Дневникът на VSH

Темата е заключена.

12.05.11
16:15

Здравейте

Темата беше редактирана от Vladimirka Shuntova на 13.01.12 22:11.

12.05.11
16:35

Здрасти, добре дошла :) Честит дневник, успех и постоянство ти желая ;) (sun)

12.05.11
17:08

Добре дошла и  честит дневник, много спортове и стаж за годинките ти :D браво надявам се да си постоянна, да си водиш редовно дневника, и дано да има повече такива като теб да спортуват така на твойта възраст, вместо да нагъват пици и да стоят пред компютъра цял ден :) Успех с целите!

13.05.11
19:08

Здравейте !

Мнението беше редактирано от Vladimirka Shuntova на 13.01.12 22:11.

15.05.11
10:03

казано от Vladimirka Shuntova на 13.05.11, 19:08:

Здравейте !
Ето че започвам да пиша в дневника ми :)
Днес в 7:20 хапнах една активия
в 10:00 пийнах едно сокче ( в училище нямам време за друго )
Когато се прибрах в 13:00 - 200 гр. пилешко  със салатка
в 16:00 - бях на фитнес , не ми се ядеше и не съм яла нищо
19:30 мисля да хапна...не съм решила още :D нещо лекичко ..
Днес правих само кардио ... 30 мин велоергометър и 30 мин пътека (поскачах на въже и коремниа преси правих вкъщи)
Заради травмата ми в коляното се отказах напълно от баскетбола .. не съм тренирала от 6 месеца НО преди малко ми се обади тренерката,каза ми че на 22 юни иска да ме води на World Sport Festival - Viena трябва да реша дали да започвам с тренировките мнооого сериозно или .. да не започвам въобще.Незнам докъде ще стигна с това коляно а и  уроците .. Разбира се много ми се ходи все пак толкова много хора от цял свят .. Лошото е че трябва да реша до утре .. СЪВЕТИ ???
( ако според вас нещо не е наред с храненето ми или ... приемам каквито и да е критики )

Ами храната ти е малко, закуската не е добре изобщо, не знам какво си яла на вечеря, но така излглежда трагично храненето ти :) Ззкуската ти е най-ваното хранене, и 1 кисело мляко само някак си не става тряба ти по силна храна, да речеме, мюсли, овесена пита, 3 яйца с нещо, здравословен сандвич, разгледай дневниците на момичетата какво заскусват, примерно на Карфичка, Инис, Атом, Хиа... трябва да имаш още едно хранене между обяда и вечерята, нямаш никъкви въглехидрати в вчерашното хранене и протеина е малко.. :) За сега толковоа с критиката от мене :) Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1