12.05.11
20:50
Здравейте
В преди 4 дни при 4 серия на лежанката ме заболя много левия гръден мускул в горната си част близо до предното рамо. Не можех да продължа тренировката от болка. Болеше ме през целия ден. Сега ме боли само ако правя нещо за гърди даже и лицеви опори. Кажете ми какво да взема за да се възстановя по бърже и да продължа да тренирам.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 12.05.11 20:59.
12.05.11
21:00
Е, добре, лекари нямате ли та чакаш почти цяла седмица?
12.05.11
21:13
Боли ме само ако тренирам. Искам нещо да взема да ме възстанови по бърже.
12.05.11
22:13
ако не се съмняваш, че може да е нещо по-сериозно, просто си почини. Мажиго там с волтарен а.к.а диклак, диклофенак или там кат са го кръстили произведителите(може + таблетки за пиене). Това правиш, ако си сигурен че е някво възпаление мускулно. А ,ако имаш и най-малки съмнения че може да е ставата(раменна или на ключицата), отиваш на лекар (ортопед, а не личен).
Скъсал си влакна най-вероятно иди на доктор, ама не на личния, че съм сигурен 99 %, че ще ти каже почивай.. Ако все пак са скъсани влакна бързо мминават в гърдите.. поне при мен.. Правиш флайс с 1-2 килограма, мажиш с фастум, след 10 мин мажиш с лед за още 10 минути 3-4 пъти на ден до 2 седмици си като нов... стига както казах да имаш скъсани влакна..
12.05.11
23:56
Да скъсани влакна са 100%. А нещо за възстановяване на хапчета може ли да ми препоръчаш?
13.05.11
10:27
същата болка я имах преди 2 месеца и си дадох почивка от 1 седмица и се оправих, явно при теб е по-сериозно..най-добре отиди на лекар за добър съвет и лечение. :)