коремни мускули

14.05.11
12:32

Здравейте...от както тръгнах на фитнес 7-8 месеца вече...почнах да си губя пресата...като почнах да трупам маса...тренирам от 3-4 пъти в седмицата корем-а...и нищо...няма кой знай какъв ефект...а в корема ми е омазнен...а имам още да ям и да качвам...защото съм слабичък още....а в корема съм омазнен..не кой знай колко...но колкото да си изгубя пресата...а идва вече и лято...а пък и не искам да почвам диети...защото ще сваля а и колкото съм си слабичък...още по слаб ще стана докато я изкарам...а и да...другия ми по голям проблем...най-горния ми ред е изместен...демек...единия мускул е по нагоре от другия...доста по нагоре...а другия по надолу...а втория ред (от горе надолу) ми е сякаш като един мускул..сякъш са съединени...ще гледам да кача някой снимки да видите за к’во става дума... но по късно....ако може да ми кажете примерно какво да ям...какви упражнения да правя и т.н...

П.С. пробвал съм с бягане (1 месец през ден) и нямаше кой знай какъв ефект...

АЧ

14.05.11
12:36

Кажи ни до сега с какви упражнения си тренирал пресата ?

14.05.11
12:46

значи, вдигане на крака от лег, обикновенни коремни преси, полу коремни преси или там както се казваше там където си вдигаш само главата и леко тялото...незнам дали ме разбра, http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE&feature=player_embedded#at=59 ето тука първото упражнение....и това само...

АЧ

14.05.11
12:49

http://street-fitness.7bg.eu/index.php?/topic/73-коремни-мускули-плочки/ регистрирай се, прочети цялата тема. Дано съм ти помогнал.

14.05.11
12:51

ето все пак да дам снимка...

П.С. не пия газирано...и гледам да не приемам много много полуфабрикати...

Мнението беше редактирано от Aaboutme eeeeee на 14.05.11 12:54.

DE

14.05.11
12:56

Аз преглътнах своята гордост за това лято за сметка на друго,в което ще съм вече на желаните от мен килограми и релеф,естествен живот и здраве.Можеш да погледнеш снимките в профила ми нямам почти нищо общо в момента,защото те са от миналото лято и съм 58кг със супер преса,а сега съм 72 и почти нямам.Затова си избери да си сух и с преса за КОМПЛЕКСА НА ПЛАЖА или да си с прилична маса и приличен релеф за другото лято ;) Суетата е сериозно нещо :) ТИ ИЗБИРАЙ

14.05.11
13:00

Брат като ти гледам снимките..аз ако изкарам като твоя терекот...банкет ще вдигна направо ;d

DE

14.05.11
13:14

Слабичките имат само преса и вени по предмишниците дето мязат на солети ;) Качвай !!! Зае*и ги тез летнобилдърските истории :P

хм.. ако се храни с акъл не само да се тъпче в името на килограмите и тренира правилно според храненето с помоща не ген-а може да става здрав и да има вени по предмишниците... аз никога не съм тренирал целенасочено да ми се виждат вените и т.н. но за две години и малко качих 22кг и вените пак ми се виждат както и пресата :)

DE

14.05.11
13:23

Мисълта ми беше,че е по-добре да качва и за другото лято вече да е машинка ;) Естествено Тrain Smart Not Hard,a в най-добрия случай Train hard and SMART ;)

14.05.11
13:23

Коремът си е мускул, както всички други мускули по тялото ти. За да е красив, и да се вижда ти трябва маса, както с бицепса примерно. Може и да е релефен, но няма да бие на очи ако ти е 30см. примерно

14.05.11
13:29

Аз пък съм 176-177 см и 77 кг и имам вени, пък нямам плочки (кой знае какви) :)

Мнението беше редактирано от Юли на 14.05.11 13:30.

14.05.11
13:32

ами мерси за отговорите :) сега ако може да кажете какво да правя с разместването на мускулите....защото грозничко стои...поне ако и малко да се виждат поне да не са “криви”...че ми се е случвало да ме бъзикат приятели за това че са ми “криви” коремните мускули :D

DE

14.05.11
13:34

E,това вече не можеш да го промениш :D Гена си е ген :D Можеш да отидеш в Фокушима,но пак не е сигурно ;)

14.05.11
13:38

кой знай...може да ми излязат плочки на г*за :D

и на настоящият мистър Олимпия Джей Кътлър плочките са му криви ама него май не го бъзикат :D ти направи ръка като диня и гръб като ограда... пък да видим кой ще те бъзика тогава

MF

14.05.11
21:14

Момчета, моля ви, приемете и моето скромно женско мнение по въпроса. :)
Не я мислете чааааааак толкова пресата. Чесно казано, тя и на мен ми е мания и постояноо разнообразявам и усложнявам упражненията (в това е тайната), но, да знаете,  важно  е цялостното излъчване. Съразмерност, походка, самочувствие. По-добре един силен, съразмерен и стегнат мъж, отколкото сламка с плочки. Пък и, Aaboutme eeeeee, ако това ти е омазняването, то много български мъже биха желали такова :)
Иначе Денис, определено имаш какво да ни покажеш ;)

15.05.11
11:03

казано от Aaboutme eeeeee на 14.05.11, 13:32:

ами мерси за отговорите :) сега ако може да кажете какво да правя с разместването на мускулите....защото грозничко стои...поне ако и малко да се виждат поне да не са “криви”...че ми се е случвало да ме бъзикат приятели за това че са ми “криви” коремните мускули :D

ако приятелите ти нямат плочки, можеш много лесно да ги затапиш като те бъзикат ,с 3 думи ” Аз поне имам” ;) Веднага млъкват ! :D
Не мисля ,че можеш да направиш нещо за да ги разместиш както искаш..само можеш да направиш така ,че да изглеждат по-добре ! :)

Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 15.05.11 11:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1