12.05.11
20:52
Здравейте.За първи път пиша тема в този сайт и съм нов в бодибилдинга.Размерите ми са следните:
Височина:173
Процент мазнини:25%
Килограми:81
Години:15
За сега съм потренирвал но неправилно и сега искам да се науча :)
1.Като започна да правя кардио и диетата РБД ако тренирам силово например набирания,бицепс,трицепс и т.н. ще има ли ефект или да достигна желаните килограми тогава да започна хранителен режим за покачване на маса с силови.
2.Ако спазвам тази програма с диетата като стопят мазнините плочките ще се покажат ли или същевременно с програмата да тренирам и за корем ?
3.За кардио програмата във 1 серия трябва ли да участват всички мускулни групи ?
Благодаря предварително за отговорите ви :)
и ако някои може да даде скайп за директни савети ще съм му благодарен :)
Няколко уточнения:
1.С РБД може както да се изчиства, така и да се качва маса. Т.е. принципно можеш и да качваш, като кардиото ще спомага това да става сравнително чисто. След като достигнеш желаните килограми, можеш да смениш режима с някакъв, който да спомага изчистване на все пак понатрупани мазнини и да засилиш кардиото.
2.Ако искаш да се появят плочки са необходини 2 условия: 1)да има вече изградени коремни мускули и 2)нисък процент мазнини.
3.Този въпрос не го разбрах...
13.05.11
12:28
а например да препоръчаш няква др диета от тука с която само се свалят килограми.А за впр.3 Кардиото което правя всички ли мускули да вклучва или само определени?
Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 13.05.11 12:29.