10.05.11
19:29
Добре ли е да пия шейк 150-200 грама извара +40 грама соев протеин преди лягане докато съм на НВД ?
10.05.11
19:41
Да бе, добре е :) Само, че без соята :)
10.05.11
19:45
Соята я избягвай на какъвто и режим да си :) ... не че е отровна нещо ама :)
Добре е, да. Относно соята - чел съм всякакви противоречащи си статии из нета - вредна, полезна :)
11.05.11
14:49
И аз затва немога да се орентирам на едно място я пишат като полезна на друго като вредна ..
Човек, това ако успееш да го изпиеш без да го върнеш те признавам за мазохист! Не стига изварата, ами и соя за капак на цялата гадост. Иначе на теория изварата допълва аминокиселинния профил на соята.
15.06.14
23:31
Всички кюфтета и кво ли не е фукано от соя!
До сега никой не е умрял от соята.
Все си мисля,че щом я тъпчат къде ли не,не е фатално.
Аз сега изядох купа кис.мляко 0.1% + извара разбъркани и сега си правя и една купичка соеви хапки след тях!
Не вярвам да умра.Не вярвам и да ми попречи на протеиновата диета на която съм от 5 дни.
Не съм запозната дали е добре да се смесват 3те продукта,но ще изям и хапките,защото млякото и изварата не ми стигнаха,и цяла нощ пак ще се въртя от глад!
19.06.14
20:30
Извинявам се че ще използвам темата но пак става Въпрос за Изварата. Интересува ме кога да се яде ( разбирам че преди лягане ) но аз лягам към 2-3 вечерта това ще рече че мога да я хапна в 1 часа да кажем ? интересува ме до колко часа да е последното ядене ако се придържаш към НВД и ако не се придържаш пак до колко трябва да е.