09.05.11
20:52
Бих искал да попитам как да свала мялко мазнини от корема.Джогинга ще ми е малко трудно тъй като живея в блок а и съм ученик може би само през почивните дни.Храненето хранителен режим нямам но наистина гледам да ям по повечко пъти на ден в малки количества.Най-много ям извара хляб само типов а и го намалявам зеленчуци плодове и на закуска ям овесени ядки в междучасията си зимам едно мляко и го изпивам но незнам дали тези неща се отслабва всеки ден права по 1х120 серии скачане на въже и скачане отново но колкото мога по високо 1х30 всяка седмица ще качвам повторенията та също и изкачвам стълбите скачайки от крак на крак от 1 до 7 етаж и след това права 2х30 коремни преси препоръчайте ми какво да права с режима и с упражненията спрях фитнеса преди 1 седмица с стаж около 1 година.Ръста ми е 175 и тежа около 67/8 кг.
09.05.11
22:48
Ми мазнините по корема се свалят само с хранителен режим и то добър, стриктно спазване на режима + кардио, ако нямаш възможност да тичаш, прави дръго кардио - колело, скачане на въже баскетбол, футбол и т.н. Но почти всичко ти зависи от храненето, особено ако искаш преса..Успех!