Саламът

XA

20.05.05
14:28

Ако ям салам вместо пилешко пак набавям ли си някави протеини,нали пак е месце  :wink: .

20.05.05
14:42

Протеин има, но със съмнително качество. И доста мазнини има. А най-лошото е, че никой н еможе да ти гарантира какво има в салама.
Защо ядеш салам, а не пилешко. Последното е и по-евтино....

20.05.05
14:49

[quote author=“XaMcTeP”]Ако ям салам вместо пилешко пак набавям ли си някави протеини,нали пак е месце  :wink: .

Месо в салама? Това виц ли беше? ;) :)
Наистина, не се знае какво точно има в саламите и с какво качество е. Освен това има доста други добавки, консерванти, оцветители и така нататък. и наистина, пилешкото е евтино - за какво са ти саламите?

XA

20.05.05
14:56

еми ще ям пиле6ко зарязвам саламът.по колко пилешко да дъвча на ден :P

20.05.05
15:18

[quote author=“XaMcTeP”]еми ще ям пиле6ко зарязвам саламът.по колко пилешко да дъвча на ден :P

Е това трябва да си съобразиш с дневното меню. Как да ти отговори коректно някой така...

20.05.05
16:51

какво пилешко си купувате точно?

20.05.05
17:05

Цяло пиле, бутчета или пилешки пържили, понякога и пилешки хапки. А има и едно много хубаво пилешко филе, ама като разбрах, че е от Аржентина спрях да го купувам.

20.05.05
18:37

Положението със суджуците същото ли е като при салама? Не че смятам да замествам пилешко или каквото и да е друго месо, но често хапвам суджук при междинните храненета, та се чудех какво е съдържанието на протеин, въглехидрати и мазнини горе-долу.

20.05.05
20:14

ако не е някой “боклук” ще има протеини но и доста мазнини без въглехидрати и все пак друго си е като ти го дадат рязано или цяло

20.05.05
20:45

Абе щом е на БГ пазара значи е много зле. Саламите са просто страшно нискокачествени. Чести и опасни за здравето.

Най-удачно цели пилета и да се готвят. Само че аз незнам точно как да ги готвя.

Мислил съм да ги равя само с вода и после да ги изцеждам и да ги набивам само като месо, ама не съм пробвам сам до сега.

Иначе готвя бутчета и крилца. Ориз и картофи джаскам също, като ги ям приблизително разделно.

Някой може ли да се наеме да разясни готвенето най-бързо и лесно на пиле или все жени ви готвят/за мъжете/??? :) Ако може и някоя жена да каже...  :D

21.05.05
17:36

[quote author=“tpd”]
Някой може ли да се наеме да разясни готвенето най-бързо и лесно на пиле или все жени ви готвят/за мъжете/??? :) Ако може и някоя жена да каже...  :D

Купуваш си едно на грил и готово ;) По - бързо от това не знам :)

21.05.05
19:22

[quote author=”Петко К”][quote author=“tpd”]

Купуваш си едно на грил и готово ;) По - бързо от това не знам :)

Супер нерентабилно е пич? Виж цените, много по-евтино е да купиш само пиле и да го приготвиш сам.

МЕждо другото, идея е да си имаш грил в къщи. Аз имам, ама много скапан/стар/ и не става... :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1