10.05.11
23:47
Здравейте, аз съм момче на 18.Нямам време за фитнес, но се старая да водя здравословен начин на живот.Ето как премина днешният ми иден.
Закуска:2 филии типов хляб (70 гр.)-170 kcal, 50 грама изкиснато краве сирене-130 kcal, 300 гр. салата от домати (без сол, олио и всякакви мазни сосове, само домати)-60 kcal И за десерт една малка ябълка (100 грама)-60 кcal.
Обяд:130 грама Пилешки гърди на скара (без сол, тежки подправки и маринати)-160 kcal, 2 филии (70 гр.) типов хляб-170 kcal, 450 грама салата от домати и краставици (отново без сол, олио и мазни сосове)-85 kcal и за десерт една ябълка (100 грама) 60 kcal.
Вечеря:Спаначена супа (без фиде, на негово място ориз, без брашно в застройката, тя се прави само от яйца и кисело мляко)Тоест супата се състои от изкиснато сирене, ориз, спанак, растителна мазнина, малко подправки и засторйка от яйца и кисело мляко.И 300 грама от тази супа-180 kcal, 2 филии типов хляб (70 гр.)-170 kcal и за десерт една ябълка (100 грама)-60 kcal.
Физическо натоварване:Лицеви опори 3x15, коремни преси 3x25, ходене пеша 90 минути.
Тегло:53, ръст 169. Целта ми е добра форма на тялото.
Първо хранене:9:00, второ 17:15 и трето 22:15 и винаги лягам поне най-малко два часа преди лягане.
Благодаря ви предварително.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 11.05.11 08:40.
Първо,подправките и растителните мазнини не са отрова за да бягаш от тях.Стига да не са преработени и да нямат нищо общо с източника си.
Хранат ти е малко.Определено супата не може да се нарече хранене.Можеш да включиш яйца в режима си 3-4,като брой.
Имаш нужда и от още едно хранене между 9 и 17ч.Този интервал е прекалено голям.Ти на практика нямаш обяд.
Имам чувството,че гледам менюто на 175см 48кг манекенка,както казва Митио Пищова идеална,ама според мен това ще е просто торба с кокали.
Твоят ръст е 10 см под моя,а килограмите са ти 25 по-малко.Аз бих казал че изглеждам доста слаб,следователно бих ти препоръчал да се храниш повече,чрез упражнения ще стимулираш мускулатурат си да расте,но ако не я храниш ефект няма да има.Според мен това пътя за да имаш хъбаво тяло,което е доста нея ясно формулировка.
Старай се да си набавяш поне 2000 ккал на ден.
11.05.11
01:18
Много ти благодаря за отделеното време, имах нужда от подобен съвет.Отново благодаря.