09.05.11
16:00
От около две седмици чувствам болка в парсеца. В началото беше слаба, но не спрях да ходя на аеробика. В последствие болката се засили и в момента част от мускула или сухожилието е подуто :( Дали бихте могли да ми дадете някакъв съвет? Имам Индовазин гел, Репарил гел и Мехлем с арника. Дали някой от тях е подходящ да мажа крака ? Мога ли да го мажа и с обезболяващ спирт? Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 09.05.11 16:06.
09.05.11
16:48
От това което казваш, нищо не се разбира. :) какво те боли? къде те боли? как? имало ли е някъкво събитие, след което да се е появила болката.... неща , които един лекър ще те пита, ако отидеш на преглед. А то това винаги е най-правилното нещо което можеш да направиш.
Ми да тези пасти са затова. Мажи се. Аз когато се контуза се мажа със фастум гел :)
09.05.11
17:57
Предлагам ти да спреш всякакво физическо натоварване на краката за 4-5 дни. През това време се мажи с мазилата, прави си студени компреси, а ако няма промяна до няколко дни отиди на лекар.
казано от Nona Todorova на 09.05.11, 16:00:
От около две седмици чувствам болка в парсеца. В началото беше слаба, но не спрях да ходя на аеробика. В последствие болката се засили и в момента част от мускула или сухожилието е подуто :( Дали бихте могли да ми дадете някакъв съвет? Имам Индовазин гел, Репарил гел и Мехлем с арника. Дали някой от тях е подходящ да мажа крака ? Мога ли да го мажа и с обезболяващ спирт? Благодаря предварително!
Болката постоянна ли е или само при натоварване? В началото са важни студени компреси и поставяне на крака нависоко, за да се избегне отока, за което е вече късно, сега е важно обездвижването и щаденето. Следи дали ще се появи тъмно петно в близост до болката. От медикаментите аз използвам лиотон 1000 .Бързо възстановяване!