03.05.11
19:55
аз от орбит нутришън съм много доволен,колкото и поръчки от тях направих все пред вратата ги получих
04.05.11
21:13
Някой ще прави ли поръчка от Америка ако може и аз да се всключа с него :)
Вчера си получих поръчката от Orbitnutrition, направена на 21.04.2011. Alpha-T2 + OxyElite Pro - стак и Optimum Nutrition Opti Men, 180 Tablets. Получих ги от митницаата. Общо поръчката излезе 102 лв с транспорта, начисленото ДДС беше 19 лв и платих някаква такса пощенска 6 лв. Определено съм доволен за цената, тъй като в България щеше да ми излезе малко над 200лв.
Мале как ме е яд , че изпуснах стака Lean Xtreme + Alpha t2 някой случайно да има информация дали някой стакове които ги махнаха на скоро ще ги има пак ?
09.05.11
20:03
Дойде ми поръчката от iherb за $86. Дръннаха ме с ДДС и митническа такса (26,.. за двете). Хубавото е, че поне не се разкарвах по митници. Всичко се плща на гишето в пощата.
казано от Freelancer на 09.05.11, 20:03:
Дойде ми поръчката от iherb за $86. Дръннаха ме с ДДС и митническа такса (26,.. за двете). Хубавото е, че поне не се разкарвах по митници. Всичко се плща на гишето в пощата.
Колко тежеше пратката ?
13.05.11
09:00
Около килограм и двеста
Какъв е шансът да поръчам нещо от iHerb на стойност 40$ и да не се налага да плащам ДДС (за гр. София питам, ако е от значение)?
Ако приятел от Америка ми изпрати от там колет, и пише, че е подарък или под 12$ доалра (а същност сигурно струва над 200-300), някъв шанс нещо да ме преебат и гомнарите да ми вземат ддс тук?
казано от Rikoo на 15.05.11, 18:23:
Ако приятел от Америка ми изпрати от там колет, и пише, че е подарък или под 12$ доалра (а същност сигурно струва над 200-300), някъв шанс нещо да ме преебат и гомнарите да ми вземат ддс тук?
Голям е шанса, да те преебат и то сериозно, необходимо е само някой от митничарите да се заяде.
Е, хубаво аз им казвам, че ми го праща приятел примерно.. и не трябва да плащам нищо, аз ще си му дам парите предварително/след тва ;Д Няма ли някав номер, майна, никой ли не е правил такива работи ? :D
16.05.11
07:14
казано от Rikoo на 15.05.11, 21:51:
Е, хубаво аз им казвам, че ми го праща приятел примерно.. и не трябва да плащам нищо, аз ще си му дам парите предварително/след тва ;Д Няма ли някав номер, майна, никой ли не е правил такива работи ? :D
Преди седмица и нещо от митницата в Пловдив имах известие да се явя пред инспектора на митницата, защото имаше 6 продукта на стойност 19-20 $ и било нереално. Показах им плащането и те се съгласиха. Ако нямаш плащане е лошо, защото не можеш да докажеш, каква е реалната стойност, а те знаят какви далавери се въртят с това понижаване стойтостта на колетите.
В такъв случай по-добре да не ангажирам момчето. Но не разбрах това “ако нямаш плащане е лошо”. Примерно той пише, че е под 15 $, не, че е подарък,тогава? ;Д
16.05.11
21:59
казано от Rikoo на 16.05.11, 21:36:
В такъв случай по-добре да не ангажирам момчето. Но не разбрах това “ако нямаш плащане е лошо”. Примерно той пише, че е под 15 $, не, че е подарък,тогава? ;Д
В такъв смисъл, че ако според тях стойността на колета е по-висок от посочената на него стойност, ти изпращат известие на което пише, че трябва да представиш пред инспектора в митницата pay pal, invoice или плащане директно с картата, за да видят каква е реалната стойност на колета.
Добре, последен тъп въпрос да не спамя темата... Плащам примерно 10 долара.. те имат ли право да видят какво и е примерно като видят добавки какво? Аз предварително съм дал кинтите на приятелчето..
