Относно тренировката ми.Да продължавам ли така?

11.05.11
22:17

Здравейте,за първи път пиша тема,но съм чел доста из форума.На 17 години съм , 77-78 килограма съм,висок 185 сантиметра.Ръката ми е 38 сантиметра. Тренирам усилено фитнес от 4 месеца, като съм прекъсвал за по 1 седмица 2 пъти заради проблеми.Тренирам 6 дни в седмицата.Преди тези 4 месеца съм ходил за по 2-3 месеца на лостове.Тренирах футбол.Първите 2 месеца когато тръгнах на зала ходех Вторник и четвъртък на тренировки по волеибол и тренирах по 4 дни само кръгови и кардио тренировки.Програмата ми е следната
Понеделник:Гърди бицепс
Вторник:Гръб трицепс трапец
Сряда:Крака рамо и корем
Четвъртък:Гърди бицепс
Петък:Гръб трицепс трапец
Събота:Крака рамо и корем
Неделя: почивка .
И така всяка седмица.Спрях да пия газирано и се ограничавам от сладкото гледам и да не прекалявам с хляба.Пия вода от 3-5 литра на ден.Пия Аргинин+Аминокиселини на Скитек Нутритион не са наи хубавите но от аргинина се помпя добре и е за растеж.Същто така след тренировка Пия капсули Женшен с пчелно млечице по 1 капсула на ден имам за 1 седмица още.Преди и след тренировка ям по 2 лъжици мед.
Имам мазнини долната част на корема,не е много 2-3 санта да е.Искам да ги изчистя и да кача още мускулна маса особено бицепса,защото  трицепса е доста по голям от бицепса ми.Гърдите ми растат но искам да станат по широки защото имам чуството че растат напред само.И искам като съм отпуснат лопатките на гърба ми да не се личат,искам да стане по плътен не искам да го разшира толкова колкото да го направа по плътен.Ако може някои да ми каже къде бъркам ще съм му благодарен :) :)

Темата беше редактирана от Andriqn Yordanov на 11.05.11 22:24.

11.05.11
22:46

Не знам колко серии правиш и с какви тежести. Но този сплит може да озори и културист с 14 годишен стаж, а какво остава за човек с 4 месечен такъв.

11.05.11
22:51

Е то зависи и к’ви са му тренировките и тежестите да, иначе става ако е по малко и си тренриаш така няма лошо :)

12.05.11
11:25

За изчистване на коремната област, хранителен режим с разделно хранене.

12.05.11
17:48

Ми права на мускулна група по 3-4 упражнения по 3-4 серии по 8-10 повторения с кратки почивки до 1 минута,наи-много 1 и 30 секунди.

P&

12.05.11
18:10

Е, как ще правиш по 16 серии за бицепс и толкова за гръб, примерно ? Не се ли сещаш, че гърба е 1000 пъти по-голям от бицепса и трябва да се тренира толкова по-тежко. Намали сериите за бицепс на 5-6.

12.05.11
18:21

Ще права за бицепса,трицепса и рамото по 2-3 упражнения по 2-3 серии по 8-10 броики.Така ставали?

12.05.11
18:25

Трапец права 1 упражнение само по 4 серии .Крака права само клек с щанга 4-5 серии,защото краката ми са добре развити от футбола.Гърди правя 4 упражнения по 3-4 серии по 8-10 броики.Гръб правя 3-4 упражнения по 4 серии по 8-10 броики.

P&

12.05.11
18:33

Бицепс, трицепс - 6,7 са достатъчни.
Гърди - около 12 серии
Гръб - 12,16 серии
Рамо - 8,9 серии
КРАКА - 12,14 серии

Не ми казвай, че от футбула квадрицепса ти се е развил толкова, че вече е грозно да се гледа. В тоя спорт не всичко е колкото повече, толкова повече. Напротив, при един начинаещ, е обратното.

13.05.11
22:31

И без качественото хранене няма как да постигнеш желаните успехи.

14.05.11
01:57

Ако тренираш тежко , едва ли ще издържиш дълго на тренировки 6 дена в седмицата . Явно тренираш леко и се спестяваш .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1