09.05.11
18:58
Хора какво ще кажете за този протеин ? 700 гр. ,но има 28 дози в него...
казано от blagovest17 на 09.05.11, 18:58:
Хора какво ще кажете за този протеин ? 700 гр. ,но има 28 дози в него...
И какво ознвачава това?? Че в 700гр. има 2 кг протеин??? Ако помислиш мъничко (ама съвсем мъничко) ще се досетиш, че дозата могат да я направят и 10гр. в такъв случай това ще бъдат 70 дози, дано да си разбрал какво имам предвид ;)
09.05.11
19:36
20 gr. протеин има в 1 доза .... в другите протеини има 21 гр :) По-изчистен и концентриран е .
Мнението беше редактирано от blagovest17 на 09.05.11 19:42.
Един съвет, смятай собствените си нужди от протеи а не се лъжи от дозите, дозата е просто мерна единица нищо повече.
А в разфасовката от 2 кг има 80 дози, съответно в тази от 4 кг ще има 160 дози. Нищо ново не ни казваш. Всички можем да смятаме! Аз си мисля, че ако ти сметнеш нещата по-добре ще се ориентираш към по-големите разфасовки, защото като цена/количество излизат по-изгодно!
Колкото до самите дози - Valdis ти е дал жокер ;)
09.05.11
23:44
Scitec са някакви измислени дето всеки 2-и им е дистрибутор.Погледнете един голям сайт bodybuilding.com и сами ще се убедите,че въпросната фирма я няма ;)Кой знае в кой гараж ги бъркат и ни правят на балъци ;)
Не бих се съгласил с Brute!
1. Scitec имат изключително богат продуктов каталог
2. Болшинството хора (сред които и аз) са много доволни от повечето техни продукти
3. Цените са конкурентни, особено за нашия пазар
4. Едва ли си пробвал повече от 2 техни продукта, че да изказваш толкова крайно мнение
5. В Bodybuilding.com няма и марките “Syntrax” , “PHD” и т.н. И какво от това?
P.S. Без лоши чувства, Brute ;), но според мен повечето техни продукти си заслужават парите
10.05.11
01:07
Смятам ,че за цената са си доста добри :) А и така имат доста иновативни продукти :)
А за Изолата , взех го на 39 лв . , мисля че си струва.
10.05.11
07:26
казано от Rafael на 09.05.11, 23:59:
2. Болшинството хора (сред които и аз) са много доволни от повечето техни продукти
4. Едва ли си пробвал повече от 2 техни продукта, че да изказваш толкова крайно мнение
5. В Bodybuilding.com няма и марките “Syntrax” , “PHD” и т.н. И какво от това?P.S. Без лоши чувства, Brute ;), но според мен повечето техни продукти си заслужават парите
Може ли да не се съглася по някои от точките с теб? Конкурентни цени за сметка на качеството. В началото, когато навлязоха на пазара имаха различно качество на някои от бустерите и креатиновата матрица, а сега нещата седят различно. Утайката от монохидрат се е увеличила и в двата продукта. Изобщо въпросните добавки са среден клас и клонят към нисък, а когато човек си направи елементарна сметка от към дози и ефективност - не излизат чак толкова евтини. В момента имам четири тяхни продукта /някои са големи разфасовки и по няколко кутии/. Доста се псувам, че тая година ги вкарах в стака си и добре, че не заложих изцяло на тях. Човек е единственото животно, което е способно да повтаря едни и същи грешки - прекарах се веднъж с прехваленото амино 5600 /3 кутии от по 500 таблетки/ и въпреки всичко пак си взех тяхни продукти.
казано от blagovest17 на 10.05.11, 01:07:
Смятам ,че за цената са си доста добри :) А и така имат доста иновативни продукти :)
А за Изолата , взех го на 39 лв . , мисля че си струва.
А щом вече си го взел защо изобщо ни занимаваш? Като смяташ така пий си ги бъди щастлив. Кои от продуктите им са толкова иновативни? Аз също не харесвам марката, пробвал съм два техни продукта между, които и въпросния изолат и повече никога не бих повторил,. Особено тъпо ми е подобна измислена марка да се опитва да ме заблуди, че е произведена в Америка с идеята да ме накара да я купя, това е пре -достатъчно да ме откаже да ползвам какъвто и да е било техен продукт защото не се знае в какво още лъжат и заблуждават клиентите си.
казано от head_hunter на 10.05.11, 07:26:
казано от Rafael на 09.05.11, 23:59:
5. В Bodybuilding.com няма и марките “Syntrax” , “PHD” и т.н. И какво от това?P.S. Без лоши чувства, Brute ;), но според мен повечето техни продукти си заслужават парите
Може ли да не се съглася по някои от точките с теб? Конкурентни цени за сметка на качеството. В началото, когато навлязоха на пазара имаха различно качество на някои от бустерите и креатиновата матрица, а сега нещата седят различно. Утайката от монохидрат се е увеличила и в двата продукта. Изобщо въпросните добавки са среден клас и клонят към нисък, а когато човек си направи елементарна сметка от към дози и ефективност - не излизат чак толкова евтини. В момента имам четири тяхни продукта /някои са големи разфасовки и по няколко кутии/. Доста се псувам, че тая година ги вкарах в стака си и добре, че не заложих изцяло на тях. Човек е единственото животно, което е способно да повтаря едни и същи грешки - прекарах се веднъж с прехваленото амино 5600 /3 кутии от по 500 таблетки/ и въпреки всичко пак си взех тяхни продукти.
