13.05.11
18:12
Диета за сваляне на корем Какво ще кажат компетентите хора за тази диета??? Става ли за отслабване и премахване на мазнините? Имам около 1 см. слой мазнина върху корема така че искам да я премахна и малко върху гърдите ;P
Темата беше редактирана от Георги Иванов на 13.05.11 18:15.
13.05.11
18:17
Става за човека, за който е правена. И за още 1% от населението, който ще има същите индивидуални качества на организма. За останалите 99% най-вероятно няма да даде желания резултат. Да не забравяме, че диета без физически упражнения към нея е пълно безумие. :)
13.05.11
18:17
еми пробвай и ни сподели ;)
13.05.11
18:19
казано от ProXxX на 13.05.11, 18:17:
Става за човека, за който е правена. И за още 1% от населението, който ще има същите индивидуални качества на организма. За останалите 99% най-вероятно няма да даде желания резултат. Да не забравяме, че диета без физически упражнения към нея е пълно безумие. :)
Е естествено че ще продължа и да си тренирам... :D :D :D Мисля и с тази програма да я видя но да прехвърля рамото в сряда за да стане 5 дни и корема от петък в сряда да го сложа :) http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane#axzz1LPQY9zao
Мнението беше редактирано от Георги Иванов на 13.05.11 18:20.
Цъкнах на линка и прочетох първия ред :
Закуска: 100гр. Пилешка пържола + едно пакетче солети;
Нататък не четох
Отговорът ми към теб, кратко и ясно е НЕ!
Програмата на която си се спрял е много добра но диетата е зле.Трябва ти по добра диета.
Мнението беше редактирано от Пламака на 13.05.11 18:32.
13.05.11
18:36
Георги, опитах се да намекна, че хранителните режими (диетите) следва да са индивидуално изготвени. Изтеглянето на диета от интернет е първото грешно нещо, което можеш да направиш. Второто е да изтеглиш именно посочената от теб диета, защото е в разрез с всички условности, които определят едно хранене като здравословно, било то за отслабване или за покачване на килограми. Избраната от теб диета съдържа здравословни храни, но това не значи, че те се консумират по правилния начин. :)
13.05.11
19:11
Добре де,явно диетата не струва и аз така си помислих заради тея пържоли не бях виждал диета с закуска с пържола :D :D :D. Тренировката ми е Балансирана програма за отслабване но рамото съм го изместил в сряда заедно с корема от петък и във вторник съм добавил кардио,за диетата там където тренирам не е зала за обществено ползване а е нещо като частна не ми се обяснява сега и няма инструктор когото да накарам да ми състави някаква диета за премахване на мазнините,а тея теми за съставянето на диети съм ги чел и... пак не мога да се оправя.HELP!
Мнението беше редактирано от Георги Иванов на 13.05.11 19:34.
13.05.11
19:35
Оправих се доло горе сметнах мазнини въглехидрати протеини ама отде мога да видя... коя храна какво съдържа :X ще направя нова тема че да не спамя тук :)