08.05.11
21:51
Бих искал да попитам как да сваля корема смисъл такъв нямам голям корем но искам още малко да го прибера не съм мераклия дори и на плочки просто да е нормално равно.Мисля упражненията да са ми AirAlert това е една програма с много скачане също да скачам от първия етаж до седмия по стълбите тъйкато живея в блок и да бягам.Също така и се ограничавам от някои храни и наблягам повече на по полезните но ако има нещо да ме посъветвате сега е момента!
09.05.11
13:47
Спиране на сладки, много солени, мазни, пържени и “бързи” храни. Ограничаване на въглехидратите вечер.
Джогинг сутрин на гладно. Често хранене, на МАЛКИ порции. Силови тренировки поне 1-2 пъти седмично, ако не си им фен.
09.05.11
19:55
Един съвет от начинаещ - тренирам от близо 3 месеца,а от 1 не съм вкусвал сладко,пържено и газирано.Карам го само на максимум протеини,въглехидрати и нужните ми мазнини.Та исках да ти кажа,че за този 1 месец доста редуцирах сланинките в областа на корема,без да правя кой знае какви опражнение за корем-да не кажа никакви!Храната е от доста голямо значение.
09.05.11
20:46
Да но ми препоръчайте с какво да се храна ям само типов хляб и то по малко много мляко пия банани ябълки закуската ми е овесени ядки извара също?