Не знам защо толкова ги плюете аз специално от година вече карам на техния протеин и съм повече от доволен креатина им също нямам оплаквания. Признавам си че не съм пробвал някой от по засуканите им продукти но от основните суплементи нямам оплаквания.
10.05.11
08:07
Основните суплементи, са от основни суровини и, както не веднъж сме казвали - произвеждат се на няколко места и се опаковат от различни фирми :) Иначе не ги плюеме неоснователно, даже не ги плюем, а просто изказваме отрицателно мнение за конкретен продукт на дадена фирма ;)
Пробвал съм доста тяхни неща и до преди да сменят опаковките ставаха, но след това - :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.05.11 08:09.
казано от head_hunter на 10.05.11, 08:07:
Основните суплементи, са от основни суровини и, както не веднъж сме казвали - произвеждат се на няколко места и се опаковат от различни фирми :)
В такъв случай не е ли по-добре за тези продукти да гледаме цената? И пак по тази логика протеина, креатина, аминото и глутамина на Scitec и другите фирми трябва да са на еднакво качество.
Аз също така не казвам, че Scitec са някаква уникална марка, нито пък че всички техни продукти са добри. Лично аз съм доволен от Hot Blood, овкусените BCAA и G-bomb. От протеина им Delite съм изпил само една разфасовка и не мога да изкажа мнение, освен че е добър на вкус. Сега използвам Кре-Алкалина им, но до този момент (около 35 дена) не виждам особена разлика в силата или в растежа. Така че не всички техни продукти имат ефект при мен, но и не съм съгласен, че марката е “някаква измислена” и продават нискокачествени боклуци, само защото ги нямало в Bodybuilding.com! ;)
11.05.11
09:37
казано от Rafael на 10.05.11, 19:32:
казано от head_hunter на 10.05.11, 08:07:
Основните суплементи, са от основни суровини и, както не веднъж сме казвали - произвеждат се на няколко места и се опаковат от различни фирми :)
В такъв случай не е ли по-добре за тези продукти да гледаме цената? И пак по тази логика протеина, креатина, аминото и глутамина на Scitec и другите фирми трябва да са на еднакво качество.
Аз също така не казвам, че Scitec са някаква уникална марка, нито пък че всички техни продукти са добри. Лично аз съм доволен от Hot Blood, овкусените BCAA и G-bomb. От протеина им Delite съм изпил само една разфасовка и не мога да изкажа мнение, освен че е добър на вкус. Сега използвам Кре-Алкалина им, но до този момент (около 35 дена) не виждам особена разлика в силата или в растежа. Така че не всички техни продукти имат ефект при мен, но и не съм съгласен, че марката е “някаква измислена” и продават нискокачествени боклуци, само защото ги нямало в Bodybuilding.com! ;)
Аз ли не се изразявам, както трябва или Вие не ме разбирате? Креатин и глутамин - ОК, но за протеините леко не съм съгласен. Всяка фирма си прави овкусяването по различен начин и дори между различните вкусове на една и съща фирма има разлика в белтъчното съдържание. За ниското качество си стоя твърдо зад мнението - при креатиновата им матрица /Креабомб/ и единия от азотните бустери /Атак/. Мисля, че предишното ми мнение не беше обосновано с Bodybuilding.com, а с ненормалното съдържание на монохидрат в двата цитирани по-горе продукта и липсата на дори минимално възстановяване от аминото. За Hot Blood също можем да поспориме до колко е ефективен от една доза и дали това го прави изгоден /важи май при всичките им продукти/. Аз за себе си съм преценил, че въпросната марка не ми е изгодна, предвид резултатите. Не съм забелязал Унгария да е някаква сила в производството на хранителни добавки, качеството според личните ми наблюдения е ниско етикетите са зле от към съдържание и това за мен е достатъчно да заложа на друга марка. Не се опитвам да правя някаква пропаганда ЗА или Против, а споделям личните си наблюдения върху марката /смятам, че с добавките имам доста голям опит и се опитвам да се обосновавам с ясни доводи/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.05.11 09:38.
11.05.11
22:57
Последно време преминах на изолати(не че съм усетил разлика с голд стандарта де :) ),та и този ми попадна в полезрението съвсем скоро....честно казано не е никак ефтин,идва на цената на Нектар-а,да не говорим че доскоро ИСО 100 беше 120 лева,а само с 20 лева отгоре се снабдявате с 10% повече Ултимейт Изолат,с който този на Scitec просто няма как да се сравнява
Нещото което обаче ми направи силно впечатление е наличието на 22мг холестерол в доза,което честно казано ме озадачи,не съм срещат претендиращ за качествен изолат със такова огромно количество холестерол в доза,че то си е близо до това на ГОлд стандарта,или до Сайвейшъна примерно....
Платинум -0мг хллестерол,ИСО 100-0,Нектар-1гр,Ultimate ISO ,2mg….Scitec Isolate-22mg
Освен ако не съм се объркал с точния модел,пак ми мирише на ефтини европейски номера ала PHD….. на концетрати вместо изолати на доста солидни цени
12.05.11
10:57
За пореден път ви казвам - Сайтек са унгарските нутрим ,да сравнявате тази фирма със ОН и Синтракс е просто смешно
А PHD е сертифицирана по GMP - само NOW имат тозци сертификат от американските пройзводители
12.05.11
12:00
Аз за пореден път се убеждавам, че в България даже и най-големия боклук с добра реклама, става велик.