15.05.11
21:41
Здравейте казвам се Красимир Даскалов и съм на 15 години (почти 16) , тежа 53 кг. и съм висок 170-171 см. През миналото лято ходех 1 месец на фитнес с програма взета от тук . Развивах горе долу всички главни мускули. После заради даскалото не ми оставаше време и ходих на лостовете до нас да се набирам и да права кофички . Сега пак съм така излизам понякога на лостовете и успоредката. През Великденската като беше хубаво времето бягах до Асенова крепост (2 км ) и там се набирах защото има лост и успоредка . В момента като отида някъде да се набирам права :
3х12 набиране пред гърдите с тесен захват
3х12 набиране пред гърдите с широк захват
3х5 кофички
3х10 набиране зад врата
г/д мисля че съм добре ( освен кофичките )
Смятам да започна някаква програма на лостовете :
Понеделник:
3х5 кофички
3х10 набиране зад врата
3х10 лицеви
Вторник : почивка
Сряда:
2х50 коремни
3х 20 клека
1х30 коремни с завъртане наляво надясно
2х12 клека с 2х5 кг дъмбели
2х10 Бицепсово сгъване с дъмбели
2х10 Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава
Четвъртък : почивка
Петък :
2х10 Бицепсово сгъване с дъмбели
2х10 Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава
Събота и неделя : понякога тичам
Яда това което ми се яде и не съм на някакъв режим . Ям много и не спазвам някакъв режим тоест ям каквото ми се яде когато ми се прияде :Д . Ям по принцип като съм 1ва смяна в даскало :
6:00- шоколад макак и едно кафе
9:00- тостер от леля ани :Д:Д с пилешка пържола , картофи , домати и др
9:00-14:00 всякакви солети , вафли и глупости (без чипсове ест че са много нездравословни )
14:00-хубав обяд секи ден различно почти
19:00-20:00 една хубава салата от домати и краставици и след това една хубава вечеря :д
Ям много това тук е малка част от храненето ми която ми е задължителна всеки ден ми се преяжда по различно време и си хапвам добре и лошото е че ям много сладко (шоколад , бисквити, вафли и др )
Кажете си мнението има ли какво да подобря, да премахна, да прибавя .
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.05.11 06:24.
15.05.11
22:25
Ами искам да натрупам малко мускулна маса и да дръпна на височина . Забравих да спомена горе че съм тренирал 1 год баскет и продължавам да играя понякога . Играя и доста футбол и по принцип обичам да спортувам :) .
16.05.11
23:40
днеска си направих програмата за деня като добавих и малко тичане . Накрая на тренировката усетих здраво умора след бягането и като се пребрах спах доста :Д
днеска хапнах нормално:
6.00 2 вафли
7-13 часа даскало през което изядох един тостер с пилешка пържола
15 часа вкъщи хапнах дроб сърма и 4 филии хляб
към 17:00 хапнах 2 ябълки и 3 филии с лютеница
вечерях към 21:00 пак дроб сърма г/д колкото и на обяд
:) enjoy :)
Отвратително хранене, нищо няма да качиш!При условие, че ще трупаш ММ, защо ходиш да бягаш?Към кой телесен тип спадаш?
17.05.11
10:20
знам че се храна много зле и ако може да ми препоръчате някакъв вид хранене .