ама аз сам много зле с правописа и недеи се бъзикай така с мене :D.Та ще може ли  да ми кажеш няколко ефективни
упражнения за корем и някаква диета която да спазвам?

Мнението беше редактирано от Sergei kichukov на 08.05.11 01:07.

08.05.11
11:22

Ето ти диета http://www.bb-team.org/articles/908_ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1LhaRuph3 упражнения за корем, вдигане на краката от вис до горе до лоста, драгън флаг, вдигане не краката на шведска стена, вдигане на краката и разтваряне в страни на успоредка, коремни преси  под обратен наклон, привеждане не скрипец (молитва).Изометрични упражнения Л-сит, преден планк, страничен планк.Почти всички упражнения може да се изпълняват с тежести.

п.п И само да светна, че ако тренираш само корем, много по трудно ще изкараш плочки, трябва да тренираш цялото тяло, и да се храниш правилно.Знам че иде лето и требе плочки ама....

P&

08.05.11
11:29

Упражнения за корем - клек, тяга, раменни преси, лег. Това 3 пъти седмично повтаряш и си бомба.

Дадоха ти начални препоръки, до тук добре. Обаче, ако оставим темата в този вид, означава, че толерираме правописа ти, а това не е така. Положи усилия в тази насока, преди да искаш от другите да го направят за теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1