JUNIOR гейнар

RE

20.05.05
21:18

приатели кажете си мнението за този продукт защото мисля да го използвам

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=148&gid=67

20.05.05
21:26

Аз не бих си взел гейнер,  даваш повече пари отколкото е нужно за нещо, което и сам може да си “скалъпиш” и то с 90% същия ефект. /лично мнение/

20.05.05
22:03

А дали ще има на опаковката даден начина на взимане щото аз ня видях да пише в саита как и по колко се взима геинура.
Ако не кажи как да го взимам шото и на мен ми хареса тоя продукт

20.05.05
23:05

дозировката зависи до голяма степен от натоварването ти,но в общи случаи е от 1 до 2гр на килограм телесно тегло,разделено в 2-3 приема на ден

20.05.05
23:10

тва не е геинер или ако е има 53% суроватка в него като идея е супер щото има добро съотношение на полезните работи препоръчвам ти да вземаш двоино указаната на етикета доза на 2 приема и лъжиците да са със среден връх

20.05.05
23:20

това е един от най-евтините продукти който съм виждал досега, и изглежда добре балансиран,някой ако има опит с него да сподели

21.05.05
14:29

Кога се пие - след тренировка или с яденето или произволно

21.05.05
16:37

след трен е най добре или сутрин на гладно или между 2 хранения
по време на ядене недей

21.05.05
16:39

[quote author=“freakster”]това е един от най-евтините продукти който съм виждал досега, и изглежда добре балансиран,някой ако има опит с него да сподели

аз съм го пил и ми действаше добре малко вкуса не е много добър но...става

21.05.05
17:12

тва име Junior да не е нещо подвеждащо и да излезнат витаминки за деца :wink:

21.05.05
17:41

[quote author=“liebeskummer”][quote author=“freakster”]това е един от най-евтините продукти който съм виждал досега, и изглежда добре балансиран,някой ако има опит с него да сподели

аз съм го пил и ми действаше добре малко вкуса не е много добър но...става

ама качи ли кила ... ? кво е тва деиства ми добре ? :lol:  тва да не е вафла на гладно та да ти деиства добре:P хаха кажи какъв ефект имаше от него де  :wink:

21.05.05
17:56

действаше добре=въстановяваше ме пих го месец и половина и качих сант на ръката после си направих хран режим и го смених със суроватъчния им изолат от който също съм доволен-3 санта за 2 месеца и половина понеже и двата са на нутрим следва че суроватката е еднак и съща следва че от junior има ефект(при мен)
надявам се сега е по-ясно :wink:

21.05.05
18:02

с каква дозировка си го пил

21.05.05
18:06

60 гр на ден ма бях 62 кила

21.05.05
18:12

значи по 1гр/1кг си го пил,леле,с 40 лв ще изкарам 3 месеца ако си взема

21.05.05
18:17

[quote author=“liebeskummer”]действаше добре=въстановяваше ме пих го месец и половина и качих сант на ръката после си направих хран режим и го смених със суроватъчния им изолат от който също съм доволен-3 санта за 2 месеца и половина понеже и двата са на нутрим следва че суроватката е еднак и съща следва че от junior има ефект(при мен)
надявам се сега е по-ясно :wink:

мерси пич :D питам защото са съм решил да си зема тва към 2 кила :twisted:  и креатин и амино и отделно си само чист гейнер :P и ЗМА и витаминки 8)

а да питам пак ... аз винаги питам постояно се за нещо :oops:  по колко го пиеше 2 грама на кило ?

21.05.05
18:20

пиех го по 1 грам на тегло както съм писал по-горе но ти щом ще си вземаш отделно геинер защо не ползваш изолата вместо йуниор почти на еднаква цена са пък оня има повече белтък и е по-вкусен

21.05.05
18:21

[quote author=“freakster”]значи по 1гр/1кг си го пил,леле,с 40 лв ще изкарам 3 месеца ако си взема

най малко по 2гр/1кг требе да е ! аз лично мисля да го пия по 2.5гр/1кг

21.05.05
18:24

[quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“freakster”]значи по 1гр/1кг си го пил,леле,с 40 лв ще изкарам 3 месеца ако си взема

най малко по 2гр/1кг требе да е ! аз лично мисля да го пия по 2.5гр/1кг

и аз в момента така го пия

21.05.05
18:29

[quote author=“liebeskummer”]пиех го по 1 грам на тегло както съм писал по-горе но ти щом ще си вземаш отделно геинер защо не ползваш изолата вместо йуниор почти на еднаква цена са пък оня има повече белтък и е по-вкусен

еми ... кат го сметнеш 2 кила от тоя джуниор са ти 28 лева а кат го сметнеш са ти 1030гр чист протеин !  а чистия си изолат ти е 26 лева и ти е 850гр грама чист протеин

мисля че тея 2 лева дет е по скъп ти излизат .... с 180 грама протеин отгоре а и ... печелиш другите там %-ти требе да са ти сложни вуглехидрати наполовината и другото ще да е захар :P

еми геинера е на JK и ми казаха че има добър ефект и е 3 кила за 35 лева и... ще ми стигне за 1 месец точно :twisted: и да има там някав си протеин към 20 % и другото ще са сложни въглехидрати  :D и отделно сурватката и другите неща ... мисля че ще има бая добър ефект :twisted:

23.05.05
23:39

Абе аз си зех тва Junior и са се чуда тая осакутена лъжица дето са я турили вутре колко грама и за са маам по 1 лужица с връх на 1 взимане.
Които знае до каде пулна колко грама е лъжицата да сподели

24.05.05
13:33

със среден връх е между 13- 14гр.

24.05.05
20:00

[quote author=“Zealot”]Абе аз си зех тва Junior и са се чуда тая осакутена лъжица дето са я турили вутре колко грама и за са маам по 1 лужица с връх на 1 взимане.
Които знае до каде пулна колко грама е лъжицата да сподели

без никав връх мисля че е 10 грама точно :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1