12.05.11
02:00
Здравейте..1 и 85 съм и съм 52 кг..Повече не мога да се търпя вече така..Храня си се нормално,НО просто не става..Тренирам у нас и пия само глюкоза..На месец съм склонен да заделя до към 100 лв за добавки, за покачване на килограми..Какво ще ми препоръчате?По възможност с по-бърз ефект, защото е смешно вече..Мерси!
Напиши си това “нормално” хранене,да го видим.Аз съм сигурен,че едвали е нормално,щом имаш килограмите на манекенка.
12.05.11
02:12
Първо вземи да си оправиш храненето , попрочети тук - там , в сайта има много информация...определи какъв тип тяло си,макар,че ясно личи. Добавките ще ти помогнат разбира се - гейнър е по-добре,тъй като има и бързи и комплексни въглехидрати,също така и протеин. Наистина килограмите са ти малко за тази височина :) Яж качествено , по малко и често , за да можеш да усвояваш храната .
12.05.11
11:06
Ако се храниш нормално изглеждаш като нормалните хора. Аз по плажовете виждам много слаби и много дебели нормални хора. И рядко някой нормален с добро телосложение. И то като се има впредвид, че хората с месеци се готвят за плажа...
Между другото на Запад също нормалните хора рядко са мускулести. Пак са много слаби или много дебели. Само че във Белгия и Холандия нормалното хранене не е каквото е в Канада примерно.
Тъй че остави какво хората около теб смятат за нормално и вземи се храни според целите си.
Храненето, ясно. Наистина е добре да прочетеш насам, натам и да видиш как трябва да се храниш. А за добавки бих ти препоръчал да потренираш малко без тях например около 2-3 месеца и после като събереш 150 лева някаде си вземи 1 протеин: Синта 6 и един креатин монохидрат примерно на Оптиум Нутришън и все трябва да се покажи нещо ;) Все пак си в началото.
казано от Oranje на 12.05.11, 11:06:
Ако се храниш нормално изглеждаш като нормалните хора. Аз по плажовете виждам много слаби и много дебели нормални хора. И рядко някой нормален с добро телосложение. И то като се има впредвид, че хората с месеци се готвят за плажа...
Между другото на Запад също нормалните хора рядко са мускулести. Пак са много слаби или много дебели. Само че във Белгия и Холандия нормалното хранене не е каквото е в Канада примерно.
Тъй че остави какво хората около теб смятат за нормално и вземи се храни според целите си.
Това си е точно така..Проблем е, когато дори самият аз не се намирам за нормален..Не искам да съм целият в мускули, но и да не съм толкова хърбав.
Аз съм аболютно същия само, че тренирам. Ето го и моя проблем: Висок 1,75, тегло: едва 57 (Бях 52, съставих си една диета качих 8 кила станах 60 разболях се (натровиха ме баничките във училище) и вляозох за 5 дни във болница, там стопих 3 кила за 5дни и сега не мога да си върна обратно 60-те, ям ям и нищо) Аз тренирам от 3 месеца (всичко което мога да уформя е уформено), но изглеждам слаб (ако се съблека върху някои кости ще можеш да изтракаш някоя мелодийка). Казаха ми да взема протеин и креатин. Не съм от “богатите хора” но ако трябва ще намеря. Та въпросът ми е ще ми помогне ли ПРОТЕИНА и тренировките или трябва да земам и други неща (мисля поне до лятото да си скрия ребрата ...).
Благодаря предварително :)
12.05.11
15:52
http://power-beauty.com/index.php/ult-muscle-juice-2.html ако можеш наистина да отделяш по 100лв на месец за добавки, с тоя гейнър за няколко месеца ше станеш 70. Аз вече съм 3-4кг нагоре, за около 2 седмици.
Аз за този гейнър съм чувал дбри отзиви silabg.com/bg/6899-SCITEC-Mass-2270g.html