Може ли помощ ?

Темата е заключена.

09.05.11
11:37

..

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.08.11 06:08.

09.05.11
11:49

Първоначално мислех да ти копирам цялата тема в бисерите, ама когато прочетох, че “въобще не ти пука за здравето” ми стана по-скоро тъжно, отколкото смешно!

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 09.05.11 11:49.

HE

09.05.11
11:51

Тази тема майтап ли е? Без хранителен и тренировъчен режим нищо не става. Като ти чета кухото мнение и ме избива на смях. Преориентирай се към друг спорт. Остана малко време до лятото, почват да се носят фанелки с къс ръкав, а приличате на човечето от Мишелин? Искате големи ръце и плочки на корема - (finger)

09.05.11
11:53

..

Мнението беше редактирано от nasko на 19.08.11 02:56.

09.05.11
11:59

казано от Martin nikolov на 09.05.11, 11:53:

Не просто не е хубаво, когато се чустваш гадно и искаш да смъкнеш по какъвто и да е начин, гледаш другите как се тъпчат по цял ден, а тежат 2 пъти по-малко от теб и не се омазняват .. И ти писва в един момент .. Незнам дали, ако не го изпиташ ще го разбереш, но няма значение ..

Доскоро този тип проблеми бяха присъщи само на жените...

09.05.11
12:00

..

09.05.11
12:01

73кг на 175 изобщо не може да се нарече дебел човек, според мен.  Твоето ми прилича на мъжка анорексия.
Не си губи времето в хленчене и самосъжаляване, а се вземи в ръце като мъж, седни си на задника и изчети статиите в сайта.
Фитнесът не е магическо средство за придобиване на мечтаното тяло, в рамките на един месец. Фитнесът е наука и като такава, трябва много теоритична подготовка.

09.05.11
12:03

..

09.05.11
12:06

Да, мисля, че нищо не си прочел!
Изречението “не ми предлагайте хранителни режими и прочие...” го доказва.

09.05.11
12:07

...

09.05.11
17:45

Човек, ти направо ме разби с тоя пост и темата дето си пуснал.Аз ти предлагам до като време да се стегнеш и да почнеш да тренираш и да се храниш здравословно и нещатата ще си дойдат на място.Просто трябва търпение и воля, което явно ти не притежаваш, а трябва ;) Искредно се надявам да си промениш мнението и да се осъзнаеш какво правиш с събе си!!!

09.05.11
19:06

...

Мнението беше редактирано от nasko на 19.08.11 02:57.

09.05.11
20:39

@автора - пич ти имаш един много по-голям проблем, които дори не го осъзнаваш - ЛИПСА НА ВОЛЯ. Докато ти се оплакваше и самосъжаляваше аз тренирах и бях на работа. Сега осъзнай колко време губиш в глупости от типа “гледаш другите как се тъпчат по цял ден, а тежат 2 пъти по-малко от теб и не се омазняват”.

Мислиш ли, че всички тук сме перфектни? Че някои хора се раждат с мускулести и красиви тела?

Всички в този форум се стараят да подобрят версията си, да се update-нат. Аз примерно качвам трудно, други свалят трудно. Няма перфектни. Но докато ти се оплакваш и правиш поредния спам в този форум, ние се мъчим да спазваме хранителни и тренировъчни режими. Искаш помощ? Мисля, че не си на 100% убеден, че търсиш такава.

Може би очакваше някой да ти каже как от седене пред компа и ядене на чипс, пиене на кола и ходене по моловете ще станеш мускулест и релефен? Нека аз съм този, който ще те разочарова - така няма да стане. Утре ще искаш парите да ти идват просто ей така без да работиш. Е, освен, ако вашите не са богати и могат да ти осигурят охолен живот, то и това няма да стане.

В реалния живот е така - трябва да си заслужиш нещата. Вашите могат да ти дадат пари, но не и хубаво тяло, защото то зависи изцяло от теб. Няма магическа пръчка и пътят към това, което търсиш не е толкова розов, колкото си мислиш.