16.05.11
22:39
Не ти разбрах точно въпроса, но ако имаш предвид дали имат право да ти отварят колета - всички колети се отварят и се запечатват на ново. А това, че си дал пари тях не ги интересува. Ако ти кажат, че стойността на колета е занижена и съответно ти не можеш да представиш някакво плащане, не можеш да освободиш пратката.
Мнението беше редактирано от Мила на 16.05.11 22:48.
Rikoo откажи се, имам приятели в USA, които така ми пратиха колет. Всичко минава през митницата и митничарите не са чак толкова глупави за да немогат да цъкнат в нета,за да проверят какво имаш в пратката и на каква стойност.
Има 10% намаление за всички спортни марки в ихерб до седми този месец.
Extra 10 % Off All Sport Supplement Brands
Offer ends Tuesday, June 7th
02.06.11
17:35
Малко информация относно направата на няколко поръчки в един и същ ден - ако се направят 2(или повече) поръчки в един ден и те пристигнат в митницата в един и същ ден, се смятат за 1 поръчка и... ДДС ;P(ако нахвърлят 15 евро) До някъде е логично, но преди не беше така.
казано от Mon coeur est a vous на 02.06.11, 17:35:
Малко информация относно направата на няколко поръчки в един и същ ден - ако се направят 2(или повече) поръчки в един ден и те пристигнат в митницата в един и същ ден, се смятат за 1 поръчка и... ДДС ;P(ако нахвърлят 15 евро) До някъде е логично, но преди не беше така.
Тази информация от къде е?
02.06.11
17:54
Митница Пловдив, преди няколко часа ми се случи това нещо. Отново имах известие да нося плащане, минах първо през инспектор митница и тя ми обясни, че този път искат да разберат дали съм поръчала в един и същи ден, защото са пристигнали в един ден в България. На фактурите бяха посочени 2 различни дати - 17-ти и 18-ти и направи изключение, без ДДС. Посъветва ме да има поне 1 седмица между 2 различни поръчки, защото в София понякога ги бавят при разпределението и пристигат по едно и също време в съответния град.
казано от Mon coeur est a vous на 02.06.11, 17:54:
Митница Пловдив, преди няколко часа ми се случи това нещо. Отново имах известие да нося плащане, минах първо през инспектор митница и тя ми обясни, че този път искат да разберат дали съм поръчала в един и същи ден, защото са пристигнали в един ден в България. На фактурите бяха посочени 2 различни дати - 17-ти и 18-ти и направи изключение, без ДДС. Посъветва ме да има поне 1 седмица между 2 различни поръчки, защото в София понякога ги бавят при разпределението и пристигат по едно и също време в съответния град.
Поредната глупост, но е добре да се знае.
казано от Mon coeur est a vous на 02.06.11, 17:54:
Убеждавам се, че няма по-големи малоумници от българските митнически (или каквито и да е бюрократични) служби. (envy)
05.06.11
23:25
ето един проверен сайт с хубави цени и евтина оставка
northamericanutrition.com
Мнението беше редактирано от krali_marko на 05.06.11 23:26.
07.06.11
13:05
iHerb отново имат промоция на цената за обикновената международна доставка по въздух. Това, което ни интересува нас е, че за пратки от 0.45 кг.(1 lbs) до 1.81 кг.(4 lbs) цената е 2$. Кода за 5$ отстъпка го знаете - NOV505
07.06.11
21:32
В предния пост съм ви излъгал без да искам! Промоцията е за пратки до 0.45 кг. (1 lbs), а от 1 до 4 lbs е 4$!
09.06.11
15:02
В общи линии аз тази промяна на цените за доставка в iherb я виждам като поскъпване. Като си оформих нормална поръчка с тежест 2.5 - 4 паунда, ми показа цена за доставка - 6$. Т.е. имаме поскъпване от 2 $. Ползата е, че ще можем да поръчваме с въздушната поща по-големи разфасовки от даден продукт (1-1,3 кг.), които преди ги доставяха само с DHL. Примерно така беше преди с глутамин от 1 кг. и от 1,2 кг., които са и най-изгодни от към цена-количество - сега ще ни ги доставят евтино.
