28.04.11
20:01
Рових се доста обаче не намерих отговор на този въпрос.Значи разбрах че зависи от самия ти организъм какъв протеин да взимаш.Например аз качвам доста лесно мазнини а целта ми е да направя мускулна маса,с правилния хранителен режим и какъв Протеин да избера :) Също така удачно ли е да го комбинирам с някакъв фет бърнър от сорта на L Carnitin , Acetyl L carnitin и т.н. Благодаря Предварително :)
28.04.11
20:06
Извини ме, но... за какви протеини говориш?
Задавам ти този въпрос, защото имам съмнение, че разбирам правилно въпросите ти.
28.04.11
20:14
За твоя случай има едно единствено нещо, което е сигурно - не си вземай гейнър.
Иначе за след тренировка са удачни суроватъчни изолати, за преди лягане казеин, за всичко друго матрици (ако тази информация върши някаква работа....)
Демек да не взимам нищо,повече от храната да си набавям нужната енергия и така ?!
28.04.11
23:19
Протеина никога не е излишен според мен колкото до л-карнитина е и без него може ;) ,като качваш лесно кг ще се пазиш тоест качвай с ВМ-НВД вместо с ВВД ,и както каза колегата не взимай гейнер
Благодаря много на отзовалите се (party) Последно въпросче само този SYNTHA-6 пудрата с вкус на бисквити добър ли е :)
04.05.11
09:23
казано от Румен Димитров на 04.05.11, 09:00:
Благодаря много на отзовалите се (party) Последно въпросче само този SYNTHA-6 пудрата с вкус на бисквити добър ли е :)
Да, добър е, но аз съм фен на мента с шоколад!
Качествен суроватъчен изолат (или хидролизат) е възможно най-доброто. Относно синтата, да бисквитките са страхотни (но по-вкусен е Матрикса със същия вкус). Въглехидратите в тези пудри са повече отколкото в изолата.