Поръчки Online - USA - update 17.02.2011

Темата е заключена.
Прескочи до:
KR

03.05.11
19:55

аз от орбит нутришън съм много доволен,колкото и поръчки от тях направих все пред вратата ги получих

Някой ще прави ли поръчка от Америка ако може и аз да се всключа с него :)

06.05.11
10:39

Вчера си получих поръчката от Orbitnutrition, направена на 21.04.2011. Alpha-T2 + OxyElite Pro - стак и Optimum Nutrition Opti Men, 180 Tablets. Получих ги от митницаата. Общо поръчката излезе 102 лв с транспорта, начисленото ДДС беше 19 лв и платих някаква такса пощенска 6 лв. Определено съм доволен за цената, тъй като в България щеше да ми излезе малко над 200лв.

06.05.11
14:37

Мале как ме е яд , че изпуснах стака Lean Xtreme + Alpha t2 някой случайно да има информация дали някой стакове които ги махнаха на скоро ще ги има пак ?

Дойде ми поръчката от iherb за $86. Дръннаха ме с ДДС и митническа такса (26,.. за двете). Хубавото е, че поне не се разкарвах по митници. Всичко се плща на гишето в пощата.

09.05.11
20:52

казано от Freelancer на 09.05.11, 20:03:

Дойде ми поръчката от iherb за $86. Дръннаха ме с ДДС и митническа такса (26,.. за двете). Хубавото е, че поне не се разкарвах по митници. Всичко се плща на гишето в пощата.

Колко тежеше пратката ?

Около килограм и двеста

15.05.11
15:24

Какъв е шансът да поръчам нещо от iHerb на стойност 40$ и да не се налага да плащам ДДС (за гр. София питам, ако е от значение)?

15.05.11
17:57

Нулев ;)

15.05.11
18:23

Ако приятел от Америка ми изпрати от там колет, и пише, че е подарък или под 12$ доалра (а същност сигурно струва над 200-300), някъв шанс нещо да ме преебат и гомнарите да ми вземат ддс тук?

15.05.11
21:29

казано от Rikoo на 15.05.11, 18:23:

Ако приятел от Америка ми изпрати от там колет, и пише, че е подарък или под 12$ доалра (а същност сигурно струва над 200-300), някъв шанс нещо да ме преебат и гомнарите да ми вземат ддс тук?

Голям е шанса, да те преебат и то сериозно, необходимо е само някой от митничарите да се заяде.

15.05.11
21:51

Е, хубаво аз им казвам, че ми го праща приятел примерно.. и не трябва да плащам нищо, аз ще си му дам парите предварително/след тва ;Д Няма ли някав номер, майна, никой ли не е правил такива работи ? :D

Мила

16.05.11
07:14

казано от Rikoo на 15.05.11, 21:51:

Е, хубаво аз им казвам, че ми го праща приятел примерно.. и не трябва да плащам нищо, аз ще си му дам парите предварително/след тва ;Д Няма ли някав номер, майна, никой ли не е правил такива работи ? :D

Преди седмица и нещо от митницата в Пловдив имах известие да се явя пред инспектора на митницата, защото имаше 6 продукта на стойност 19-20 $ и било нереално. Показах им плащането и те се съгласиха. Ако нямаш плащане е лошо, защото не можеш да докажеш, каква е реалната стойност, а те знаят какви далавери се въртят с това понижаване  стойтостта на колетите.

16.05.11
21:36

В такъв случай по-добре да не ангажирам момчето. Но не разбрах това “ако нямаш плащане е лошо”. Примерно той пише, че е под 15 $, не, че е подарък,тогава? ;Д

Мила

16.05.11
21:59

казано от Rikoo на 16.05.11, 21:36:

В такъв случай по-добре да не ангажирам момчето. Но не разбрах това “ако нямаш плащане е лошо”. Примерно той пише, че е под 15 $, не, че е подарък,тогава? ;Д

В такъв смисъл, че ако според тях стойността на колета е по-висок от посочената на него стойност, ти изпращат известие на което пише, че трябва да представиш пред инспектора в митницата pay pal, invoice или плащане директно с картата, за да видят каква е реалната стойност на колета.