Поевтиняване има само, ако поръчате нещо с тегло до 1 паунд (0.45 кг.) - тогава цената е 2$. Само че не са много ‘леките’ продукти, които бихме си поръчали оттам. Аз сега се сещам само за кутийките с DHEA, които съм поръчвал оттам - те бяха много леки. Обикновено големите разфасовки на добавките (нещо от типа 180 таблетки, 150 капсули и т.н.), които са икономически изгодни да се купуват, са по-тежки от 1 паунд.
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 09.06.11 15:04.
Аз лично онзи ден поръчах 2 кутии Free Test и платих 2$ за доставка а те не са от най-малките пък и двете почти стигат лимита от 86$ или там колкото беше, личното ми мнение е, че начина по който са го направили е по-добър, още повече като се вземе предвид увеличеното тегло за 6$. Защото както знаем при DHL няма възможност до се мине метър.
09.06.11
22:28
Сега гледам, че 2 кутийки Free Test тежат само 0.3 паунда, затова ти е само 2 $ доставката.
Предполагам, че върши добра работа, но за повишаване на нивата на тестостерона аз съм фен на класическата комбинация от трибулус, DHEA и ZMA. Работи доказано, а и за парите, които си дал за Free Test, може да вземеш доста солидно количество от трите добавки. Примерно това препоръчвам от iherb:
Now-Foods-Tribulus-1-000-mg-180-Tablets Tribulus
Natrol-DHEA-25-mg-300-TabletsDHEA - изключително изгодна
Now-Foods-7-KETO-DHEA-Metabolite-100-mg-60-Vcaps DHEA - по-скъпа, но пък е нова разработка и твърдят, че са премахнали страничните ефекти
Primaforce-ZMA-180-Veggie-Caps ZMA
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.09.11 12:05.
Dhea и 7-keto са два братовчеда действащи доста различно, free test го взимам, като спомагателна добавка по време на чистене, за повишаване на свободния тестостерон и блокиране на кортизола. Реших да се възползвам от 10%-тното намаление и добрата цена за доставка и смятам, че цената му е добра а отзивите за него също са много добри, 2 опаковки стигат за 50 дни. Ако сметнеш твоята комбинация, в адекватни дози за този период от време ще установиш, че едва ли е на особенна “далавера”. Още повече, че продуктите на NOW не ползваха 10-те% намаление.
10.06.11
10:06
Адаш, нали знаеш, че ще платиш ДДС за FreeTest-a :) Освен ако не си авер с бургаските митничари ;)
10.06.11
20:25
някой ще прави ли поръчка за да се включа с него ? спешно ми е
24.06.11
12:00
iHerb са пуснали нова промоция. iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-100-Softgels/37790?at=0&rcode=NOV505 Тези омеги са на цена 4,95$, като ползвате кода NOV505 за 5$ отстъпка, ви излизат без пари. Плащате само шипинг 2$ до България. При тази цена пратката ви идва в пощенския клон, който отговаря за вашия адрес и със сигурност няма да има никакви митници, ДДС-та и други подобни! Далаверата е добра. 100 дражета Омега-3 за 2$!
И каква е далаверата ако не си нов клиент и не ползваш кода за отстъпка ,защото за 8,28 долара има 200 дражета на Now (wasntme)?
Thank You - Your Order has been Placed
Items: $17.90
Discounts: ($14.00)
Shipping: $2.00
Total Before Tax: $5.90
Tax: $0.00
Order Total: $5.90
Reward: $0.00
Grand Total: $5.90
цената е такава защото поръчах 2 ;)
24.06.11
16:58
казано от Shemetron на 24.06.11, 13:33:
И каква е далаверата ако не си нов клиент и не ползваш кода за отстъпка ,защото за 8,28 долара има 200 дражета на Now (wasntme)?
Които освен това са по 1000мг, а не като тези на MadreLabs по 500мг :)