Сега или послушай хората и започни да следваш хранителен и тренировъчен режим или просто стани поредният БЕЗВОЛЕВИ човек - поредната овца от стадото. :)

09.05.11
22:14

Тва го осъзнах, че нямам воля и прочие ..

почнах диета пак преди 3 дни

Добре, а не разбрах същественото .. да ходя ли на фитнес или не ?

10.05.11
20:25

Да ходи на фитнес и се храни правилно и резултатите ще дойдат, аз съм бивш дебелак, свалил съм 40кг.Може да влезеш да ми разгледаш дневника там има снимки “преди - сега” може да се мотивираш малко ;)

11.05.11
13:26

..

Мнението беше редактирано от nasko на 19.08.11 02:58.

Мнозина продължават да се въртят в омагьосания кръг на твърде оскъдното хранене и живот с твърде много телесни мазнини.
Останалите просто започват да се хранят достатъчно.
Ти ядеш много по-малко, отколкото трябва. И затова резултатът е този в огледалото.
Ако покрай теб има хора, които са с мегабърз метаболизъм или усвояват много малък процент от храната, която изяждат, то това не е повод за депресия. Ти си с твоето уникално тяло и уникален метаболизъм и спрямо тях и как искаш да изглеждаш трябва да си направиш храненето. Не според какво ядат другите.
Обичай себе си, не се самоунищожавай от глупост!

12.05.11
23:54

Тези дни ще се изръса с малко парички и ще си взема
OxyElitePro

13.05.11
00:08

Това да гладуваш едва ли ще забърза и засили метаболизма ти до такава степен, че да гори ефективно мазнини.

А това, че мазнините се горят пряко с фитнес е мит - ти да изгориш един бургер трябва да бягаш повече отколкото краката те държат - фитнеса засилва метаболизма, а метаболизма е това, което гори мазнините.

Дълговерижните мазнини дори не могат да се усвояват от клетки без транспортни химикали като ацетил л карнитин, от който едва ли синтезираш и набавяш чрез храна много докато гладуваш, и въпреки, че има разни “диети” за екстремно сваляне - в повечето случаи са изцяло вредни.

СЛАБ е обратното на ЗДРАВ, а да си здрав е най-важно, във възможно най-широкия смисъл на думата “здрав” - просто стой далеч от сладки и мазни боклуци, както и ВСИЧКО що е ПРОИЗВЕДЕНО, спортувай и се храни редовно. Млечните продукти също не са добра идея - кравето мляко е храна за бебета крави - които качват 500 кила за няколко месеца, нормално е млекцето да ти се лепи, дори и нискомаслено. Зеленчуци - сурови, чисто месо, ядки и по малко плодове, по възможност зрели на дърво, не в някой склад под действието на химикали

Мнението беше редактирано от Ivan Kolev на 13.05.11 00:22.

13.05.11
00:22

...

13.05.11
00:44

Преди време гледах една лекция за метаболизма, и човека обясни доста интересни неща - при метаболизма на фруктоза, лактоза и захароза се получава ефект на фантомен глад - мозъка ти праща импулси, че си гладен дори когато си ял достатъчно количество храна, а евентуалния разширен стомах само усилва проблема, понеже изпитва глад докато не се натъпче, дори когато си приел достатъчно енергия под формата на храна.

В нета, включително и в този конкретен сайт има предостатъчно материали, с които да организираш храненето си, а в момента в който почнеш да се храниш правилно, нещата ще си дойдат на мястото. Просто трябва да знаеш, че гладът, който изпитваш не е на физиологична, а на психологична основа - ОГРАНИЧИ сладкото до плодове, без да прекаляваш с количеството, след около месец, месец и нещо ситуацията ти би трябвало да се подобри значително. Аз лично не използвам млечни продукти като основни храни, по-скоро като добавки/подпоравки в доста разумни количества, а сладкото, след като успях да се отърва от него, нямам дори и грам желание да се връщам, по последни проучвания захаридите тровят черния дроб също толкова, колкото алкохола, като единствената съществена разлика между двете е, че алкохола се метаболизира И в мозъка.