16.05.11
22:18

Добре, последен тъп въпрос да не спамя темата... Плащам примерно 10 долара.. те имат ли право да видят какво и е примерно като видят добавки какво? Аз предварително съм дал кинтите на приятелчето..

Мила

16.05.11
22:39

Не ти разбрах точно въпроса, но ако имаш предвид дали имат право да ти отварят колета - всички колети се отварят и се запечатват на ново. А това, че си дал пари тях не ги интересува. Ако ти кажат, че стойността на колета е занижена и съответно ти не можеш да представиш някакво плащане, не можеш да освободиш пратката.

Мнението беше редактирано от Мила на 16.05.11 22:48.

16.05.11
22:46

Rikoo откажи се, имам приятели в USA, които така ми пратиха колет. Всичко минава през митницата и митничарите не са чак толкова глупави за да немогат да цъкнат в нета,за да проверят какво имаш в пратката и на каква стойност.

01.06.11
14:31

Има 10% намаление за всички спортни марки в ихерб до седми този месец.

Extra 10 % Off All Sport Supplement Brands
Offer ends Tuesday, June 7th

Мила

02.06.11
17:35

Малко информация относно направата на няколко поръчки в един и същ ден - ако се направят 2(или повече) поръчки в един ден и те пристигнат в митницата в един и същ ден, се смятат за 1 поръчка и... ДДС ;P(ако нахвърлят 15 евро) До някъде е логично, но преди не беше така.

02.06.11
17:39

казано от Mon coeur est a vous на 02.06.11, 17:35:

Малко информация относно направата на няколко поръчки в един и същ ден - ако се направят 2(или повече) поръчки в един ден и те пристигнат в митницата в един и същ ден, се смятат за 1 поръчка и... ДДС ;P(ако нахвърлят 15 евро) До някъде е логично, но преди не беше така.

Тази информация от  къде е?

Мила

02.06.11
17:54

Митница Пловдив, преди няколко часа ми се случи това нещо. Отново имах известие да нося плащане, минах първо през инспектор митница и тя ми обясни, че този път искат да разберат дали съм поръчала в един и същи ден, защото са пристигнали в един ден в България. На фактурите бяха посочени 2 различни дати - 17-ти и 18-ти и направи изключение, без ДДС. Посъветва ме да има поне 1 седмица между 2 различни поръчки, защото в София понякога ги бавят при разпределението и пристигат по едно и също време в съответния град.

02.06.11
18:01

казано от Mon coeur est a vous на 02.06.11, 17:54:

Митница Пловдив, преди няколко часа ми се случи това нещо. Отново имах известие да нося плащане, минах първо през инспектор митница и тя ми обясни, че този път искат да разберат дали съм поръчала в един и същи ден, защото са пристигнали в един ден в България. На фактурите бяха посочени 2 различни дати - 17-ти и 18-ти и направи изключение, без ДДС. Посъветва ме да има поне 1 седмица между 2 различни поръчки, защото в София понякога ги бавят при разпределението и пристигат по едно и също време в съответния град.

Поредната глупост, но е добре да се знае.

03.06.11
14:29

казано от Mon coeur est a vous на 02.06.11, 17:54:

Убеждавам се, че няма по-големи малоумници от българските митнически (или каквито и да е бюрократични) служби. (envy)

KR

05.06.11
23:25

ето един проверен сайт с хубави цени и евтина оставка
northamericanutrition.com

Мнението беше редактирано от krali_marko на 05.06.11 23:26.

iHerb отново имат промоция на цената за обикновената международна доставка по въздух. Това, което ни интересува нас е, че за пратки от 0.45 кг.(1 lbs) до 1.81 кг.(4 lbs) цената е 2$. Кода за 5$ отстъпка го знаете - NOV505

07.06.11
17:00

Чак пък да го знаем ..

В предния пост съм ви излъгал без да искам! Промоцията е за пратки до 0.45 кг. (1 lbs), а от 1 до 4 lbs е 4$!

