Съвети за упражнения у дома и правилно хранене

11.05.11
15:16

На 16 години съм и тежа едва 57кг. Висок съм 1.78. Това което искам е да кача няколко килограма отгоре и да придобия тяло като на нормално момче на моята възраст. В момента съм доста слаб. За упражнения се сещам за лицеви упори, коремни преси и кофички. Всеки ден ли да правя упражнения, как да започна т.е. постепенно да увеличавам броя на лицевите упори, коремните преси, по-колко часа да отделям за упражненията? Колко време отнема за да имам мускулна маса, ако може с такива упражнения да се постигне? Придобивайки мускулна маса ставаш ли по-силен- малко глупав въпрос? С какво да се храня? Тъй като в момента не се храня правилно. Благодаря за вниманието!

П.П. Бихте ли ми дали идеи за още упражнения в домашна обстановка.

11.05.11
17:21

Ми може да си купиш ръкохватки и ластик за разтягане като за начало и 2 дъмбела, може да си вземеш и лсот за набирания и тогава ще може да правиш всичко у вас.Повече протинова храна хапвай, увеличи малко въглехидратите, извара, яйца, месо са ти освните храни, които трябва да ядеш.Хапвай повече картофи, ориз, пълнозънерст хляб, сутрин овес или мюсли, мед, банани.Увеличавай постепенно натоварването, тренирай 4-5 пъти седмично вкъщи, храни се здравословно и нещата ще се получат :) Успех!

13.05.11
21:40

Всичко идва до храната, ако няма правилно хранене, няма да има мускулна маса :)

14.05.11
10:56

Купи си чифт разглобяеми дъмбели с общо 30-ина килограма тежести - ок.100лв ще излезе всичко, ако е ново. Или следи раздела “Продава” във форума, където почти ежедневно има обяви. Дъмбелите са ти абсолютно достатъчни и в домашни условия ще можеш да тренираш всички мускули с тях. Изготви си хранителен режим, с който да започнеш да трупаш килограми - за целта попрочети това-онова от сайта. След това си пусни примерният режим за коментари.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1