Съвет относно подбора на добавки

10.05.11
03:41

Здравейте,
и моето време дойде да изчиствам(190см 103кг съм)!Миналата година съм пил fyre(не бях особенно доволен от продукта),по късно септември реших да изчистя отново преди да почна да качвам и взех oxyelite(от този продукт останах доста доволен имайки предвид колко възможност имах да спазвам режим)!Сега се чудя дали отново да взема oxyelite,тъй като някъде бях чел че можело вече да не действа такак както преди понеже организма е свикнал и ако не е добра идеята отново да взема такъ бърнер,то кажете някой съшо добър-дори по добър ако има!!Целта ми е около 7-8 кг да сваля за месец и половина като един месец пия бърнър и после си продължа с диетата!Разбирасе ще спазвам НВД(няма смисъл сега да пиша каква,има достатъчно теми от които да си направиш сметка)!!Също така искам максимално малко ММ да сваля и съм се насочил или към Xtend на Scivation или Modern BCAA.(протеин разбира се също ще взема)Кое мислите е по добро и съответно колко пъти да го пия(знам че трябва да се пие много бцаа)
Благодаря!!

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 10.05.11 07:34.

10.05.11
14:24

Oxy
Stim X
Meltdown
Stizm
REDuction - само ако имаш малко за сваляне и искаш да запазиш максимално ММ бърнера не е от най-силните по скоро подпомага диетата :) но има доста голям ефект аз в момента го пия.

10.05.11
17:26

Времето е ограничено, а килограмите много... Ако имаше повече време или по-малко кг за чистене бих те посъветвал да караш на традиционни неща - зелен чай; л-карнитин и да забравиш НВД, а да караш на нормално хранене с изчистване на боклучавата храна. Тогава ефекта ще е задоволителен

10.05.11
17:30

За къде бързаш ?
За плажа ли ? :D

7-8 кила мазно се свалят за даденото време, но иска много труд, на който съм сигурен, че си неспособен.

10.05.11
21:18

Забравих да кажа,че имам намериение да тренирам 4 пъти(след тренировка 40мин поне бягане на пътека) и 1 или 2 дена да ходя да плувам!Относно упражнениата съшо исках да питам дали има смисъл да се прави всяка серия с 12 повторения или е много(8 10 стигат)

12.05.11
18:48

40мин “бягане” е много, опитай интервално ходене/тичане, ходене без наклон/с наклон или просто ходене под наклон. Непрекъснатото тичане не е вариант.
Вместо плуване, вкарай кардио на гладно в почивните дни, като махнеш въглехидратите за сметка на полезните мазнини в тези дни.
За бърнъри.. всичко, което ти е препоръчал Филип Буцев ще ти свърши работа, но в крайна сметка резултатите ще бъдат правопропорционални на волята в диетата и усилията в залата. Модерн БЦАА е вероятно най-добрият възможен избор, особено за чистене, на екстенда не пише точно колко овкусители и лайна има, но може да направиш сметката като извадиш активните съставки.
Успех!

П.П. Щом си доволен от окси, насочи се към него, това с изхабяването на рецепторите е възможно в краткосрочен план, но времето, което е минало е крайно достатъчно. Практиката показва, че е по-добре да се залага на продукти, от които си доволен, вместо да експериментираш във важни моменти като еднократното чистене.

Мнението беше редактирано от Георги Рачев на 12.05.11 18:50.

15.05.11
03:44

Благодаря,
така ще направя!Оксито даже вече си го взех(между другото чак сега забелязах че е му се е изстрил срока на годност и не се вижда добре и взех нещо да се плаша,но би трябвало всичко да е наред)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1