Тема за отслабване

11.05.11
14:59

Здравейте бих искал да  ви споделя моят метод по койот започнах да тренирам за свалянето на 3/4 кг и най-вече корема.Всяка сутрин изяждам около 100-150 гр овесени ядки с мляко, в голямото междучасие не ям защото не искам да си зимам мазни банички нещо сладко или друго.Искам да попитам да си взимам ли по 1 кофичка мляко да испивам или нищо да не пия.Обяда ми  попринцип е боб,ориз с зеленчуци,рядко пилешко,супи наблягам много на тях ям по 1 филийка типов хляб също.Следобедното ми ядене е да изям една ябълка а вечерята гледам та е ниска на въглехидрати и да ям по рано за да ми се отпусне.Опражненията са ми скачане на въже околко 1х200 това ми е първа седмица ще увеличавам със всяка изминала за ди си вида предела та 1х200 скачане на въже, после искачвам стълбите от 1-7 етаж скачаики крак на крак след това идвам права 30 коремни преси мога да бягам само събота и неделя когато е почивен ден.Та искам да ми кажете как е това за храненето дали добре съм се ограничил и ако има нещо да допълните и упражненията за домашни условия ако има още нещо спрях фитнеса преди 2 седмици тренирах 1 година .

11.05.11
17:29

Щом си ходил 1г. на фитнес би трябвало да знаеш доста упражнения, които да правиш в домашния условия.Относно свалянето на корема, си трябва режимче и то добре да го спазваш 5-6 хранения на ден, чиста храна, примерно добър вариант е ВМ-НВД! http://www.bb-team.org/articles/913_pokachvane-na-teglo-s-nisko-vaglehidratna-visoko-mazninna-dieta-nvd-vm#axzz1M3QfjGq1 с тази диета може и да чистиш мазни :)

11.05.11
20:04

Незнам дали ще мога трудна ще ми е .. на 14 години съм

11.05.11
22:57

Трябваше с т’ва да почнеш :D

11.05.11
23:01

Намали малко въглехидратите тогава, хапваш повече месео, яйца, извара, сирене, кашкавал, не яж боклуци не пий газирано и прави 2-3 пъти седмично кардио и така.

11.05.11
23:10

казано от Bojidar Stefchev на 11.05.11, 23:01:

Намали малко въглехидратите тогава, хапваш повече месео, яйца, извара, сирене, кашкавал, не яж боклуци не пий газирано и прави 2-3 пъти седмично кардио и така.

Що па да не пие газирано ?

12.05.11
11:38

казано от Egoist на 11.05.11, 23:10:

Нямам отговор на тоя въпрос...

12.05.11
11:58

Идеята е, че в повечето газирани напитки се съдържа захар. Не е проблем да се пие сода или напитки с подсладител, но второто е въпрос на личен избор и никак не е желатилно поне според мен.

14.05.11
17:08

казано от Valdis на 12.05.11, 11:58:

Идеята е, че в повечето газирани напитки се съдържа захар. Не е проблем да се пие сода или напитки с подсладител, но второто е въпрос на личен избор и никак не е желатилно поне според мен.

Даже по скоро бих казал че в момента на пазара в повечето газирани напитки не се съдържа захар ( визирам секви там Маги-та, Дерби-та, Диетични Коли, Пепсита), така че относно диетата на питащия, газираните несъдържащи захар напитки не са му абсюлютно никакъв проблем. А относно това дали са вредни/полезни е една съвсем друга тема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1