Постоянството е ключа към подобрението ти. Ще си гладен доста време преди да победиш глада, ако волята не ти стигне - нищо няма да се промени, а от тия качвания и смъквания които правиш - просто си съсипваш организма... Бъди постоянен, фантомния ти глад ще изчезне, и стомаха ти ще се прибере до по-нормални размери и ще получаваш усещане за наситеност от много по-малко храна.

Мнението беше редактирано от Ivan Kolev на 13.05.11 00:51.

13.05.11
09:03

Има и още нещо - ако през определен период от бременоста майката не получава достатъчно хранителни вещества, ембрионът отчита това, и резултата е дете, с метаболизъм, стремящ се да трупа абсолютно всичко, понеже ранния статий да ембионално развитие е силно определящ, детето буквално си мисли, че ще се роди в свят в недостиг, и съответно се адаптира. Такива хора имат много специфичен метаболизъм, което в комбинация с бързо развиващото се детско тяло винаги дава резултат наднорменост - просто трябва да разбереш, че матаболизма ти е по специален и да живееш съобразно, това, че тялото ти усвоява толкова добре храните НЕ Е нещо, което е задължително лошо, стига да се съобразяваш. Аз като малък ядях като прасе, без да кача и грам, но когато метаболизма ми се смени на около 23, за 2 месеца без да усетя бях станал близо 100 кила, което за 183 си е наднормен от всякъде - резултата е, че като съпоставя количествата, които ядях на времето със сегащните - днес ям около 3 пъти по-малко отколкото като бях тинейджър, за да поддържам същото телосложение.

Мнението беше редактирано от Ivan Kolev на 13.05.11 09:04.

13.05.11
09:11

Метаболизмът ти е объркан, защото:
1. не се храниш правилно и редовно(5-6 пъти на ден), това е всеки ден, като имаш 3 важни яденета, който каквото и да става не бива да пропускаш - закуска, обяд, вечеря.
2. нередовни и неправилни тренировки.
3. недостатъчен сън.

За да забързаш метаболизма си е добре да се храниш към 6 пъти на ден, 3 основни и 3 между храненията. Редовните тренировки, които не са свързани с преумора и претрениране, се нуждаят и от добра почивка. И не на последно място започни да пиеш 2 литра чиста вода на ден. :)

Няма какво да се заблуждаваме - нищо не си чел и нищо не знаеш. Абсолютно цялото ти виждане за нещата е грешно. От-до! Искаш съвет - Хранене 101, Фитнес 101, Здраве 101. Заповядай! Раздела за хранителните добавки го изпуснах нарочно. ;) Като прочетеш поне 50% от статиите в посочените от мен раздели, тогава може и да успееш да видиш нещата от правилната страна. Успех! :)

13.05.11
10:19

казано от Martin nikolov на 12.05.11, 23:54:

Тези дни ще се изръса с малко парички и ще си взема
OxyElitePro

След всичко, което ти написахме, това беше най-голямата глупост, която можеше да напишеш.

Като не искаш да се вслушаш в това, което те съветваме, защо изобщо искаш съдействие!?!?!

Дай 100лв за OxyElitePro, напълни нечия гуша и те чакаме отново след месец с нова тема от сорта на ”Помощ, OxyElitePro не помогна, продължавам да съм дебел и в депресия”.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 13.05.11 10:19.

15.08.11
17:17

...

Мнението беше редактирано от nasko на 19.08.11 03:02.

17.08.11
17:22

...

Мнението беше редактирано от nasko на 19.08.11 03:02.

TN

17.08.11
20:21

Без хранителни режими и без тренировъчни навици? Може би под “хранителен режим” смяташ,че ще караш само на вода ли ? Прочети статиите в сайта,все нещо ще влезне в главицата ти..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1