08.05.11
21:51
Искам да попитам за моя хранителен режим как да го променя към по-добър, защото знам, че не е добър.
Закуска:
Мюсли в кисело мляко + витамини Supra vit
В училище мисля да започна да си правя сандвичи с телешко месо с маргарин или принцеса (печена филия с кайма)
Обяд:
Ориз с месо, мусака, омлет или нещо сготвено с месо и съдържание на въглехидрати + 250мл мляко
Следобедна закуска:
Мюсли или някакъв плод.
Вечеря:
Вечерята е на същия принцип на обяда, но добавям салата и гледам обяда или вечерята да ям омлет или бъркани яйца, защото по друг начин не мога да ям яйца + 250мл мляко.
Темата беше редактирана от Turtlesapience на 08.05.11 21:52.
08.05.11
22:16
стреми се да се храниш през 2-3 часа и гледай съотношението в храната на протеини въглехидрати да ти е 1:2 като не трябва да има самотни въглехидрати ,сам протеин може но сами въглени не :) .Можеш да разгледаш моя дневник за хранителен режим за маса
08.05.11
22:21
Като гледам твоя Дневник виждам чистене и НВД, а на мен ми тр много ММ. Какво ще рече самотни въглехидрати.
08.05.11
22:22
Гледай най-първия пост :)
08.05.11
22:34
Аз живея с родителите си и ми е трудно да се съобразяват с мен. Майка ми винаги каквото сготви има месо в него оилешко или свинско без значение. Поне веднъж седмично прави пържоли.И ако се наготви нещо то се яде няколко дни, защото не готви за 1 човек.Също немга да ям толко често като теб, защото аз изляза ли за даскао 7.30 се прибирам към 15.30 (ако имам тренировка в залата), а понякога и по-късно. 2/3 от деня са ми в училище. :(
Мнението беше редактирано от Turtlesapience на 08.05.11 22:36.
08.05.11
22:45
Раницата на гърба а вътре паниците с ядене :)
18.05.11
18:18
Аз бих поискал нов съвет за сегашния му режим:
Закуска:
Мюсли/саднвичи с яйца ( незнам кое е по-добро кажете вие)
В училище принцеса или др сандвич.
Обяд:
Предимно някаква манджа с месо, печена (или си правя омлет ) +250мл мляко
Следобедна закуска:
Мюсли или сандвич.
Вечеря:
Салата
Наготвена манджа или си правя ориз грах, царевица и месо в електронен тиган. +250мл мляко
За десерт някакъв плод.