въпрос за един Body Building Belt ?

18.05.05
22:50

неска един приятел ми даде един колан за сваляне на мазнини уж ... та вапроса ми е с какъв гел да го ползвам ... знаете ли ?  :lol:

18.05.05
23:03

ами ако е от тези дето масажират чрез “токови удари” става с гел за ехограф(ултразвук)

18.05.05
23:13

[quote author=“liebeskummer”]ами ако е от тези дето масажират чрез “токови удари” става с гел за ехограф(ултразвук)

а много мерси .. от тези е ... а да те питам колко струва такъв гел и каде се продава :) ?

18.05.05
23:18

ми пич не знам провери по аптеките мен понеже баща ми е гинеколог(ма него го няма сега да го питам) и ми излиза безплатно

19.05.05
09:02

то няма ли със самия коламн такъв гел
иначе джаска яко ток

NE

19.05.05
21:45

Аз преди години пробвах с такъв колан - мн ток удря и направо мисля че ако не върви директно с някакъв специализиран гел не е особено здравословно..:(

21.05.05
00:45

h0rRibLe ща разочаровам мой човек.Имам такав колан и го ползвах 1 година нищо не стана.Не го слушаи тея по телевизията 10-15 мин. дневно и ще отслабнете дрън,дрън,дрън.Нищо не става аааа....освен за масаж за нищо друго.А за гела отиди в някоя аптека там продават такива аз забрах как се казваше ама и обясни за ко става въпрос и те ше те разберат. :lol:

21.05.05
16:52

и аз имах такова нещо ма го изгубих за жалост и сега няма с какво да се масажирам а на мен мисля и ми помогна ползвах го по 20 минути в долната част и по 10 в горната на корема и направих някакви плочки(тогава не се занимавах с нищо освен с ядене и бях пълничък а имам снимка и ми се виждат плочки)но не очаквай чудеса пробвай тая система и след месец прецени сам

25.05.05
02:15

У нас се появи такова нешо (оказа се че на невероятната цена от 3 и 90) и в брошурата му направо си пише че без режим и т.н. дане очаквате нищо.
А гела е контактен, така се казва “контактен гел” има много видове, примерно имам познат гинеколог и мога да си набавям направо без пари от оня с който се маже за ехограф....върхи работа..въпроса е дали иам смисъл....замислете се - постоянно, често, дълготрайно подлагане на токови удари (коиот са силни - през кожата и евентуални мазнини карат мускул да се съкрати, при това могат мн силно и болезенено да го накарат да се съкрати), та тея токови удари са мн вредни за мозъка и сърцето особено....за останалите органи малко по-малко....
в заключение - просто контактен гел, някакво мазило което е на ВОДНА, не на мастна освнова (вазелин не би вършил раота според мен щото е на мастна основа, а мазнините не провеждат добре ток)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1