Малко помощ да вляза във форма бързо

12.05.11
17:40

здравейте момчета нов съм във форума съжалявам ако съм объркал раздела но имам един проблем
на 14 години съм висок съм 1.72 и тежа 72 килограма корема ми и гърдите са ми отпуснати и ми се иска да ги стегна малко и да сваля мазнини не знам дали ще стане но след 10 дни е на сестра ми абитиоренската и искам да съм във форма надявам се да ми помогнете като ми дадете съвети за тренировки и някакъв хранителен режим ,но няма да мога да ходя на фитнес ако може нещо за у дома да ми предложите ще съм ви много благодарен :):)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 12.05.11 17:41.

12.05.11
17:46

Е закъснял си, с 14дневна програма щеше да стане, но за 10 дни няма как.

Земи тренирай сериозно и тва е.. за 10 дни нищо няма да промениш :)

ми кажете нещо ако ще да е за 14 дни кажете само какви упражнения да правя сега съм на лицеви коремни и гири  кажете какво да ям какво да не ям много ще съм ви благодарен

12.05.11
19:04

Тренирай си но си направи и хранителен режим прочети това http://www.bb-team.org/articles/1466_mini-gid-za-dietite-pri-novatsi#axzz1KdtPvDM9

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1