Няколко въпроса при ИЗБОРА на протеин.

28.04.11
20:01

Рових се доста обаче не намерих отговор на този въпрос.Значи разбрах че зависи от самия ти организъм какъв протеин да взимаш.Например аз качвам доста лесно мазнини а целта ми е да направя мускулна маса,с правилния хранителен режим и какъв Протеин да избера :) Също така удачно ли е да го комбинирам с някакъв фет бърнър от сорта на L Carnitin , Acetyl L carnitin и т.н. Благодаря Предварително :)

Извини ме, но... за какви протеини говориш?
Задавам ти този въпрос, защото имам съмнение, че разбирам правилно въпросите ти.

28.04.11
20:14

За твоя случай има едно единствено нещо, което е сигурно - не си вземай гейнър.
Иначе за след тренировка са удачни суроватъчни изолати, за преди лягане казеин, за всичко друго матрици (ако тази информация върши някаква работа....)

28.04.11
21:29

Демек да не взимам нищо,повече от храната да си набавям нужната енергия и така ?!

28.04.11
23:19

Протеина никога не е излишен според мен колкото до л-карнитина е и без него може ;) ,като качваш лесно кг ще се пазиш тоест качвай с ВМ-НВД вместо с ВВД  ,и както каза колегата  не взимай гейнер

04.05.11
09:00

Благодаря много на отзовалите се (party) Последно въпросче само този SYNTHA-6 пудрата с вкус на бисквити добър ли е :)

04.05.11
09:23

казано от Румен Димитров на 04.05.11, 09:00:

Благодаря много на отзовалите се (party) Последно въпросче само този SYNTHA-6 пудрата с вкус на бисквити добър ли е :)

Да, добър е, но аз съм фен на мента с шоколад!

04.05.11
11:13

Качествен суроватъчен изолат (или хидролизат) е възможно най-доброто. Относно синтата, да бисквитките са страхотни (но по-вкусен е Матрикса със същия вкус). Въглехидратите в тези пудри са повече отколкото в изолата.

09.05.11
19:35

Да това забелязах че има ДОСТА въглехидрати ... освен да ги огранича максимално... да ги приемам само с него :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1