20.05.05
09:54
Четох, че ДХЕА и Андростенедион стимулират положително имунната система и имат някакъв положителен ефект като цяло върху тялото, но имат и странични ефекти при по-високи дози. Ако се цели покачването на масата, кое от двете е по-добро и в какви дози, така че да имат минимален страничен ефект и добър стимул за мускулна маса? Комбинирането им с Кризин желателно ли е?
Ами не съм запознат и не мога да ти отговоря, но и аз ще се включа с един въпрос, тъй като темата е за прохормони. Някой използвал ли е Methyl-1-Testosterone (M1T)? Някакви впечатления?
Ами хубаво е да ги комбинираш тия двете с ZMA и трибестан за максимален ефект....
За дозите - андро-то не съм сигурен, но DHEA-та УЖ се пиела по 50mg сутрин само, обаче ако искаш някакъв ефект да има пий по едно сутрин и едно вечер... аз съм по-тежък и пия две сутрин и едно вечер...
ZMA-то ако е примерно на Biogame го пия три сутрин и едно вечер, трибестан-а (ако имаш пари и за него) в зависимост от теглото - 1000-1500mg….
Най-малко гледай да си осигуриш андро + DHEA + ZMA….
аз си зех от Бургас DHEA (Сатурн) и го пия с креатин 120 хапа по 25 мг на ден пия по 4 сутрин 1 обед 1 и вечер 2 по принцип трябва само 3х1 ама аз си сложих и 1 от мен !
30.05.05
20:49
Foster от каде си ги взе ве лек и аз съм от Б-с и затва питам.Аиде ако можеш ми напиши и едно ЛС.
абе момчета аз така и не разбрах от тия прохормони качва ли се прилична маса или не. аз понеже са приключвам цилъл с декабол и бионабол, и ще почвам креатин с трибестан, та се чуда ако си зема ДХЕА примерно дали ще има задоволителен резолтат. щото само с креатин и трибестан едва ли ше кача, ами само ще задържа. и мога ли тоя прохормон да го пия след стероидите без да се повреда нещо.