Сила, издръжливост и бързина без тежести

07.05.11
22:35

Възможно ли е един атлет да притежава сила,издръжливост и бързина без да тренира с тежести? Подкрепете мнението си.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.05.11 12:12.

Да. http://www.bb-team.org/articles/4039_bolt-sreshtu-bekele

Естествено. Тренировките със собствено тегло също подобряват физическото състояние. Въпроса е, че ако искаш да достигнеш върха най-вероятно ще ти се наложи да използваш и тежести (може и да не са точно щанги, но тежести). :)

08.05.11
11:39

Подкрепете мненията си с програми,режими,личности постигнали сила,издръжливост,бързина и експлозивност без тежести :)

P&

08.05.11
11:44

Издръжливост и бързина хубаво, но сила?! Как смяташ някой да стане по-силен без да тренира? Под “тренира” имам предвид и тежките работи, които също са вид тренировка с тежести.

08.05.11
11:59

Незнам, затова съм пуснал темата :)

08.05.11
12:05

И все пак си мисля че има варианти да натрупаш сила http://beastskills.com/videos/videos/id/14 може би това е такъв вариант.

Коя сила се визира в случая?

08.05.11
12:12

ест че е възможно просто увеличи сериите и повторенията и упражненията и правилна диета аз преди като бях по слаб ги ходех само на лостове без зала и бях станал 70-80 кг обаче откакто си купих тежести оставих лостовете и започнах да тренирам  станах по едър към 96кг за лостове и дума дане става, преди при тренировки с лостове комбинирах с протеини и креатин и аминокиселини и много варива , лостовете дават много сила но комбинация с фитнес стимулираш растежа на мускулите ,6-7 месеца хард тренировки на лостове и отиди на зала аз лично това направих и след 8 месец на зала една тренировка с мега серии по 40-серии по 40 повторения на серия звучи невъзможно но е факт. :) тренирай по усилено и мисли за резултата а заеби мненията на другите. извинявам се за правописните грешки но съм дислектик

08.05.11
12:20

казано от Димитър Михайлов на 08.05.11, 12:11:

Коя сила се визира в случая?

Стартова,ускоряваща,абсолютна,реактивна и експлозивна.

08.05.11
13:13

казано от plamentigara на 08.05.11, 11:39:

Подкрепете мненията си с личности постигнали сила,издръжливост,бързина и експлозивност без тежести :)

Ето ти двама за начало: Йордан Йовчев, Юри Ван Хелдер

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 08.05.11 13:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1