09.06.11
15:02

В общи линии аз тази промяна на цените за доставка в iherb я виждам като поскъпване. Като си оформих нормална поръчка с тежест 2.5 - 4 паунда, ми показа цена за доставка - 6$. Т.е. имаме поскъпване от 2 $.  Ползата е, че ще можем да поръчваме с въздушната поща по-големи разфасовки от даден продукт (1-1,3 кг.), които преди ги доставяха само с DHL. Примерно така беше преди с глутамин от 1 кг. и от 1,2 кг., които са и най-изгодни от към цена-количество - сега ще ни ги доставят евтино.
Поевтиняване има само, ако поръчате нещо с тегло до 1 паунд (0.45 кг.) - тогава цената е 2$. Само че не са много ‘леките’ продукти, които бихме си поръчали оттам. Аз сега се сещам само за кутийките с DHEA, които съм поръчвал оттам - те бяха много леки. Обикновено големите разфасовки на добавките (нещо от типа 180 таблетки, 150 капсули и т.н.), които са икономически изгодни да се купуват, са по-тежки от 1 паунд.

Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 09.06.11 15:04.

09.06.11
15:46

Аз лично онзи ден поръчах 2 кутии Free Test и платих 2$ за доставка а те не са от най-малките пък и двете почти стигат лимита от 86$ или там колкото беше, личното ми мнение е, че начина по който са го направили е по-добър, още повече като се вземе предвид увеличеното тегло за 6$. Защото както знаем  при DHL няма възможност до се мине метър.

09.06.11
22:28

Сега гледам, че 2 кутийки Free Test тежат само 0.3 паунда, затова ти е само 2 $ доставката.
Предполагам, че върши добра работа, но за повишаване на нивата на тестостерона аз съм фен на класическата комбинация от трибулус, DHEA и ZMA. Работи доказано, а и за парите, които си дал за Free Test, може да вземеш доста солидно количество от трите добавки. Примерно това препоръчвам от iherb:
Now-Foods-Tribulus-1-000-mg-180-Tablets Tribulus
Natrol-DHEA-25-mg-300-TabletsDHEA - изключително изгодна
Now-Foods-7-KETO-DHEA-Metabolite-100-mg-60-Vcaps DHEA - по-скъпа, но пък е нова разработка и твърдят, че са премахнали страничните ефекти
Primaforce-ZMA-180-Veggie-Caps ZMA

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.09.11 12:05.

09.06.11
22:52

Dhea и 7-keto са два братовчеда действащи доста различно, free test го взимам, като спомагателна добавка по време на чистене, за повишаване на свободния тестостерон и блокиране на кортизола. Реших да се възползвам от 10%-тното намаление и добрата цена за доставка и смятам, че цената му е добра а отзивите за него също са много добри, 2 опаковки стигат за 50 дни. Ако сметнеш твоята комбинация, в адекватни дози за този период от време ще установиш, че едва ли е на особенна “далавера”. Още повече, че продуктите на NOW не ползваха 10-те% намаление.

10.06.11
10:06

Адаш, нали знаеш, че ще платиш ДДС за FreeTest-a :) Освен ако не си авер с бургаските митничари ;)

10.06.11
16:25

Ами незнам :D

10.06.11
16:29

и аз си поръчах ЗМА-то на Примафорс бахти евтинийката е- тука 55лева...

някой ще прави ли поръчка за да се включа с него ? спешно ми е

iHerb са пуснали нова промоция. iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-100-Softgels/37790?at=0&rcode=NOV505 Тези омеги са на цена 4,95$, като ползвате кода NOV505 за 5$ отстъпка, ви излизат без пари. Плащате само шипинг 2$ до България. При тази цена пратката ви идва в пощенския клон, който отговаря за вашия адрес и със сигурност няма да има никакви митници, ДДС-та и други подобни! Далаверата е добра. 100 дражета Омега-3 за 2$!

24.06.11
13:33

И каква е далаверата ако не си нов клиент и не ползваш кода за отстъпка ,защото за 8,28 долара има 200 дражета на Now (wasntme)?

24.06.11
13:34

Thank You - Your Order has been Placed
Items: $17.90
Discounts: ($14.00)
Shipping: $2.00
Total Before Tax: $5.90
Tax: $0.00
Order Total: $5.90
Reward: $0.00
Grand Total: $5.90

цената е такава защото поръчах 2 ;)

24.06.11
16:58

казано от Shemetron на 24.06.11, 13:33:

И каква е далаверата ако не си нов клиент и не ползваш кода за отстъпка ,защото за 8,28 долара има 200 дражета на Now (wasntme)?

Които освен това са по 1000мг, а не като тези на MadreLabs по 500мг :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1